ТРЕТИ клас - 1 тема

• 67 643
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз довечера съм на родителска.
Дано е първа смяна, както обещаха.
Водих го днес на очен, профилакничен. Всичко е ок, но за всеки случай да се ограничава с таблет, телефон, лаптоп.
Аз пък нямам търпение да почне училище, че да идва по-бързо 12ти клас  hahaha

Хи-хи, ти само почакай №3...

ПП
Още не съм успяла да се свържа с треньорката, а ти?
И още нямам време да си оправя ноктите... а е крайно необходимо...

# 286
  • София
Здравейте на всички,

Имам питанка към майките на момчета - откъде купувате панталони/дънки защото в момента тези модели, които са на мода (слим) ми изглеждат ужасни и супер неудобни Rolling Eyes А и на детето не му харесват Sad

От Липненски, за по 10лв/бр. Понятие си нямам какво е то слим, просто го напъхах във всички модели, които имаха в неговия размер и взех всички, за които каза, че са му удобни.

# 287
  • sf
Ако утре не вдигне, ще й пиша в месинджър,, колкото и да е несериозно.
За ноктите - имам нов гел, уж е по-добър, ако ти се експериментира, идвай.

# 288
Наближи 15-ти и се активизирахме.
И ние се завърнахме днес от почивки и пътувания, но ще имаме родителска след началото на учебната година.
Сисето, моето инфо е, че първият срок всички ІІІ класове ще са първа смяна първия срок, а после - втора, но не е 100%. Явно на 15-ти ще кажат.
Лулу, брей 160 см., ама много висок твоя младеж. Моята е само 154 см., износи маратонките 38 номер, сега ще купуваме нови, ама дано не са следващия размер.

# 289
  • София
Ако утре не вдигне, ще й пиша в месинджър,, колкото и да е несериозно.
За ноктите - имам нов гел, уж е по-добър, ако ти се експериментира, идвай.

Абе аз искам, ама време нямам - то смешно звучи, ама последните 2 седмици ми се губят - в буквален смисъл, 12 дена изкарах с близо 39 всеки ден - и сега се опитвам да наваксам, а доста неща бях предвидила за преди ваканцията да свърша... та ще видя кога ще мога да вместя и нокти... а трябва...

# 290
  • София
...
Сисето, моето инфо е, че първият срок всички ІІІ класове ще са първа смяна първия срок, а после - втора, но не е 100%. Явно на 15-ти ще кажат.
...

Дано да е така, идеално ме устройва.  Hug

# 291
  • В светлината на слънцето
Лулу, брей 160 см., ама много висок твоя младеж. Моята е само 154 см., износи маратонките 38 номер, сега ще купуваме нови, ама дано не са следващия размер.

Много дръпна маймуняка. Колкото мен е висок вече. Но иначе ребрата му се броят. И бузите му почти ги няма, а поне те лъжеха за пухкавост. А каката вече е глава и малко по-ниска от татко си (той е 190 см) и носи 40 номер обувки. Мисълта да ги гледам всички от ниското нагоре става все по-реална. Ама не е смешно, понеже върви и със смяна на гардероба Х 2.  ooooh! Ох, оплаках се. Confused

# 292
  • София
Аз пък нямам търпение да почне училище, че да идва по-бързо 12ти клас  hahaha
Дададада, и като ти доведе някоя снаха  Sick, шси викаш "ееех, колко беше добре, като беше 2-3 клас".

Днеска ходихме до училище, госпожата викна мъжа ми да мести шкафчетата в новата стая. Надойдоха едни майки: това да се ремонтира, онова да се смени, да намерим човек да боядиса... Добре че няма технологично време... Tired
Иначе пълна анархия, не се знае коя ще е госпожата в занималнята, готините хора в стола май са ги махнали, новата директорка е размахала метлата. Две нови деца ще има в класа, пак момчетии.

Хубави водни бои ми се мернаха днес в Лидъл - 24 цвята. Панталони и всякакви дрехи купувам втора употреба, там има и по-нормални модели. За тази година се надявам да имат по 4-5 чифта, които да им стават.

Хич не съм на училищна вълна, в събота заминаваме на почивка.  Whistling

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 16:33 от Узи

# 293
Наближи 15-ти и се активизирахме.
И ние се завърнахме днес от почивки и пътувания, но ще имаме родителска след началото на учебната година.
И аз се изненадох с такива см.
Ние и двамата сме високи и мислех, че детето също върви висока, но явно не е.
На 8 години и 4 месеца е само 138см и 27кг, а обувките й са 34/5 номер.

Носи си клиновете и полите от 4/5 годишна , които само й окъсяват и стават 3/4 ,защото има много тесен таз и ханш. На баща си структурата е взела.

Ние изкласяваме вече втората седмица почти и ни заляха пак със задачи, събития, РС и емайли.
Тази година е в сплит клас 3/4, което значи, че са наполовина 3 клас и другата половина са в 4ти клас.

Тук е много популярна тази конфигурация на сплит класове, но мен нещо ми е притеснено. Ще видим как ще е и ще го мисля после.

# 294
  • В светлината на слънцето
Контеса, този номер обувки го минахме още в детската градина. Сега е с 38-39, според модела. Твоята девойка все пак още няма 9 години, така че на 9 други см ще е. Дъщеря ми е същата работа с износването - понеже е слаба и клиновете и панталоните постепенно стават от дълги на 7/8 и 3/4.  hahaha Важното е да са живи и здрави!  Peace

# 295
Здравейте на всички,

Имам питанка към майките на момчета - откъде купувате панталони/дънки защото в момента тези модели, които са на мода (слим) ми изглеждат ужасни и супер неудобни Rolling Eyes А и на детето не му харесват Sad

От Липненски, за по 10лв/бр. Понятие си нямам какво е то слим, просто го напъхах във всички модели, които имаха в неговия размер и взех всички, за които каза, че са му удобни.

Благодаря, Катя bouquet За първи път ги чувам, но ще потърся и там. Видях че имат микро магазин на Христо Ботев (каквото и да означава това newsm78)

# 296
Шимбите, магазин на Липненски отвориха скоро и на Стамболийски, малко след НОИ в посока към Мол София. Аз от там дрехи рядко купувам, но се снабдяваме с влажни кърпички, а сега са заредили и ученически пособия - тетрадки и прочие.
Узи, дано са послушни новите момчетии в класа ви. И аз очаквам ежегодното набъбване, всяка година има по 1-2 нови деца, явно поне докато не станат 30 в клас. Sad

# 297
  • Перник
И какво се оказва? Моето дете ли е най-дребно в темата? На 9 години е 27,6 кг. и 136 см. Обувки - 35 номер  newsm78
Нямам притеснения за смените - цялото училище е първа смяна. Засега никой нищо не ни е уведомил, родителската среща обикновено е след 15.09. и повече от 40 лв. за помагала досега не са искали.

# 298
  • София-Младост
И какво се оказва? Моето дете ли е най-дребно в темата? На 9 години е 27,6 кг. и 136 см. Обувки - 35 номер  newsm78
Ами не мисля, че е дребен. Моят също е 34-35 обувки, според модела, килограмите и те са някъде там, може би е 140-145 висок. Изобщо нямам никакъв зор да носи в трети клас 38 номер Rolling Eyes
Баща му носи 46-ти номер и знам какво е като си търси обувки  Crazy

Важното е да са здрави!

# 299
  • Sofia
Мдаа... и при нас клиновете се износват до разпад.  Crazy  Панталон/клин/пола без регулираща талия е загубена кауза...  Sad
Иначе Гушкан е 135см/27кг/32.5 номер обувки.

Общи условия

Активация на акаунт