Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 217
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
То при този маратон нормално да си изморена.аз нищо не сйм правила днес.  Иначе сега отивам на погача на бебе на 40 дена Simple Smile

# 256
Katrinkoleva отпадналостта и дългото спане може да са от нисък хемоглобин. Мерила ли си го скоро?
И аз съм така на моменти, и предполагам, че ми е паднал много, защото последния път беше на границата. Утре ще пускам изследвания да го видим.
Иначе преди няколко дни бях на ЖК и малкия човек беше 2 кг.  #Crazy АГ каза да спирам витамините, че и те спомагали за растежа. За последния месец е качил килограм, имам още почти 2 месеца, живот и здраве, не знам как ще излиза  Laughing

# 257
Здравейте и от мен ! И аз утре ще ходя на изследвания от началото на май не съм правила. Аз не се чувствам отпаднала, контракции само където се появяват от време на време.

# 258
Моята лекарка ми каза ''като имаш контракции бягаш в спешното за инжекция с ношпа,аз излизам в отпуска'' и слава богу от тогава не ми се е случвало и дано не се случва.Иначе пия магнерот по 500 мг 4 хапчета придружени от спазмалгон.Толкова хапчета не бях пила през живота си,но хубаво си наваксах Simple Smile Предстои ни да се местим в друго жилище и ремонта се точи та много се ядосвам,че немога да си оправям малко по малко бебешките нещица и дори почти нищо не съм взела още.То има много време сега съм в 31-ва седмица,но пък с моята плацента ме предупредиха,че е възможно преждевременно раждане и общо взето си правим уговорки с беба по цял ден да си стои на рум сервиза още малко Simple Smile Днес киселини все още няма,но пък какъв сън му дръпнах през деня нямам думи.Нощем не ми се получава напоследък да се наспя и е голяма мъка.Незнам вие как сте момичета ама аз доста се изморявам напоследък...ей го на пържих картофи на ММ на тигана и направо примрях от жега,кръста ме заболя краката и те ... а пък едно нищо не е ...Утре имам запазен час за преглед при завеждащия родилно и си стискам палци всичко да е наред и само хубави неща да си кажем Simple Smile

# 259
Здравейте и от мен! Аз съм на преглед вторник и нямам търпение да видя Бебка и да науча колко е пораснала. Heart Eyes Защото мама расте доста Grinning миналия месец бях +5,а ето че вече съм +9  Crazy но важното е Бебка да е добре. Понякога и аз се чувствам отпаднала. Единия ден отпаднала,а следващия не мога да се спра и после пак така. За дългото спане не знаех,че може да е от хемоглобина,а аз спя по 10-11 часа  Sick и като се събудя съм като пребита. Киселини имам редовно вечер като легна. За прането на дрешките и аз съм решила да е в началото на август,тогава и ще стягам чантата за родилното. Peace

# 260
Не е ли нормално да имаме по няколко контракции на ден , нали се водят подготвителни?
Киселини никога не съм имала през живота и сега нямам , беболина може да е решила да се появи без коса

# 261
И аз мисля , че е нормално да имаме по няколко контракции. Аз като имам по 2-3 дори не им обръщам внимание. Всички сте решили началото на другия месец да се подготвяте, хубаво ще направите. Аз не мога да рискувам , първото раждане ми е в 35 седмица и не бях готова с нищо,дори багаж за болницата нямах. Та сега патилото вече знае и съм готова с почти всичко. Нямам шише за болницата и това ще взема тези дни.
Вече официално съм 32 седмица  Simple Smile

# 262
Devoicheto, нали казват, че ако бебето има много коса майката има много киселини

# 263
Денка, защо пиеш толкова много магнерот?!дозировката при бременни е 1 Табл дневно ,защото е 500 мг,а дори препоръките  са по 300 мг дневно,но в зависимост какъв е точно (единия след усвояването си преобразува и трябва малко по-голямо количество да се пие). Но ти направо ме разби с 2 грама. Дори в упътването пише,че тази  дозировка е за 1 седмица за попълване на депата  и след това се намалява.

# 264
С плацента превия съм много ниско долу и изхода на беба е частично запушен и първоначално ми го изписаха за да подпомогне издигането на плацентата,а в последствие имах контракции та увеличиха дозата и общо взето хапчета да искаш ...То от края на третия месец през повечето време пазя леглото

# 265
Аз също пия конски дози магнезий. От месеци съм на 3х2, а в един момент пиех 4х2. Имах много контракции, но в крайна сметка ми помогна почивката. Казват, мче ако наистина имаш дефицит през устата не се усвоява добре и трябват вливки с кормагнезин.

# 266
малко неудобен въпрос,но нямате ли диария или гадене при тези дози?? Mr. Green

# 267
Здравейте...аз отново не мога да заспа... Мънинката пак шава като за световно хихихи Утре съм на преглед само да ми измерят матката и кръвно налягане... това са прегледите. Така искам да знам колко тежиии. Имах преди малко контракцийки 4 на брой, но не бяха с болка. Може да са подготвителните.
Скрит текст:
Малко личен въпрос... Правите ли още секс и как ви се отразява?

# 268
Денка, защо пиеш толкова много магнерот?!дозировката при бременни е 1 Табл дневно ,защото е 500 мг,а дори препоръките  са по 300 мг дневно,но в зависимост какъв е точно (единия след усвояването си преобразува и трябва малко по-голямо количество да се пие). Но ти направо ме разби с 2 грама. Дори в упътването пише,че тази  дозировка е за 1 седмица за попълване на депата  и след това се намалява.

Не е много ,аз пия по 8 таблетки на ден от 500 мг.
А за другият ти въпрос по - късно  Simple Smile аз лично нямам тези проблеми,напротив натрових се с тези овесени трици , само те ми помагат  Laughing

# 269
Днес направих изследванията кръв и урина, горе доло в рамките на нормалното е, хемоглобина е станал 103 само, дали ще ми изпишат да пия нещо при този показател, не искам повече никакви лекарства Grinning  , иначе аз не се чувствам отпаднало

Общи условия

Активация на акаунт