Новите ни козметични похождения - 75

• 173 631
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 20:37 от cutesmallcat

# 106
И аз да взема да се включа  Simple Smile. Взех си един крем-дезодорант против изпотяване, който си е направо Just Amazing, както се и казва. Много съм доволна и на всичкото отгоре не е с вредни съставки, без алуминий.  .

От къде е крема?

Аз си го взех от едно магазинче на "Ген. Паренсов" 12, навътре в двора се влиза, жената много добре обяснява за био продуктите. Това е сайта: http://tovaelek.com/ . Иначе може да се поръча директно от производител, това им е страничката във Фейсбук: https://www.facebook.com/biodezodorant/?fref=ts. Струва 14 лв. и е доста икономично. Така като гледам, ще ми стигне за половин година, а е само 50мл.

# 107
  • Велико Търново

# 108
  • гр. София
MAC Sized to Go Prep + Prime Fix + 30 ml

MAC WIPES / SIZED TO GO 30Sheets

URBAN DECAY NAKED SKIN WEIGHTLESS COMPLETE COVERAGE CONCEALER  Light Neutral

COVER FX Custom Enhancing Drops CELESTIAL

# 109
# 110
Термозащита

Сух шампоан

# 111

Дано тази маска да е хубава, защото опаковката е близо 600 гр  Shocked
И нямам търпение да видя дали формулата на Colorstay e същата, сега като шишето има помпа  Flutter

И за майтап си купих тези шаблони за вежди Mr. Green

# 112
Скоро за къдрици нищо не съм взема, та та се изкуших от намалението с това кремче Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 14:32 от DELI22

# 113
# 114
Lodsi ,има ли го парфюма в България? bouquet

# 115
  • София
Lodsi ,има ли го парфюма в България? bouquet
Има го.  Peace

# 116
  • гр. София
Elizabeth and James Nirvana White

# 117
Жаки, моля те да пишеш, като сравниш формулите на колорстей. Някъде бях чела, че е с по-висок фактор...ама пък от Ревлон България нищо такова не казват. Дано е същият.

Малко разнообразие от коректорите на Мак, изглежда ултра покривен.  Party

По-скъп спрей от този на Мак, но уви го нямат наличен от много време..  Crossing Arms

# 118
  • София
Жаки, как е лосиона на Клиник? Разгледах блога ти в търсене на отзиви, но намерих само за муса на Клиник, който ще купувам  Laughing Да попитам и тук, в Дебенхамс важи ли талона за -20%?

# 119
Жаки, как е лосиона на Клиник? Разгледах блога ти в търсене на отзиви, но намерих само за муса на Клиник, който ще купувам  Laughing Да попитам и тук, в Дебенхамс важи ли талона за -20%?
Много е хубав. Обаче свършва най-бързо, за това сега си взех меега шише от 400 мл. Иначе сапуна и крема са супер икономични. Трябва наистина да направя едно ревю на всичките продукти от трите стъпки, защото вече ги ползвам повече от половин година и ми се отразяват много добре  yes

Талона от Elle и Cosmo важи само в Дуглас и Бюти Зоните.

babyeyes, днес го нося и е перфектен  Heart Eyes Покритието е абсолютно същото, дори да има някаква минимална разлика във финиша (защото ми се струва малко по-кадифен) това може да е само плюс. И са махнали тази леко спиртна миризма, която се усещаше. Факторът са го вдигнали от 6 на 15 spf.

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 10:31 от Жаки°

Общи условия

Активация на акаунт