Фотография - 82 тема

• 48 341
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
и аз съм от доста време на едно начинаещо ниво (поради мързел) Simple Smile

# 466
Ами от нас си зависи дали искаме да си правим упражнения или не. Ако останалите коментират ще ни е в плюс.

Давайте правилата - аз предлагам да е по-дълго времето от една седмиица. Да има опция за повече от една снимка и да са разнообразни темите (и много моля да не са сезонни Wink).

# 467
  • София
Аз съм за срок от две седмици или месец, 1 до 3 снимки, всеки да може да се включва, както със снимки, така и с коментари. В предишното предизвикателство има хубав списък с теми, може да го използваме, ако админите нямат нищо против, само без сезонните теми. Мога да създам група във фликър, но ще ми е първата, така че не знам дали ще излезе добър админ от мен (ако има други желаещи, моля Simple Smile ).

Цъф: DSC_2633 by Nevena Gencheva, on Flickr

# 468
Аз съм за срок от две седмици или месец, 1 до 3 снимки, всеки да може да се включва, както със снимки, така и с коментари. В предишното предизвикателство има хубав списък с теми, може да го използваме, ако админите нямат нищо против, само без сезонните теми. Мога да създам група във фликър, но ще ми е първата, така че не знам дали ще излезе добър админ от мен (ако има други желаещи, моля Simple Smile ).

Цъф: DSC_2633 by Nevena Gencheva, on Flickr

Аз, също мога да създам група, но на мен също ще ми е за първи път, затова ако искаш и е възможно може  да се пробваме заедно Wink Не знам може ли да има повече админи Simple Smile

# 469
  • София
Нали имаше група във фликър?

# 470
има група да, но не знам как стои въпроса с админите
ето я
https://www.flickr.com/groups/week-challenge/

# 471
Интересува ме, колко са начинаещите тук... Но не говоря за начинаещи снимащи от 1 година, а такива, които навлизат едва от няколко месеца, има ли такива изобщо?
Май само аз и ти Simple Smile. Повечето момичета и момчета снимат от дълго време, някои от тях професионално.
И аз снимам от по-малко от година с DSLR.Не сте сами Simple Smile Wink
Хайде,решете нова група или старата и да започваме Wink

# 472
  • София
https://www.google.bg/search?q=photo+challenges&client=firef … graphy+challenges
Малко идеи за предизвикателствата - може да си харесате някое готово.
Бих се включвала с коментари, само дано участвещите са отворени за критика  Hug

# 473
Интересува ме, колко са начинаещите тук... Но не говоря за начинаещи снимащи от 1 година, а такива, които навлизат едва от няколко месеца, има ли такива изобщо?

Май само аз и ти Simple Smile. Повечето момичета и момчета снимат от дълго време, някои от тях професионално.

И аз, и аз
Чета от доста време, но почти не снимам. Уж попивам всичко, а в главата ми е каша. Много ще се радвам да участвам в седмични или месечни задачи.
Ще следя с интерес какво ще решите.

# 474
И аз искам да се включа. Предизвикателствата винаги са ми били много полезни.

Дали някой от вас участва във фотомаратона в София тази събота? Видях един плакат, но никак не ми остана време да отида.

# 475
  • София
Ето, направих група (не видях опция за втори админ), но ако някой иска да е админ вместо мен, да свирне.  Mr. Green Групата е публична, но с покани, който иска да се включи, да ми прати лс с профила си във фликър или да изпрати направо рикуест в самата група. Написала съм примерни теми. Всичко може да бъде променяно, само кажете.

https://www.flickr.com/groups/monthly_challenge/

Темите са месечни: автопортрет, натюрморт, пейзаж, боке, любимо нещо, нисък ключ, макро, висок ключ, градска среда, отвисоко, нощна фотография, силует.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 11:44 от Мъхчето

# 476
  • София
Мале, момичета, нямаше ме десетина дни и сега чета всичко, което сте изписали през това време. Много се радвам, че има толкова желаещи за предизвикателства Hug И аз съм от начинаещите, така че ще ми е много полезно и определено ще се включа. За мен също по-дългия срок ще е по-удобен....за една седмица няма как да се справя предвид всички ангажименти, така че две ми се виждат оптимално време...но както кажете  bouquet

P.S. РумиК, много се надявам и ти и всички останали по-опитни да се включват с коментари, насоки, критики или с каквото прецените без да се притеснявате. То иначе се обезсмисля цялото упражнение, ако само си показваме снимки без да ги коментираме Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 10:39 от desi p

# 477
  • София
Аз имам малко технически напредък Simple Smile Най-накрая намерих време да проуча как става споделянето на снимки директно от апарата Simple Smile Подтикна ме това, че вече не намирам време дори да си разгледам снимките след като се върна от пътуване. Значи голям кеф е това - снимаш, качваш на телефона и споделяш прясна, прясна снимка Simple Smile

# 478
  • Mostly in my mind
Елл, трябва да имаш Wi Fi, нали?

# 479
  • София
Не. Трябва да се свържеш с фотоапарата, който играе ролята на рутер. Връзката се вижда в Wi Fi настройките на телефона. При мен се наложи се да си изключа мобилните данни, иначе не се получи. Това е за nikon d7200.
За да можеш да управляваш камерата от телефона трябва да се инсталира и една програмка. Оттам нататък вече можеш да снимаш от телефона като го използваш като визьор или да разглеждаш и прехвърляш снимки от фотоапарата на телефона.
btw моят телефон е много зле като дисплей и параметри, затова досега не се бях занимавала с това.

Общи условия

Активация на акаунт