Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 219
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
За Марин избрах галеното Маро, още се колебая дали да не са баналнитеМартин или Мирослав, но като започнат контракциите живот и здраве ще взема решението. Марин в превод морски, аз съм от Варна, бебо ще се роди в Бургас, значи всичко е както трябва Simple Smile Като поотрасне, ще му казват Марински и има имен ден на 17- ти юли.
Момичета, слушам ви с този магнерод и се чудя, аз ли карам лека бременност... Постоянно имам контракции подготвителни, боли ме кръста, но освен желязо и витмини друго не пия...
Термина от видеозона е според големината на плода... И на мен ми казаха че върви 2 седмици напред от термина си Simple Smile Първата ми бременност беше по същия начин, родих си 2 дена след термин и бебето беше 4450 грама.
Моля ви споделете в какво предлежание са бебетата ви, моето е главично, но с гръбче отдясно, а разбрах че така се раждали по- трудно и понякога имало проблеми... Започнах да правя някакви упражнения да се завърти евентуално отляво, но май е късничко вече, аз съм в 34 гестационна седмица...

# 286
Днес отидох на извънреден преглед, защото усещах неприятна тежест ниско долу, стягане на корема и болки от време на време. АГ-то каза, че шайката на матката е започнала да се скъсява, изписа ми магнерот 3*2, но-шпа и да лежа. Чудя се колко драматично е, друг с такава диагноза има ли?
По повод на хемоглобина- при резултати 102 ми изписаха ферофулгама да пия. При последните резултати беше 114 и ми казаха, че резултатите са ОК.
Аз съм със скъсена шийка от 6 месец и половина. Вече 2 месеца съм с този режим на легло и Магнерот 4*2
Засега с този режим държа фронта до този момент , надявам се всичко да е наред и след 36 седмица.
А колко мм ти е шийката , казаха ли ти?

# 287
  • Варна
dmariela, нищо повече не ми казаха. И аз като не бях подготвена за такава информация не знаех, какво да питам. Но ще си лежа и ще си пия хапчетата. ММ не ми дава и една чиния да преместя, да видим до кога ще го държи.Simple Smile

# 288
dmariela, нищо повече не ми казаха. И аз като не бях подготвена за такава информация не знаех, какво да питам. Но ще си лежа и ще си пия хапчетата. ММ не ми дава и една чиния да преместя, да видим до кога ще го държи.Simple Smile
Ами ще се наложи да лежиш , за да можеш да задържиш бебока и да запазиш шийката. Но пък няма да лежиш дълго време , поне това е успокояващо ☺

# 289
Здровейте мами... и на мен ми казаха да си почивам и да внимавам с движенията, че бебка била с главата на долу и е нисичко... Чухме сърцето и всичко е наред. Химоглобина ми е 120... перфектно! Мамиии лежете и се пазете!!!

# 290
И нашия преглед мина днес Бебка вече е 1770гр. 41см. В 31+5 АГ каза,че е добре. Явно и тя като баткото няма да е голямо бебе,а мишле. Heart Eyes Важно е да е жива и здрава. Peace На 4 август сме на мониторинг да запишем тоновете. При нас тез дни е голяма жега и гледам да си почивам вкъщи. Нищо не ми се прави едвам се движа ужас. ooooh!

# 291
Здравейте  и от мен отново. И аз бях на преглед. Хубавата новина е , че всичко е наред.34 г.с. съм. Бебка е 2300 кг.надолу с главата.
А лошата новина , по - точно притеснително за мен , е ме доктора ми ще е в отпуск до 24.08.което значи че трябва да назначим секцио за 25.08 най - рано , а тогава живот и здраве ще съм 39 г.с. ако тръгне преди това ще съм при някой негов колега. Страх ме е доста да не ми изтекат водите до тогава Sad но ...какво да се прави...късмет.пък какви надежди имах за днес , че ще каже точна дата и т.н....ама здраве да е Simple Smile
Иначе на 3 съм на тонове и аз и тогава ще ми обясни евентуално за план б; )

# 292
Радвам се , че всичко е наред с бебоците ☺
Катрин и моята докторка ще е в отпуск от 15 до 21.08 , а аз имам странното чувство , че точно тогава ще започне раждане...и мен също ме е шубе , не искам при друг. Верно е , че ми е рано за раждане тогава , но като се има в предвид първо преждевременно раждане и второто се води рисково.
Но каквото такова , важното е да сме живи и здрави. Значи всички бебоци са главично вече ,аз не се зарадвах много на тази новина, поради горната причина,а и е плацента превия, ужасно ниско е бебето и тези контракции и скъсена шийка въобще не ми подобряват положението . Оплаках ви се,добре че сте вие , иначе няма на кой да си го кажа направо и категорично  Hug

# 293
Всичко ще бъде наред!!! Сегурна съм. Всички ще си родим в 9 месец... няма да има бебчета осмациии!!!

# 294
Мами, а къде е най- добре да се направи този мониторинг, в София...че моят наблюдаващ гинеколог е с много стара техника newsm78

# 295
А вие по каква причина ще раждате с планово секцио?  Grinning Сори, ако сте казвали, сигурно съм пропуснала  Crazy

# 296
Дано наистина да нямаме осмачета.
Аз ще раждам секцио , поради медицински причини. Първото ми раждане е естествено, но с много усложнения , над 80 шева и 2 операции след това. И втори път дори праскова не може да излезе от там...

# 297
Ами то първото бебче от темата се роди вчера  Grinning Всичко е наред, слава Богу и мама и бебе са добре  Heart Eyes

# 298
Малее да са живи и здрави, в коя седмица се е родило?  Бързо възстановяване на майката.

# 299
Тиквичка в коя седмица си родила?????
Леле да сте живи и здрави. Разкажи по - подробно , какво стана...това онова Simple Smile
Аз заради щитовидната жлеза и заради операция на очите ще съм със секцио

Общи условия

Активация на акаунт