Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 577
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Злати, добре дошла  bouquet
Megita_84 и аз там ще раждам, значи може да се засечем Simple Smile

# 346
Аз днес цял ден ще съм самичка и няма и да излизам никъде,  за това мисля да приглася разни неща.нищо не се знае все пак , ако реши да излиза па - рано искам да съм подготвена...
Започвам да пера разни чаршафи , после ще изпера едни дрехи от една приятелка за бебка , накрая новите , но ако имам сили.ще ги наредя по шкафовете , а по - нататък ще ги изгладя за дезинфекция

# 347
Здравейте, аз днес се събудих чудесно. Наспана и без никакви проблеми.
Но след час...отново прокървих.  Писна ми вече. Беше малко , не е имало оттогава , но е достатъчно , за да ме изплаши и шашне. Сега само проверявам дали няма още. Не съм се обадила на докторката още,ще й звънна , ако има пак днес. Как не можах като нормалните хора да изкарам една бременност не мога да разбера...

# 348
Не се отчайвай....но според мен се обади веднага....не отлагай. Коя г.с. си?

# 349
То не ми е първото кървене. Всеки месец кървя по веднъж или повече пъти и то вече знам какво да правя. Аз така или иначе съм на легло , пих витамин Ц. и ще лежа цял ден.
В 33 седмица съм. Стискам от 25 седмица, че тогава се скъси и шийката

# 350
Аха. Стискам палци.а на какво се дължи? Ще ти насочат ли по - ранно секцио например заради това или?

# 351
Ами развивам си бактерии и те предизвикват контракции и кървене, а оттях и шийката. Сигурно пак съм развила някоя бактерия. Ще й звънна да ходя в понеделник да ми прави микробиология и да видим този път какво е.
Иначе за секциото , само се моля да влезна в 36 седмица. Иначе при първи симптоми на раждане , ще ми го направи. Нямаме дата , само крайна сме сложили , да ни крепи , ако случайно изкара дотогава.

# 352
Ясно.стискам ти палци вс да е наред и със всички нас в групата!

# 353
Дай Боже наистина всичко да е наред с всички ни и да изкараме и да имаме красиви бебочета

# 354
 Надявам се всичко да е нареддд!!! Момичета вече имаме 2 майчета... Започва се малко по малко...!!! Притеснявате ли се. Приготвили ли сте чантата за болницата?

# 355
Вкъщи днес знапочна сглобяване на мебелите на бебка,от утре почвам да пера,че събрах дрехи колкото за 5 бебока и вече няма къде да складирам пликове и кашони. А за моя багаж за болницата мисля да го почна от началото на Август,за да съм спокойна.

# 356
Аз имам легло , количка , дрехи , повечето от козметиката.... пера днес цял ден.багажа ще го стягам след прегледа на 3 ти Simple Smile

# 357
И аз багажа не съм го оправила, но доколкото разбрах не е кой знае какво ,та ми е за 5 мин работа. Подготвено ми е всичко,то многото неща де. Бельо си взех за там,комплекта за изписване е готов,едно шише за мляко и помпа за кърма, това е моя багаж. Чудя се в какво да ги сложа. Комплекта го искат после преди да изпишат бебока,та за 3 неща на кръст какво да ползвам...

# 358
Аз мисля , че доста повече неща трябват. За 5 дена : пет комплекта бодита и всичко необходимо за бебето , комплект за изписване.пижама за мама поне две , памперси , пелени . мокри кърпи....бельо и козметика за майката...та аз мисля с куфар от тези за ръчен багаж...

# 359
И аз все още не съм изпрала нищо,не съм приготвила чантата за родилното,но съм си направила списък какво ще ми е нужно без излишни неща понеже ще раждам в същата болница,в която родих баткото и вече си знам. Мислех да започна с прането в началото на август,също и чантата тогава да приготвя,но като чета,ме вече в групата имаме родени бебоци и започнах да се притеснявам и май и аз ще почна с прането от утре. На мамите родили вече своите рожби им пожелавам бързо възстановяване и скоро да се гушкат у дома! А на всички останали леко безпроблемно бременеене за финал.

Общи условия

Активация на акаунт