Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 575
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Аз искам да питам всеки ден ли като го къпя трябва да е с шампоан или нещо от сорта или само един или два пъти на седмица, а през останалото време само с вода, сякаш и в самото начало ми се струва, че с вода по добре, само дупето с нещо. Кажете ваше мнение

# 451
  • Варна
Може да го къпеш вски ден с душ-гелче или пък само няколко пъти в седмицата да ползваш козметика. Според някои дори не е хубаво да се къпе всеки ден, защото се изсушава кожата. Теории всякакви. За мазането след баня препоръчват в зимните студени месеци да е с олио, а лятото, когато е горещо с мляко.

# 452
Да и аз за мазането знам , че е така. Ами няма вс ден са го къпя с козметика

# 453
Ние ще се къпем може би 2 пъти в седмицата. Къпането всеки ден не се препоръчва при нас. Ще видим какво ще ми каже моята акушерка по въпроса. Бебето няма как да се изпоти, защото няма развити още потни жлези, както и не усеща температурата както нас. Чисто дупе разбира се не се брой за къпане.  Peace

Отново съм много изморена и нямам особено желание за нищо, даже и не ми се яде... Mr. Green
От инсулина не ми падат стоиностите и увеличавам всеки ден, дано пък се повлияе организма ми по някое време... Crossing Arms
И ме чака толкова работа по вкъщи, че хич не ми е ясно как ще се справя с всичко.

Мрън, оплаках се!

# 454
Мокка, ти си с ГД, така ли? Мога ли да ти задам няколко въпроса на ЛС, ако не е много недискретно?  Blush

# 455
Здравейте, пиете ли чай на хип за стимулиране на кърма? Аз се чудя дами да го почвам още в 9 месец

# 456
  • София
Аз не пия.

# 457
  • Варна
Аз пък днес открих, че май вече имам коластра. Като си стисна гърдите и излизат малки капчици прозрачна течност.
Вчера бях на последната ФМ и ми казаха, че нямам никакво скъсяване на шийката и бебето върви 2 седмици по- голямо, което много ме успокои. Сега съм 32 г.с +3, а бебето тежи около 2400, което отговаряло на 34г.с. Предвид факта, че първото го родих планово секцио 2800гр. много се зарадвах, че това ще е по-големичко.

# 458
Аз купих козметика Simple Smile Душ гел и крем за лице на Topfer и бебешко олио и крем за подсичане на Weleda. Засега мисля да спра до тук, то и тези покупки май са в повече Simple Smile.

# 459
Здравейте отново!!

Аз не пия  никави чайове за кърмене все още(но защо не,не вредят), само се мажа на  всевъзможни места с различни олеа  Mr. Green Mr. Green

Вчера бяхме на прегледа след като си пропуснах часа преди  2 дни. Принцесата в 34+4 е порастнала 2350 гр е , буйства си усилено и очевидно й е добре в корема ми. Нямам и една контракция даже и се чудя как да го тълкувам. Лошо ,че нямам и следа от подготвителни контракции или добре ,че не усещам болка Joy

# 460
На мен в 33г.с. при тегло 2100гр. ми казаха, че бебето ми едва ли не е огромно и ми изкараха акъла, че ще има един куп проблеми  Rolling Eyes Вече наистина нищо не разбирам с тези мерки и разлики...

# 461
Тиквичка, да, с ГД съм. Разбира се, че може!  Hug

Аз витамините забравям да си пия, вие за чайове говорите.  Crazy Другата седмица имам среща с акушерката ми на тема Кърмене и ще ви споделя тя какво ме е посъветвала.  Simple Smile

Моя преглед при моя док. мина днес, бебките не ги видях. За една седмица два пъти много ще дойде!  Twisted Evil От както ходя да ме гледат в Уни Клиниката все ме притупва и съответно не ме гледа на видеозон, нали там са ме гледали!  Twisted Evil
Шийката ми е дълга, на записите имаше една контракция, но имам бактерии в урината, повече в понеделник ще ми кажат. А да, и заради диабета било по-добре Бебките да седят повечко на топличко, ама неразбрах защо... В случая не вървят по-големи, а в норма...  Thinking

# 462
Хей момичета. Да ви се похваля имам коластра. Трябва ли да третирам гърдите си сега по по различен начин? И нормално ли е гърдите ми малко да са намалели?

# 463
Wesi не ги третирай никак, за да не предизвикваш контракции  Peace За намалянето им - не знам  newsm78 Може би досега били по-големи от напрежението, а сега ако имаш "теч" са се облекчили малко... Иначе - честито, дано имаш успех и с кърменето. Аз предния път нямах коластра до 2 дни след раждането, но пък кърмих година и 3 мес., така че не е много свързано май...  newsm78

# 464
Аз имам коластра поне от месец. Надявам се да имам и кърма. След раждането мисля да започна с чайовете. Сега пия шусрерови соли

Общи условия

Активация на акаунт