ТРЕТИ клас - 1 тема

• 67 586
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Ще видим за темата - да я зарежем или преименуваме, ще се консултирам.

Home raider, съчувствам ви за промяната с учителката, дано е добра!
Помагалата ми са на Неда Петрова - на нея се доверих и за Математика, и за БЕЛ.

Скрит текст:

Отделно имам и на Евелина Динева. 
А в у-ще са на изд. Кронос до сега и предполагам и сега така ще са.

# 421
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
весел празник утре Simple Smile и не само на децата  Hug

Скрит текст:
като пате в кълчища съм: не знам какво ще учат и по какви учебници; не знам какви помагала ще трябват, даже тетрадките не знам дали само с широки редове или ще искат поне в началото квадратчета... пуснала съм си три дена отпуск, дано се оправим в този срок, че иначе ще е весело.

# 422
  • Бургас
От мен весела и незабравима учебна година на децата Heart
Аз като добра майка изпрах раницата и купих бележник Simple Smile Допреди малко с татко си се правиха на фотографи - вече и снимка имаме Simple Smile Не бива много, но поне не е подводна от гмуркане Simple Smile
Другите подробности ще ги мисля след родителската среща.
В Гърция видях тетрадки с PVC цветни подвързии, но тогава класната още не беше решила какво ще ползват. Много ми харесаха и мисля такива да потърся.
Притеснява ме само, че учителката от занималнята отива в първи клас, а много я харесвах Sad

Щастливи да са децата, другото ще се нареди  Two Hearts

# 423
  • София

Ех... Свърши се свободата - почва пак голямата въртележка иииии... Sad Ами, усещам как още едно безценно лято безвъзвратно си отиде и догодина ще е още по-голямо Врячето - по-самостоятелно и по-малко гушкаво...
Какво да се прави. То расте, но аз остарявам... 

# 424
  • ГОре на черешата...
Честит празник на всички деца, ученици, колеги и родители bouquet! Нека учебната година е най-вече спокойна, за да извървим всички с лекота пътя на знанието и успеха!

# 425
  • София
Честит първи учебен ден и успешна учебна година на третокласниците!

# 426
На добър час на всички първокласници! Да постигат успехи в попрището на знанието!

# 427
  • sf
На добър час!
Аз си знам,че съм темерут, не се вълнувам особено. Както казах , да идва,че да свършва по-бързо.   Joy

# 428
Смених заглавието.

На добър час на децата ви!

# 429
  • Sofia
Успешна и спокойна година за деца, родители и учители! 

Благодаря, Ели! Simple Smile

# 430
При нас тази година няма да има бележници и цифрови оценки а миналата година имаше.странна работа.

# 431
  • В светлината на слънцето
Готово! Откриването на учебната година - работа свършена! Ама и на слънце случихме. Grinning
Все така слънчево да е на децата по пътя им към знанията и успехите!  Hug

# 432
  • Sofia
При нас тази година няма да има бележници и цифрови оценки ...
Неразбориите продължават...

Прибрахме се ние, мина калабълъка...
Мисля, че ни беше за последно. Празник е за първокласниците, останалите сме публика, ама на една и съща постановка. Гушкан се оплака, че и без това нищо не се вижда...
Иначе пак сме си от 8.00ч., но вече с 40мин. часове. Сменена е госпожата по английски, което всички много ни вълнуваше. Децата скочиха радостни... Дано новата добра.
Учебникът по Човек и общесто е стряскащ...  ooooh!  Ще има помагало към него.
За бележници при нас не стана дума, само за декларациите за взимане на детето.
В събота си учат с програмата за петъка, който се отучва - на мен ми е странно...
Учебниците на Гушкан са прилични.  За помагала - 30лв.

Вижте нещо за бележниците, сега са нови. Попаднах преди малко на новината, та си проверих нашия.  

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 14:16 от Morena

# 433
  • sf
Аз го заведох в двора, запознах го с класната , която на "Това е Виктор", каза многозначително "Аааа Виктор" , и го оставих.  Ходих да му направя карта за ГТ и се върнах навреме да си го прибера. Нямам нито една снимка и разглеждайки фейсбук останових,че съм лоша майка  Joy
Иначе всичко е подвързано, надписано и подредено.

# 434
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кога успя, донси!  Crazy ние още разглеждаме учебниците  Blush
аз съм умерено лоша май, снимка имаме - една  Blush впечатленията са повече. Blush

тържеството беше като нямо кино Laughing  почти нелегално, но го отчитам като плюс, в сравнение с миналата година, когато бяха надули уредбата до дупка. пак нищо не се чуваше, но после болеше глава. Blush
иначе мина като преди: родители пушат в двора, докато тече програмата; баби си хортуват на фона на химна; молбата на учителката да влезе само един представител от семейство май чухме само ние и бащата остана навън...  Confused

сменили са директорката, учителката от занималнята, няма я и учителката по ИТ, сигурно защото няма да имат СИП...
не разбрах още какво е променено, но все ще се разбере по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт