Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 207
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Момичета пих прясно мляко с ореховки и ми минаха киселините направо ще пощурея от кеф  Laughing

# 241
  • Варна
Момичета, не си причинявайте да гледате клипчета със секцио. Само ще ви стане още по- притеснено.
Възможно ли е от магнерота да ми става лошо на стомаха?

# 242
Ще я пробвам твоята рецепта против киселини. Аз засега нямам тази вечер , но не съм яла нищо от 1 часа на обяд , та може и затова да отчитам липсата им. Иначе за клипчето, недей наистина. После ще ти е адски притеснено. Аз съм гледала , но когато не знаех , че някога ще имам второ дете. Гледах нормално и секцио и да си призная не успях да стигна до края на секциото. Може ,защото нормалното съм го изживяла и бях любопитна.
Каква количка си харесала Веси?
Аз си купих Coletto Djovanni , ако е нещо подобно мога да ти снимам и да видиш как изглежда на реално.

ro.ko , аз пия много Магнерот , смисъл огромни дози по 8 хапчета на ден и не съм имала проблем, но пък твоя стомах може нещо да не го понася.

# 243
Привет и от мен! Нашия преглед мина вчера, Бебките са вече по около 1500гр, едната си стой главично, другата с крачетата надолу, нямам много надежда, че и двете ще застанат главично. В тази си стойка са още от началото,само се разменят  Mr. Green. Шийката ми се е поскъсила малко и имах 2-3 конракции на записите на тоновете, но не било притеснително. След две седмици пак на преглед.  Crazy

От вчера започнах с инсулин, за сега само вечер, да видим до къде ще го откараме.  Rolling Eyes

Корема все повече ми тежи и незнам как ще чистя и оправям, и дрешки ще пера и гладя. Thinking Още не сме сглобили гардеробчето, а като знам на ММ колко му трябваше за скрина...а аз мога да помагам само в даването на ъкъли и сортирането на болтчетата.  Mr. Green

Днес си чаках с нетърпение количката, ама не дойде...в понеделник дано някой от съсседите да я приеме, че очаквам да е в голяяям кашон...а така неисках да ги ангажирам хората.

Стискам ви палци, да откриете вашия лек срещу киселините!  Hug

# 244
Аз си купих Coletto Djovanni , ако е нещо подобно мога да ти снимам и да видиш как изглежда на реално.
Ние ще си я поръчваме от ибей Riko Brano Ecco е модела. Тук няма много магазини от къдуто можеш да си купиш количка на нормална цена да не е £1000 3в1...

# 245
Ние ще си я поръчваме от ибей Riko Brano Ecco е модела. Тук няма много магазини от къдуто можеш да си купиш количка на нормална цена да не е £1000 3в1...
Видях я с интернет, подобен модел е и моята,шасито много си прилича. Аз не разбирам много от количките , а сега са толкова нови , но гледах дълго време преди да поръчам и засега не съжалявам, защото е това , което търсех. С 3 коша е , хубав цвят , сваля се да се пере цялата и е висока , тъй като и аз съм висока и повечето колички ми идват малки. Дано да отговаря на очакванията ви и да е това , което си искала  Simple Smile

# 246
Аз напредвам с темата _Смешно ли е раждането_ и мога  само да ви я препоръчам  Crazy

Мокка , съжалявам,че си започнала с инсулин,само дано не  остане диабет и след бременността,стискам палци!

Последните два дни бях на детски партита и се поуморявах доста.Въобще не мога  да си представя ако трябваше да изкарам още 1 седмица на работа 8 часа на крак,и то тичане наляво надясно и непрекъснато звънене на проклетия телефон  Stop

Да се похваля изпрах почти всичко,сортирах в скрина и така вече се ориентирах какво имам. Вероятно като наближи времето ще пусна сортираните купчински по още веднъж набързо.Но не  мисля да гладя дрешки, само ако й се дразни кожата. А пропуснах да кажа ,че сортирането го правя с ММ ,и то по негова инициатива.Така знае кое къде е и може да се ориентира  в големината на дрешките и знае какво имаме, а и се радва заедно с мен. Много съм горда с него и с желанието му! Но все пак ние опитвахме 2 години  да забременея и в крайна сметка не стана нормално. Той се лиши от доста неща,ходеше на  прегледи и сега оценява 100 пъти повече резултата.

# 247
Dmariela, благодаря! Ами уж има шанс да се обърнат, нооо късмет може би. Така или иначе, като излезе едното, другото може да усети, че вече му е широчко и да се завърти както си иска...  Crazy
Иначе ме подритват, но като, че ли не толкова активно, явно мястото им намалява вече. Надявам се да пораснем до към 2кг поне.  Praynig

Kokontessa,  Hug, дано да изчезне след бременността. Браво на ТМ! Нашите дрешки са в торби и торбички още и вчера на ММ му стана зле, като видя колко много са  Mr. Green, ама иди обяснявай, че са различни размери и ни трябват повече неща, отколкото за едничко. Ще го мотивирам и той да сортира с мен.   Flutter

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 11:05 от Mokka8

# 248
Здравейте момичета , аз днес ще изпера и последните дрешки, намерих си от каката едни завивки , та ще пусна и тях да не ми стоят в чувал до спалнята, дразнят ме. ММ  никога не ми е помагал с дрехите , просто няма как да му разреша  Laughing Аз си имам леко странна мания към подредбата и сгъване и не разрешавам да ми се пипат нещата там. Научила съм дъщеря ми как да сгъва и тя е единствения човек , на който разрешавам да пипа. Майка ми не успях да е науча , тя си знае нейното  Laughing
Той ми помага във всичко друго , готви, чисти , научи се наскоро и чаршафи да сменя , пазарува,абе много работи прави , не мога да се оплача от него. Сега ги изпратих на плаж , всяка неделя ходят да се забавляват , а аз както винаги съм си в къщи с вас  Grinning

# 249
Привет и от мен Wink
Аз вторник съм на преглед и след него започвам с прането оооо
Аз съм на тема кърмене...вече имам коластра и чета по въпроса , защото много искав да кърмя. Понеже ще съм със секцио, а чета колко е важно да се сложи детето та корема на майката и на гърнета веднага след раждането,  та се чудя дали ще стане така при мен.няма да съм с пълна упойка , така че се надявам да помоля и да стане така ще раждам в Авис Медика в Плевен.Някой ако е раждал там.....

# 250
Момичета, привет  wavey

Добре дошли на новите мами  bouquet

Ние сме добре, вървим доста големи засега, миналата седмица (бях 32 седмица), ни измериха 2400 грама, ако върви така, ще видя зор на финала  Mr. Green  Но той и първият ми син се роди почти 4 кг, така че съм подготвена  Laughing

Мокка, стискам палци за диабета и аз!

Ние допреди няколко дни не знаехме дали няма да се местим, така че още не сме размествали в къщи и още не съм подреждала дрешки и бебешки неща. Тия дни ще стигнем и до там. Иначе, накупихме в общи линии всичко основно, остават разни глезотиийки (но аз имах доста неща останали от синчето, основно дрешки и играчки, де) Simple Smile

Досега не са ми мерили тоновете на бебо още. В Германия, където си следих бременността предишния път и родих, по това време ги мереха всеки път, а и ме викаха доста често. Тук сега ме вика на 3 седмици, доста ми е странно, но пък като няма проблеми (дано така и да остане, пу-пу), защо да се ходи често...

Много ми беше смешно, защото док ми показа на видеозона как бебчо има доста коса. И цялата стърчеше нагоре, нали е в течност, ох, беше много забавно - от тогава му викам таралежчо  Mr. Green Mr. Green 

# 251
Zdraveite  Grinning i az veche broq dnite do termina,a toi e na 5 septemvri,no sme s sekcio i shte e 10 dni po rano.Dano vs mine dobre i da si gushna malkoto.Vtoro dete mi e,i tozi pyt neznaq kakvo shte e.Imam sin na 5 i polovona godini.Goreshto mi e i mnogo se dviji i rita i sega sme i v remont v kyshti.Dano tatkoto da uspee da prevyrshi predi myninkoto da se poqvi  Sunglasses Leko rajdane pojelavam na vsichi i vkliuchitelno i na sebe si,che tozi pyt mn me e strah  Praynig

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 17:40 от AnMary

# 252
Чувствате ли се изтощени по някакъв начин или да ви е слабо? Аз съм така от няколко дена... Мерих си кръвното...ок е
Но ми е шантаво , а тази нощ съм спала 8-9 часа , дали пък не е от промените на времето....но ми е странно. Супер изтощен и слабо

# 253
Браво на мамата която сортира дрешки с таткотооо!! Аз съм в размисли за стаята... Как ще наредим нещата и тем подобни.
За прането мисля да изчакам...Някаде началото на Август да изпера ми се струва най-добре. А и сега ще взимаме сушилня и тъкмо тогава да минат и през нея.
Аз много бэрзо се измарям вече, но иначе съм добре. Не спинкам спокойно, защото мънинката ви натъртва ребрата и кокалите на ханша хихихи Мноого е силна!!!

# 254
И аз се изморявам бързо ,днес смених чаршафите , пускам перални ,верно е , че вече са 5 , но ги местя само в сушилнята и после само сгъвам,а се чувствам все едно съм изтъркала цялата къща с телче за чинийте...кръста ще ме побърка. И това детенце е решило да разучи какво има под всеки един мои кокал и колко може да ми разтегне корема настрани. ..
Иначе и моето взе да спи по 5-6 часа през нощта , размърдва се на моменти , но не е жестоко и поносимо. Доволна съм и на това , достатъчни са ми тези часове , за да съм свежа.

Общи условия

Активация на акаунт