Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 206
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Марияна, добре дошла!  bouquet
Katrinkileva, аз ако легна да гредам тв по което време и да е и заспивам, иначе не лягам на обяд , но ако пусна тв резултата е на лице.

# 226
  • София
Спя си почти всеки ден следобед.Ама то аз си и обичам  Hug.Не е инцидент.

Марияна, добре дошла Hug

# 227
Марияна , добре дошла  Hug
Катрин,честито за количката  Hug
И аз спя всеки ден , то няма издържане иначе. Заспивам към 2 , в 4 ставам да пия лекарства , разбира се като влезе водата ,трябва и да излезе ,та ходя и до тоалетна,после докато заспя отново е трудно , започвам да се въртя , не мога да си намеря място... към 5 идва котарака и мяука на мъжа ми супер лекичко , за да го храни (така го свикна,защото тогава ходи на работа и той му е като будилник). Аз вече спя супер леко и чувам дори четката му за зъби. ..като тръгне за работа , аз заспивам блажено , вече към 6 и нещо е това и в 7 и 30 звъни алармата да ставам да се оправяме и да закарам детето... и положението е,че през нощта май не ми се събират много часове и всеки ден спя някакви бабешки дрямки макс за 1 час на ден и то не хубаво , ами чувам и комшиите как ходят...
Ох , аз тъкмо ядох , днес за сефте, сутринта закусих праскови и нектарини и защо ши ядох , сега ми се повръща...ама бях гладна подяволите... Тук сега такава градушка ни валя,направо си беше ужасно страшно. Блъскаше огромния лед по прозорците...

# 228
 И аз си поспивам доста вече, защото вечер ми е трудно. Даже сега ще подремна за час-два. Хихиххи

# 229
Megita ,приятна почивка желая на вас и приятен плаж.
Аз тази година пропускам , не ми разрешават да пътувам, добре че детето има Световно състезание на морето, та ще я пращам с баба й,тя ще си дойде за раждането и ще се възползвам да заведе и детето на състезанието , а и нашето море ще види , тя никога не е ходила на българското черноморие и много се вълнува 😀

# 230
  • София
dmariela, има ли начин да си обединяваш мненията в един пост  newsm78

# 231
Лошото е , че съм от телефона и не ми излизат старите мнения отдолу докато пиша , както е на компютъра. И тъй като не мога на всички все още да ви запомня потребителските имена,за да ги видя трябва да съм постнала и след това се връщам назад и по принцип редактирам поста си , но понякога ми го трие , нямам си идея как и съответно трябва да започна да пиша наново... а и понякога аз пиша едно. ...то излиза друго , пише си каквото си иска този телефон.
Но щом пречи ,няма да пиша по повече от едно мнение, извинявам се , за което.

# 232
Лошото е , че съм от телефона и не ми излизат старите мнения отдолу докато пиша , както е на компютъра. И тъй като не мога на всички все още да ви запомня потребителските имена,за да ги видя трябва да съм постнала и след това се връщам назад и по принцип редактирам поста си , но понякога ми го трие , нямам си идея как и съответно трябва да започна да пиша наново... а и понякога аз пиша едно. ...то излиза друго , пише си каквото си иска този телефон.
Мен лично не ме дразни и даже се радвам като има много коментариииии хеххихи

# 233
Мен лично не ме дразни и даже се радвам като има много коментариииии хеххихи
Hug  благодаря ти

Да ви се оплача , днес съм ужасно оттекла и краката и ръцете,все едно не са мои , въобще не ги усещам както трябва.
Вчера докторката ми каза , че до крайната дата на секциото ми остават 6 седмици. Толкова много ми се струват ...

# 234
Здравейте и от мен.
И на мен ми се струват много 6 седмици, но най - вероятно е имала предвид най - много толкова...
И аз днес не се чувствам добре.карам 34 г.с.
И аз съм отекла и ми е шантаво. Мерих кръвно налягане и е ок  ,ала.... вече ме хваща шубето и то не от самот раждане , а от времето до тогава....и мисля да почивам повече , че напоследък не се спирам.вторник съм на преглед и от сряда мисля само да изпере каквото имам и да си приглася за бебето каквото мисля , че ще ми трябва и се отдавам на почивка Simple Smile

# 235
Почивай си повече, сигурно си се натоварила и затова ти е днес така. Аз съм вече 32 седмица и крайната дата на секциото ми е след 6 седмици. Ако случайно не тръгне девойката по - рано , вече става друго. Точно толкова става 32+6=38 седмица планово секцио. Края  а август е това. Иначе още 25 дни и влизам в 9-ти месец ☺

# 236
Аз още не съм почнала да отичам, дано и да не почна де, много ми е трудно с този корем само, макар , че не е мн голям , но на мен вече ми е неудобно, ако трябваше да обувам чорапи всеки ден както е зимата не знам. Седнала ми е много трудно, не издържам много , притиска ми всичко, мога права и легнала.
Много се притеснявам , че нищо не ми е готово , не са ми звъннали за кошарата още, следователно това ми спира цялата работа, понеже там ще подреждам всичко и не мога да почна да пера и гладя.
Мога да се похваля за моята покупка вчера Grinning термометър-рибка за ваната

# 237
И аз да се оплача още съвсем нищо не съм взела,правим ремонт и е страшно ....в 31-ва седмица съм и вече доста нетърпелива Simple Smile Тумбака расте и понатежава,идея нямам защо десния ми крак е постоянно изтръпнал.... за киселините няма да коментирам само ще кажа че то неостана какво да ям от всичко ми се повдига направо ужас хмм...наоплаквах се Simple Smile Иначе все се каня да изгледам някой клип със секцио ама нещо ме е шубе Simple Smile)

# 238
Това наистина Гери, че трябва да се благодарим , че с едни джапанки и см готови ☺ Дано не се подуеш, аз първата бременност не се надух грама , а сега от 6 месец се надувам.
Денка , и аз съм с ужасни киселини и сано зачертавам от менюто храните , които ме дразнят.
Вчера дори изпих един пробитик,че положението беше критично , но не ми помогна въобще.

# 239
Здравейте момичета. Ние днес ходихме до един магазин с надеждата да имат количката, която ще поръчваме онлайн, но уви... 1 час път, за да може мъжът ми да пробва едно кенгуру хиххихи Беше много сладък като помоли продавачката да му помогне да го свали  Joy Та ще поръчваме насляпо... За киселините и аз съм така. Постоянна ми се яде сладолед, но от него вечер е страшно... Нищо не помага Sad

Общи условия

Активация на акаунт