Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 577
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Заедно вървим, да Simple Smile  . Ами засега нормално , ако не се обърка нещо в последния момент. И на мен док ми каза да си запазя час между 3-5 
И на мен още далече ми се струва , но и страх ме хваща защото пък като е нормално не знаеш кога ще е, може всеки момент по вс време в денонощието. Док само ми повторя никакво раждане преди 15.08 Grinning , аз и аз не съм настроена за това. Катрин, по принцип 10 дена е нормално преди термин за секцио, при нас в Бургас с такава разлика ги правят, ама пък наистина като знаеш, че е отпуск преди това е притеснително.
Би трябвало да не е проблем това разстояние до болницата или може да кажат няколко дена преди секциото да се легне в болницата за наблюдение и да си по-спокойна

# 331
Аз предполагам , че на 3 ще ми каже дата за секцио към 25-26.08. Което е ок.само ме е страх преди това да не стане нещо .... ама каквото е писано...ще се моля само да е жива и здрава. Успех и на теб.

# 332
Мерси! Не се притеснявай всичко ще е наред.
Аз да се оплача моя котарак се е научил да си пуска телевизора и вече на няколко пъти ги прави тези неща докато няма никой вкъщи

# 333
  • Варна
Дано Ескарлата и бебенцата са добре, да растат и радват мама.
А момичетата от Варна- някоя знае ли д-р Георгиев от АГ, кога има приемни часове?

# 334
Еее няма лошо.да си гледа тв човека

# 335
Хаби ток  Grinning

# 336
Аз съм на 04 на преглед и мисля да кажа на докито са вземем да се подготвяме , че с моето първо преждевременно раждане , това се води рисково,а и всички проблеми,които имам и някак си все си мисля , че около 15.08 ще съм с бебе в ръце.
И на мен много ми тежи и като е ниско и кръста направо отива по дяволите. Вчера ме болеше ужасно и пих 2 Нош-па олекна ми след около час и успях да заспя. Иначе и на мен въртенето ми е ужасно трудно и като се мърдам , тя се буди и се започва едно болезнено ръгане, бърка ми под кокалите , протяга се...,хълца и като не може да спре и следва бурни юмруци...абе сладка работа. С каката като бях бременна като станех и се разходех из стаята и тя заспиваше,а тази дреболия не иска....

# 337
Dmariela, rtr planeta , руска тв този път, но той си сменя и каналите , ляга да спи до телевизора и тако почне да мърда да се ближе и задейства копчетата

# 338
Dmariela, rtr planeta , руска тв този път, но той си сменя и каналите , ляга да спи до телевизора и тако почне да мърда да се ближе и задейства копчетата

Laughing Laughing Laughing
Ще падна от смях . И на различни канали , зависи от предаването  Joy

# 339
Здрастиии  Hug

Гери , ще раждам в Окръжна живот и здраве, ако не ме заварят контракции докато съм във Варна например Simple Smile Нямам лекар... започват контракциите, паля колата и отивам да раждам  Mr. Green Надявам се да няма проблеми!  Sunglasses

Хубаво на имейла е поканата за Фейсбук, сега трябва да си спомня и паролата... ма много съм сладичка  Mr. Green Благодаря, надявам се да успея да се присъединя Simple Smile

p.p... Влязох, но не съм влизала от миналия век и всичко е изтрито, ако може пак покана  Embarassed

# 340
Здравейте, мами
Аз съм много ентусиазирана, защото започнаха да ми пращат снимки от фотосесията. Преди 2 дни бях на снимки и много се радвам. ММ не е мн хепи, защото другата седмица е с мен, но за мен е важно да запаметим този спомен. Колегата ми има фирма точно са снимане на бременни и новородени и ни направи специален пакет.
За Фейсбук...ние пробвахме няколко пъти, но не става и не става... Дава ми че не мога да се присъединя Sad Много мъчно. Много искам да си ви чета :*

# 341
Във фб повече ли пишете? Аз също не съм се присъединила? Тук ще пиша , че темата ще се изпразни хихи
Как сте? Ох днес ще чукнем 40 градуса май ; (а на мен нещо ми е смотано и цял ден ще стоя в къщи на хладно....Иначе имам някакво странно усещане в горната част на стомаха към ребрата...не е точно болка...дано не е нещо сериозно.чак на 3 съм на преглед...

# 342
  • София
Моля, който иска да го добавя във фейсбук да ми прати имейла си на лично съобщение.

# 343
Повечето момичета пишат във ФБ и затова темичката е толкова замряла... Ама какво пък и така не ни е лошо!  Heart Eyes

Като си говорим за котараци, нашия вчера беше на фризьор при ветеринаря, защото козината му се беше  степала страшно много... Купих даже машинка, сами да си го пострижем, ама 10кг не се удържат толкова лесно... Crazy  Сега е с хипи прическа, направо ми е жал, но нямаше друг начин, притеснявах се да не го хване така някоя кожна болест в тази жега.  ooooh!

Вчера имах болки в едното ухо, за сега са почти неусетни, надявам се да отминат напълно, че накрая да се разболявам не ми се иска. При нас има явно някакъв вирус и много колеги са болни именно с възпаление на ушите и нямат оправяне по 2-3 седмици...

След около 2 седмици имам час за консултация за раждането, избрахме Болницата. Много ми е интересно какво ще ми препоръчат, като се има впредвид, че там секцио пожелание и с избор на дата не правят, дори и на близнаци.  Crazy

# 344
Здравейте и от мен аз съм от Хасково
И моя термин е в септември казвамсе Злати  Hug

Общи условия

Активация на акаунт