Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 218
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Сигурно ще ти изпишат желязо да пиеш. Мен при 115 ми изписаха , но след месец се вдигна и заради наличието на ужасно много лекарства , нямах часовата възможност да го пия и ми го спряха.

# 271
Аз мислех да чакам да ми мине утре прегледа преди да започна с прането , но съм нетърпелива и започнах с пелените и чаршафите. А и днес е по - хладно и ще ги пусна в сушилнята , че когато е много горещо е много гадно да я ползвам.
А и аз обичам да съм си подготвена....все пак нищо не се знае

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 14:00 от katrinkoleva

# 272
Здравейте Simple Smile аз досега само ви четях, но наѝ-накрая се регистрирах Simple Smile Казвам се Моника, на 30 г. първа бременност, термин 12.09. От Варна Simple Smile) Прекрасни сте и се радвам, че ви има, за да ви чета и да се информирам Simple Smile)) знам, че има фейсбук група, дали ще е късно да се присъединя към нея?

# 273
Здравейте мами!!!
На някоя от вас случвало ли ви се е да ви объркат термина?
Днес бях на ФМ и ми казаха, че моят термин не е на 20.09, а на 06.09....
И съм малко стресирана от това.....

# 274
Няма от какво да си стресирана. А и термина е последния ден от 40тата седмица на бременността. И най - вероятно бебчено ти расте добре и затона са ти казали друга дата. Или пък са двама различни лекари...
Нищо няма сигурно. Всеки ден от девети месец може да родиш. Така че няма какво да се притесняваш.никой не може да знае дали няма да ти изтекат водите по - рано; )

# 275
Monika, добре дошла!!!
Аз мисля, че деня на термина е първия ден от 40 г.с. т.е. 40+0 , така пише и така ги смятат калкулаторите.
Дано да не ми изспишат желязо, не искам да пия, той повече няма да падне хемоглобина

# 276
zdraveite i ot men  Simple Smile to i s moq termin e taka,videozonyt pokazva termin 05.09,po cikyl e 12.09 i az veche se obyrkah koga,a moqta lekarka ne e opredelila tochna data oshte za sekcioto,na 28.08 sym na konsultaciq i tagava shte vida pak kakva data shte kaje

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 17:39 от AnMary

# 277
Момичета, не се шашкайте, ако ви променят термина - може да има много причини. Все пак точния ден на овулация е най-сигурен при инвитро, в останалите случаи са изчисления на вероятностите, които могат и да не са точни.  Peace

Днес при мен е само ден за пране - топличко и слънчево - само за проскане навън! Много се надявам и след около 2 седмици да имаме такива дни.  Praynig Сушилня избягвам да си купим до сега, но за зимата май ще се наложи...  Thinking Иначе съм си купила от тези простори, тип паяк ( поне тук така се водят) и много се кефя!  Mr. Green

Моите кръвни ще излезнат чак в сряда, а ми ги взеха в петък...дано хемоглобина да не ми е съвсем зле...последно беше 99.

# 278
Здравейте мами!!!
На някоя от вас случвало ли ви се е да ви объркат термина?
Днес бях на ФМ и ми казаха, че моят термин не е на 20.09, а на 06.09....
И съм малко стресирана от това.....

Кога ти е била последната менструация? Аз мога са ти го изчисля или пък влез в интернет има калкулатори , които изчисляват термина. За да видиш за себе си какво ще покаже и един такъв календар. ☺

# 279
Аз по календар пък съм за 3.09 , но си мисря , че между 10 и 20 август ще ме извика , т.е. 37 или 38 седмица.утре ще разбера надявам се и ще пиша. Приятелката ми беше за 16.06 и той на 10.05 й каза да си избира от 1.06 нататък и тя си избра 6.06.

# 280
Мокка,трябва задължително на  наблегнеш на  желязото с  този хемоглобин. Някои лекари дори пращат за инфузия с желязо при рискова бременност като твоята.

Не се притеснявайте,че някой вие преместил термина и че на  ехографа излиза различен термин,все пак той се пресмята автоматично от ехографа според размерите на детето,а децата не растат в калъп  Mr. Green

Ние вчера разместихме стаята и вече е във вида,в който ще посрещне  бебка. Остана ми само да декорирам.Тъй като сме под наем и мазилката е грапава,ще си останемна  бели стени ,но с декорация по стената,която се лепи. Тази седмица ще купя козметика и малко памперси и нека  чакането започне  Crazy Crazy Crazy

А за секса-щом всичко върви добре,защо не Simple Smile ММ в началото като ми видеше корема и бягаше,вече се успокои ,че  нищо не йстава на бебка. Все пак трябва да доставя удоволствие,иначе няма смисъл. Единствено вече около термина за предизвикване на контракции ще трябва го превърна  в мисия,независимо какво иска ММ  Joy Joy

# 281
Kokontessa, аз пия желязо, но съм много любопитна колко ще е сега. 99 ми беше преди повече от месец, но тук явно не го пускат всеки път, въпреки, че ми е доста нисък и съм рискова...   Rolling Eyes

# 282
  • Варна
Днес отидох на извънреден преглед, защото усещах неприятна тежест ниско долу, стягане на корема и болки от време на време. АГ-то каза, че шайката на матката е започнала да се скъсява, изписа ми магнерот 3*2, но-шпа и да лежа. Чудя се колко драматично е, друг с такава диагноза има ли?
По повод на хемоглобина- при резултати 102 ми изписаха ферофулгама да пия. При последните резултати беше 114 и ми казаха, че резултатите са ОК.

# 283
Мен днес ме болеше доста корема доло цяла сутрин , докато ходих да взимам изследванията и пазаря, после се прибрах и легнах и мина.

# 284
И мен ме боля , а сега ме боли кръста и краката....ама аз съм си виновна...не се спрях днес. ...

Общи условия

Активация на акаунт