Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 576
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Аз пера сега с Бочко, и на бебето с него ще пера. Доволна съм, хубаво пере и хубаво мирише. За омекотители и аз знам, че за бебета не се ползват  Peace За съдовете също ползвах Бочко. Изобщо - хубави са им нещата  Laughing Не знам само за козметиката - ако някой е ползвал, да каже, че там не смея - с баткото имахме проблеми и с Мустела, после бяхме на медицинска, сега, вече на 2 год. даже спрях да го мажа. За бебето взех на Хип.
И да си кажа и другите новини - миналата седмица в урината ми излезна глюкоза. И това точно след ФМ, на която измерихме бебето 2.500 кг. в 32+5 г.с., като 8 дни преди това го измерихме точно 2 кг. И цяла седмица живях с мисълто, че сигурно е гестационен диабет. Но вчера пуснах нови изследвания и бяха чисти  Party Само има малко кетони, но АГ каза да пия повече вода. Та така - отдъхнах си  Sunglasses Пийте вода момичета - по 2 л. на ден.

# 436
Да и аз това чувам в Германия-няма нужда от бебешки прах за пране(поне това казват акушерките по курсовете),но аз въпреки това взех Persil sensitiv  и в никаъв случай няма да използвам омекотител за бебешките дрехи,одеала и чаршафи, тъй като ароматизаторите  са големи алергени.

# 437
Да и аз Саното мисля да взема, чакам да го докарат в кварталния магазин, че намирането му се оказа трудно  Laughing

Аз си го поръчах, че по сметки ми остават 35 дни до секциото (ако е най-късната възможна дата, това ще уточним другата седмица). А като се знам колко експресно ще се разгладяяяяя - всеки ден има да се мотивирам да отпочвам Simple Smile.

# 438
Здравейте, мами! Аз отдавна ви чета, но не съм писала до сега. Казвам се Вероника от София, на 28 г., първа бременност, термин 7 септември. Чакам момиченце Simple Smile на 25-ти последно гледах бебка и беше 2145гр. От тогава съм и в 45-дневния болнични и вече имам повече време за пазаруване и споделяне във форума.
С покупките вече доста напреднах, купих количка Foppapedretti Myo Violet jungle; пълен стартов комплект за хранене на Tommee Tippee, кофата за памперси на същата марка и сантирания комплект принадлежности, помпа за кърма на Medela, дрешки доста накупих от намаленията на H&M, разни одеялца от джъмбо и други дреболии, за които не де сещам в момента.
Чудя се за козметиката за бебето коя марка да избера. Вие на каква сте се спрели?

# 439
И аз всех Тео бебе прах за пране имаше с алое и лавандула, аз с алое взех, омекотител мн се чудих дали да ползвам , но явно няма , иначе аз нашите дрехи пак с бебешки ги пера на Ленор.
Аз вчера пазарих също малко, взех дъска за гладене, легенче, комплект шишета с биберони и четка на Авент и стерилизатор ел. Днес взех лигнин 1 кг и еднократни чершафи за болницата. Вчера най накрая сглобиха кошарата, намаля мястото в стаята вече

# 440

Чудя се за козметиката за бебето коя марка да избера. Вие на каква сте се спрели?

До тук май на биодерма, но нищо не съм купувала.

# 441
Козметика засега няма да купувам имам много мостри на Мустела и мисля тях да изхабя първо, но не знам дали е добра идея, понеже смятам да ползвам на Бочко или нещо не мн скъпо, а ако свикне кожата към по хубаво после може да не мога да я сменя. Но поне ще пробвам, понеже аз пък като се мазах в начолото против стрии с Мустела много ме сърбеше корема от нея и нещо като обрив ми се появи, може и на беба да не й понася

# 442
Да и аз мисля да не започвам от ден 1 със скъпата медицинска козметика, а само ако се наложи по някаква причина (обриви и други кожни раздразнения). За сега купих едно мляко на Бочко да го тествам върху себе си и ми харесва. През цялата бременност ползвах продуктите за бременни на Palmers и съм много доволна, но нямат бебешка серия за съжаление.

# 443
Привет, мами, вашите бебки изпъват ли крачета? Леле моята днес ми изкара акъла няколко пъти.опъва се и над пъпа ми се надига поне 3-4 см...мн е сладко , но е чак страшно...като ми е за първи път. ...даже ти мисля, че опъва точно крачета щото и е тясно

# 444
Да и при мен е така. Няма много място милата и така и се виждат крачетата като ритка. Отгоре и в дясно е при мен. С ръчичките е по спокойна от ляво... Но е тоолкова сладко наистинааа  Simple Smile Heart Eyes

# 445
И при мен е горе и дясно Simple Smile
Добро утро оооо
Ох как ме боли кръста. ...още от ставането. .....Sad

# 446
Добро утро!!!! И при мен най често горе в дясно , но понякога явно едновременно и ръце и крака опъва, защото ми се разтяга вдве посоки корема

# 447
Козметика купих Веледа, защото е единствената изцяло с естествени продукти. Мустела тук много ги плюят, та ме е страх от тях. Може да пробвам и Авен на по-късен етап, ако не съм доволна от Веледата...

# 448
На Веледа взех и аз шампоан и душ гел и крем за гърдите.

# 449
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Мина вчера и моята консултация.Трябваше да е в понеделник,но док не успя да дойде от болницата в кабинета и отложихме за сряда.
1550 кг и 40 см е моята девойка в 31 седмица.Още е седалищно,но не се тревожа.Ще се обърне.Няма къде да ходи,а аз съм вече +15 кг  Cry
Да продължавам с малтофера и да пия биоелектра-магнезий.Това е за сега.
За козметиката не съм се замисляла.С Марти ако ви кажа,че съм го къпела с чист бръснарски сапун,но ароматизиран.Има прекрасна кожа.Гладка,мека.И съм го мазала с преварен зехтин.В някакъв по-късен етап ползвахме Бюбхен.Може би около 4-5 месец натам.
Сега не знам.На Веледа много харесвам козметиката,на Хип също.Бочко се утвърдиха на пазара също като добри.
При всички положения ще потърся и бръснарското сапунче.
За перилен препарат преди с Марти ползвах Тео бебе.Сега сигурно също.Омекотител не.За съдове и шишета ще мисля чак след като родя и видя дали имам кърма.Спомням си,че той не си дояждаше от шише.Само от гърдата му стигаше.Не ми се иска да хвърлям излишни пари за шишета и препарати,които после да се чудя,какво да правя.Ще набележа,какво ми е необходимо и ще изпратя таткото да го купи,когато дойде момента.
Сега на първо време ще купим легло,бельо и дрешки.А за мен крем за мазане на гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт