Новите ни козметични похождения - 75

• 173 676
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • гр. София
Ще се радвам на отзив за стика ⚘

Ще трябва да го понося стабилно, за да изразя мнение. При пробата в магазина ми хареса ( сама го нанасях с моя си Бюти Блендър ), но го носих сравнително кратко от около 17-21 часа. Леко ми крийсна в лините от усмихване около устата, но това ми се получава май с всеки ФДТ. Изключително кремообразен е и лесно се разнася, единствено линиите около косата малко ме затрудниха ( но съм свикнала да нанасям на дневна светлина и то пред мъничко огледало със стойка, а в магазина на лампа и на отдалеченото огледало не се чуствах комфортно ). Може би след около 2 седмици до месец ще мога да кажа как го чуствам наистина.

# 377
  • Вестерос
  Heart Eyes

# 378
Благодаря ти ⚘Изглежда лесен за употреба 😚

# 379
# 380
# 381
  • София
Макар, че четох някой не добри отзиви за червилата Кайли, много исках да ги пробвам, при такава реклама.  Simple Smile Пратката отиде на митница, въпреки, че е на стойност 29 долара, защото ми обясниха, че минималната стойност е 30 лева, а не 30 долара, както аз си мислех, след което всичко трябва да отиде на митница. Та червилото и молива излязоха златни.  Grinning Дано поне да си заслужават.

# 382
# 383
Aura Shine Killer Microfinish Powder

Revlon Colorstay Foundation Combination/Oily Skin - 350 Rich Tan

Revlon Brow Fantasy - Dark Brown

Revlon PhotoReady Powder - 020 Light/Medium

Golden Rose Mineral Terracotta Powder - 08 Radiant Highlighter

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick - 11

# 384
  • гр. София
От кога се обмитяватр стоки над 30 лева, а не над 30 долара? Някой да има информация къде го пише в сайта на митниците?  newsm78

# 385
От кога се обмитяватр стоки над 30 лева, а не над 30 долара? Някой да има информация къде го пише в сайта на митниците?  newsm78
Винаги е било така.

# 386
  • София
Light цвят, много го исках Laughing Мисля да го запечатвам с бронзър на ТФ  Heart Eyes Остава ми да си намеря и подходяща за целта четка!

# 387
Nani, и аз имам лайт и много го харесвам. Разнасям го с бюти блендър. Simple Smile

# 388
  • Пловдив
Това фдт под формата на стик ли е?

# 389
  • София
А откъде го купувате/поръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт