ТРЕТИ клас - 1 тема

• 67 502
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Моя син е доста височък.   Който не го познава не вярва, че е на 9 години.

Четох, че някой спомена гръбначни изкривявания. Не знам дали знаете, че има нова клиника, която работи с най- съвременна апаратура и методи. Покрай футболния клуб , в който тренира разбрах за нея. Да не се налага на никой, но да се знае, че я  има я пускам:
http://www.americanspinalclinic.com/bg/

За стелките: много е спорен въпроса. Едни силно препоръчват, други категорично отхвърлят. Понякога имам чувството , че децата ни са опитни зайчета.

# 706
Аз съм ходила със стелки като дете.  Точно 6месеца и походката се е коригирала. 
Не.знам.защо се отхвърлят но според мен има полза и то голяма.
Още повече че при неправилна походка могат да възникнат и други проблеми да възрастта. 

# 707
  • София-Младост

Четох, че някой спомена гръбначни изкривявания. Не знам дали знаете, че има нова клиника, която работи с най- съвременна апаратура и методи. Покрай футболния клуб , в който тренира разбрах за нея. Да не се налага на никой, но да се знае, че я  има я пускам:
http://www.americanspinalclinic.com/bg/
За стелките: много е спорен въпроса. Едни силно препоръчват, други категорично отхвърлят. Понякога имам чувството , че децата ни са опитни зайчета.

Абсолютно вярно. Дъщеря ми мина по пътя на стелките, не бяха индивидуални, прегледи, чудеса...Горна баня, ортопеди. Все още има смъкването на свода навътре.
Включително мнение на д-р Алексиев, че като порасне ще го израсте...дрънци.
Знам за ам.болница, даже си бях записвала час за преглед, но мнение на съфорумки ме отказа да я посетя.

# 708
  • на Мелмак
etty775, знам че в нета има информация за различни упражнения.
Именно за това се поинтересувах, кои точно упражнения правите вие.
Понеже сме в процес на избор.
Сега мога по- лесно да го копна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488270;

Отделно правим и някой упражнения на Норбеков.

# 709
  • В светлината на слънцето
Направих и аз теста на моя - дясна ръка/ляво око/десен крак. Ясно - скоро няма да оправим грознописа.  Thinking

# 710
  • Пловдив
Направих и аз теста на моя - дясна ръка/ляво око/десен крак. Ясно - скоро няма да оправим грознописа.  Thinking

И моите двамата са така.
Малкият пише толкова зле, че не можеш да разбереш цифрата две ли е, три ли е...  Crazy

# 711
  • В светлината на слънцето
Същата работа. ooooh!

# 712
  • Варна
Още една в отбора Simple Smile Ще взема да снимам скоро краснопис на "момиченце". Преди време едната й приятелка я беше обидила с думите: "Марти, толкова си хубава и нежна, а пишеш като кьорава бабичка!"  Joy (Обичам я тази девойка - има страхотни бисери, от малка говори като възрастна и много точно усеща хората. Радвам се, че детето ми има такива приятели.) Та се обяснявахме, че всъщност не е искала да я обиди, а да й насочи вниманието към нещо, което има нужда от усъвършенстване и т.н...
От днес събирали пари за състезанието по рисуване. Ако някой отглежда заплес като моя, да пита нарочно Wink

# 713
Моят син какви ги ръси, дано така не говори така на приятелите си. Видя ме наскоро с едно бежово яке, тип дъждобран и ми заяви: "Не се сърди, но с това яке приличаш на аутсайдер."
 Shocked

# 714
  • Sofia
...  Видя ме наскоро с едно бежово яке, тип дъждобран и ми заяви: "Не се сърди, но с това яке приличаш на аутсайдер."
 Shocked
  Joy Joy Joy Joy Joy... Сълзи ми текат...

# 715
И аз се смях, не можах да му се обидя.  Simple Smile

А какъв дъжд, как ще се ходи довечера на репетиция, идея нямам. А като сменят и времето в края на октомври, хептен няма да ни се излиза по нощите.

# 716
  • Sofia
Да бе, ненаваля се... пфуу... 
Лус, дават го да спира, та до довечера може и да е.
На нас пък сутринта ни спря тока, тъкмо когато приготвям храната на Гушкан за у-ще. Та днес е само с късна закуска (понеже нея снощи я забърках) и ще взимам детето по обяд... дано не вали толкова.  ooooh!

# 717
  • София
Вчера минахме между капките, с цялото ходене напред назад. Но днес няма начин.
Поне днес директно се прибира в къщи. И мокър да е - баня и сухи дрехи.
Скрит текст:
А на работа имаме теч. Та сме спряли половината контакти и лампи и мирише на мухъл.
Ще го оправят до 20 ти. А последствията ...

etty775, мерси.

# 718
И моята е така. Вчера сутринта с баща си като тръгват за училище, заседнаха в асансьора. И тя рев, рев, дойдоха техниците за 15 минути, да ги вадят, ма тоз нямал ключ, онзи нямал, а онова мрънкоти от вътре и като излязоха, техникът се учуди колко е голяма, казва, мислех си, че е малко дете. Ама тя на вид голяма, а си е детиняк. Та естествено пропусна първия учебен час вчера, ама авария, какво да се прави

# 719
  • София-Младост
Моят син какви ги ръси, дано така не говори така на приятелите си. Видя ме наскоро с едно бежово яке, тип дъждобран и ми заяви: "Не се сърди, но с това яке приличаш на аутсайдер."
 Shocked
И моят син така, когато реши да е откровен започва с "не ми се сърди" или "не се обиждай"  Grinning
Сладкиши са сега... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт