ТРЕТИ клас - 1 тема

• 67 468
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Честит празник на всички деца, ученици, колеги и родители! Нека е успешна, любознателна и приятна за всички!

bouquet bouquet

# 451
Може ли линк за алтернативния учебник по родинознание?
https://drive.google.com/file/d/0B8HRuANaqIKFS3hKQWRpaTR1VlU/view
И още един, който е озаглавен " Изтегли книгата за печат".
https://drive.google.com/file/d/0B8HRuANaqIKFbENyZi14ZU9Lb2c/view?usp=sharing
Все за един и същи учебник става дума.
Настоящите третокласници би трябвало да имат бележници.
Няма промяна в оценяването за II и III клас – учениците ще имат текущи оценки с количествен и качествен показател и ще се формира годишна.
Източник

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 18:43 от Анонимен

# 452
  • София
  Нашите ще са на училище чак в понеделник. Simple Smile Раздадоха учебниците, програмите и по живо, по здраво.

Започват училище в 8.20, нищо, че са двусменни. Единствено в понеделник са от 7.30 с предчас ФВС.  Crazy

# 453
  • В светлината на слънцето
Не се шашкайте с чебника по ЧО. Ако знаете какво ви чака по история в 5 клас, пък после в 6, този ще ви се види приказки за лека нощ. Mr. Green

# 454
  • Sofia
Не се шашкайте с чебника по ЧО. Ако знаете какво ви чака по история в 5 клас, пък после в 6, този ще ви се види приказки за лека нощ. Mr. Green
Нясно съм накъде вървят нещата, ама пак се тормозя, заради детето.  ooooh!

# 455
  • София
Децата ще се оправят. Те са умни, будни и не търпят фалш.
Принципно не мога да съм безразлична.
Просто избягвам да коментирам, че ставам хейтър, а не искам.

Забравих да благодаря на Луси, че подсети за бенетон.
Купихме дънки. Е, първо купихме Лего, че без него не става да се ходи на училище.

# 456
Честито начало на трети клас на нашите сладурчета!
Моята снощи като осъзна, че свършва ваканцията и му дръпва един рев как не искала да ходи на училище, та ентусиазъм никакъв.
Иначе и при нас пълна лудница при откриването, че дори и се оказа, че били снимали от Нова телевизия подробен репортаж от "На кафе" с Гала, защото на човек от екипа детето било първолаче, имало и интервю с директорката, сега ще го издирвам да го видим.
Бележници ще имат категорично, инструктирани сме и вече надписани, утре за подпис.
Учебниците също ще раздават утре, така че не знам колко са и как тежат.
Двусменно е училището, но нашите почват първи час от 8,20ч., което е чудесно, защото мога да я вдигам не толкова рано.
Имаме и две нови учителки, едната ще е по руски, другата по специален модул - физическо.
А за тетрадките, бях купила предварително, с широки редове, но ме изненадоха с изискването за голям формат А4 за някои предмети, та докупувахме.
Абе, почна се въртележката.
Иначе на пръв поглед нямаме нови деца в класа, което е добре, запазват си бройката.

# 457
Нясно съм накъде вървят нещата, ама пак се тормозя, заради детето.  ooooh!
Те никога не са били наред, че да вървят нанякъде. И по мое време историята и производните й имена за малките класове бяха отчайващо зле.
Разгледах и електронния учебник. Ако някой третокласник може да го прочете, без да се отегчи до смърт, шапка му свалям.

# 458
  • София

Честит първи учебен ден и... успех на всички дечица - и най-вече - щастливи дни в училището и много приятели, които да подсладят ученето...

Качих учебник по родинознание 1-4 клас във фейсбук групата.

Коя е таз група?.. newsm78

ПП
Разгледах учебника. Т.е. видях го и прочетох няколко случайни изречения... не ми харесва. Това, което видях, е тенденциозно до степен на изопачаване на историческата истина - а това не е добре, патриотизмът е много хубаво нещо, но заобикалянето на лошите управленски моменти води до... ами, тотално непознание на историята - а който не знае историята си има опасност да я повтори...

Ако трябва да съм честна, единствените исторически книги / учебници, които аз лично съм харесвала (по принцип - в живота си) са книгите на Симеон Радев - но те третират само един конкретен - и на фона на цялата история доста кратък - период и при това категорично не са подходящи за възрастта на нашите малчовци. Не че съм чела собствените си учебници по история, ама пък и където съм ги преглеждала, амииии... голяма боза бяха. Та не бих твърдяла, че някога са били по-добри. Неговият учебник по родинознание признавам си, не съм преглеждала. Ама след думите ви... предварително се плаша.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 23:13 от katiABV

# 459
  • София
Честит първи учебен ден на всички третокласници!  bouquet Попътен вятър им пожелавам!  Hug

# 460
  • Sofia
Мдааа, днес наистина е първи учебен ден. Simple Smile
Нанася се днес щерката, занесохме всичко.

# 461
Ние вчера занесохме всичко, днес остана да си занесе само учебниците. Но е такааааава мъка ранното ставане, ужас.
Сутринта го стресирах да пие зеленчуков фреш, разсъни се набързо (морков, чушка и цвекло).

# 462
  • Sofia
Но е такааааава мъка ранното ставане, ужас.
Оо.., даааа. Лошото е, че влизаме някак в релси, ама не се свика с това напълно и туй то.  ooooh!
Гушкан пък днес не можа да закуси, от 4 месеца не е яла по това времe... та хапна банан и до обяд е на плодове.  Wink  

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 13:54 от Morena

# 463
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да ви запозная с учебника по музика - булвест

велики изпълнители

сватба и народни празници  Crazy

и да се похваля с вчерашната ни празнична вечер  Blush снимките са правени с телефон и не са добри Blush

# 464
Голям майтап е този учебник по Музика на Булвест!!!
 Rolling Eyes
Снощи до късно обличах тетрадки и учебници.
Не съм ги разгледала още.
Сина ми го искат в 7.20-7.25ч. на училище. Часовете им почват рано - в 7.40ч.
Надявам се тази година да ги пускат по-рано от занималня, че да може да го вземам към 15.00ч.
Да не стои до 17.00ч.

Общи условия

Активация на акаунт