ТРЕТИ клас - 1 тема

• 67 651
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • В светлината на слънцето
mmm, милото дете. Дано бързо свикне, гуш. Hug

# 271
  • Sofia
Дано бързо свикне, гуш. Hug
Моята много бързо и лесно свикна с очилата... като ѝ "отварят" очите...

# 272
  • София
Здравейте,

Училището почти дойде! Нашият третокласник ще учи цяла година следобед - направо не знам как ще се справяме с логистиката Sad Гледах някакви варианти за външни занимални (училищната започвала в 10:00 - не знам как точно да съм от 9:00 на работа и да го оставя в 10:00 на занималня). Миналата година почти не е ходил на занималня (училищна), само инцидентно, в зависимост от урока по пиано.
При нас е сложно - освен да приготвя домашни, трябва да има и пиано, за да свири ...  Rolling Eyes Другото е да намерим детегледачка, която да успява да го следи да свири, но без да се меси в работата на основния педагог + домашни + водене на училище с метро ... не мога да намеря такава.
Приемам идеи всякакви, че сме се видели в чудо... ooooh!

Иначе ваканцията при нас беше разнообразна - море, планина (на село), месец в Германия, 2 седмици пътешествие из Източна Европа - както казва малкичт човек: "Изморих се от ваканция и пътувания! Искам на училище!"  Mr. Green
Не е прочел всички задължителни книги, нито препоръчителните, чете някои, както и такива извън списъка - даже като брой не е докарал задължителните, 2 книги да се събират за цяло лято, и то с непрекъснато побутване. Задачки обича да решава, но хич не му се чете ...
Не знам как да го мотивирам и не знам как така в семейство, в което останалите 3-ма непрекъснато четем, тонове книги, не му идва желанието ... Аз: "Ще останеш неграмотен като не четеш! А това не е хубаво за теб!", той: "Ти като не можеш да ми кажеш мажорна и минорна гама с 3 бемола и нищо не разбираш от солфеж, грамотна ли си? Това също не е хубаво за теб"  Mr. Green  (става ми смешно, защото се оказва, че хич не е хубаво за мен да не знам нищо от теория на музиката с това дете  Confused)

Търсим и английски, но не курс и гонене на серитифкати, ами основно говорене. Има ли такива школи/курсове в София? Миналата година го пращахме в англоговорящо семейство и бяхме много доволни, но за съжаление те вече не живеят в София. И тук приемам съвети.

Ох, на мен не ми се започва училище  Embarassed

# 273
  • sf
Аз довечера съм на родителска.
Дано е първа смяна, както обещаха.
Водих го днес на очен, профилакничен. Всичко е ок, но за всеки случай да се ограничава с таблет, телефон, лаптоп.
Аз пък нямам търпение да почне училище, че да идва по-бързо 12ти клас  hahaha

# 274
  • Sofia
.... Аз пък нямам търпение да почне училище, че да идва по-бързо 12ти клас  hahaha
Ах, Донси...  Joy Joy Joy Joy Joy...
То само 12 клас да дойдеше добре, ама...  Crazy

# 275
Rally, две идеи от мен. Военен клуб - има много добра музикална школа с преподаватели от академията и училището. Имат и пиано. Сутрешните часове започват от много рано - 8.30-9.00. Стига да са свободни все още. Децата са предимно напреднали, конкурсаджии, настоящи ученици от училището също. Работи се здраво. Месечната такса е повече от прилична. И е близо до училището. Проблем - не знам дали има места, защото ги запълват още в началото на лятото. Но може да се пита.
Английски - сугестопедията на Вихровения. За говорене е идеална. В центъра се намира. Не мога да дам линкове, че пиша от телефон.

# 276
Здравейте на всички,

Имам питанка към майките на момчета - откъде купувате панталони/дънки защото в момента тези модели, които са на мода (слим) ми изглеждат ужасни и супер неудобни Rolling Eyes А и на детето не му харесват Sad

# 277
  • София-Младост
Здравейте на всички,

Имам питанка към майките на момчета - откъде купувате панталони/дънки защото в момента тези модели, които са на мода (слим) ми изглеждат ужасни и супер неудобни Rolling Eyes А и на детето не му харесват Sad
И НМ най-често, от Бенетон когато имат намаления, Waikiki.
Моят е доста слаб и даже последните от НМ, които взех са му на кантар да са къси. Но следващия номер няма да мога да го стегна горе с ластика, все се подръпва.

# 278
Ала Бала днес бяхме в НМ - само слим модели ooooh! А моят никак не е слаб и хич не му отиват...

# 279
Тази есен идея нямам за панталоните. Моят е слаб и висок - към 160 см. И суетен на всичко отгоре. Доскоро дълги панталони му купувах от Benetton и H&M, а бермуди съм намирала и в Waikiki. Обаче детският размер вече не му е по мярка, та и аз се чудя къде да търся. newsm78 Мисля да обиколим Парадайз и все ще намерим нещо. Там има и Forever 21, но в него феминизмът преобладава. Thinking Аз лично съм фен на P&С, но пък за там още не става като размери.

# 280
  • Перник
Калоян е слаб, но също отказва да носи слим панталони. Твърде широки също отказва. Изобщо, все по-трудно става обличането  ooooh!

# 281
  • sf
Поне носят дънки.
Моят само анцузи иска.

# 282
  • sf
Тънко минах на родителската среща - само 50лв.
Ще имат нова класна, нова учителка в занималнята и нова по немски. Забава! Иначе нищо ново.

# 283
  • София
Тънко минах на родителската среща - само 50лв.
Ще имат нова класна, нова учителка в занималнята и нова по немски. Забава! Иначе нищо ново.
Три нови учителки! Друго ново не ви трябва.  Wink

Аз не знам нито с каква смяна ще стартира третокласникът, нито какво ще му е необходимо за новата учебна година. Купихе нова раница, макар че тази от първи клас, с твърда основа на Херлиц, му е още здрава, но била бебешка и не я искаше.

# 284
  • Sofia
Аз очаквам за помагала да съберат по 30ина лв, както предните години.
Иначе цялото у-ще е на едносменен режим.

Общи условия

Активация на акаунт