Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Аз си взех тази количка:
http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-3v1-foppapedretti-myo-violet- … ion-47-28135.html
Честно казано мисля в мачалото да ползвам зимния кош за креватче - доста е голям и може и има крачета отдолу, които като се извадят става на люлка.
За вана и повивалник съм си харесала на Chicco cuddle and bubble 2 в 1, но навсякъде е 260лв. За сега дебна някоя оферта в амазон или намаление в нашите магазини, за да го поръчам.

# 511
Гери , изписаха ме в събота вечерта. С режим на болницата , ставане сано за тоалетна. Изпълнявам всичко стриктно и се надявам девойката да изкара още малко ,само 2 седмици искам от нея , нищо друго...
Катрин, това са си контракции , Съжалявам , че не съм влезнала по - рано, моля те отиди на преглед. Не искам да те плаша , бъди спокойна , но отиди да те видят. Аз бях с такива една нощ и ето докъде се докарах.  Дано при теб не е така , но наистина отиди да те видят.
 Hug
Добре дошли и на новите мами  Hug bouquet
За гладенето , някой е обяснил добре отпред. Всеки си глади колкото иска. Аз първия път е гладих до близо 2 години и се отказах заради жегите.  Този път няма да гладя , купих си сушилня и тя дезинфекцира дрехите.
Количка си купих Coletto Djovanni 3 в 1
Не мога да кажа дали съм доволна все още  Laughing доволна съм от сгънатото й състояние, не ми заема много място в момента  Laughing
Иначе аз съм готова с всичко отдавна , знам со положението и се подготвих от рано. Всеки ми викаше , че съм бързали и ала бала, но ето че сега не мога да стана от леглото и чакам бебе преждевременно.  Ама никой не ми вярваше като исках аз да съм си подготвена за всичко.

# 512
  • София
dmariela,много се радвам,че си по-добре и си стоиш вкъщи.Още малко стискай зъби и всичко ще бъде наред.
Права си,че трябва по-отрано да се подготвяме за момента,но като те завърти машината и като не ти е само това на главата ....,вчера изпратих последния майстор.Омръзна ми да мия,чистя,търкам и какво ли още не.
Ще изчакам ММ да боядиса спалнята и коридора и се захващам и аз.

# 513
Благодаря ти  Hug дано наистина всичко да е наред при всички ни  Praynig

Дано не ви се налага като на мен да се подготвяте по от рано. Аз ,защото си знам положението ,та затова предпочетох да се застраховам.

# 514
Dmariela, не се притеснявай, вс ще бъде наред и този път ще устискаш повече от две седмици.
Ние не правим ремонт, ММ наскоро беше правил, но от вчера един комшия от третияетаж досажда , че на тавана му имало мокро и било от нас, ние сме на петия етаж , между нас има цял четвърти и нали ако беше от нас първо в къщи щеше да избие , понеже той показва за къде се  съмнява, а второ на четвъртия щеше да има на тавана, къде е той на третия и при положение , че преди няколко год са сменени вс тръби с нови в апартамента, а бабата на четвъртия от 40 г не е пипоно нищо и ще заявява тоз , че е от нас , да има късмета да иска да кърти в къщи точно сега

# 515
Здравейте. Аз днес нямам болки.Д мариела, направо ме плашиш.утре съм на преглед , така ме до утре ще лежа.нямам избор Sad

# 516
Не исках да те плаша наистина , просто ей така отиди да те видят. Може вече и аз да съм наплашена , но един преглед няма да навреди.  Hug

Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug стискам кълки и броя дните...

# 517
Да така е Simple Smile просто ми е чак утре прегледа

# 518
Аз не съм се включвала от доста време, но ви чета постоянно. Исках езда ви попитам какви кошари взехте. Аз бях решила да съм със сгъваема, защото лесно ще мога да я местя из стаите, а и ако пътуваме ще мога да я взема. Но всички ме убеждават че дървената е много по-добър вариант. Та сега съм в чуденка. От сгъваемите бях харесала Hauck Babycenter Giraffe http://www.hauck.de/collection/hauck_babycenter_giraffe.2136.1.1 … 007923607558.html .
Но за дървени изобщо не съм гледала. Искам нещо по изчистено без да става на бюро или нещо подобно в последствие. Ако може да е с регулируема височина на решетката и да може да се люлее ще е супер. Някои да е взел нещо подобно като модел?

# 519
  • София
Най-изчистени са икейските http://www.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Cots/
бебешкото креватче трябва да има пръчки,защото бебето се хваща за тях и започва само да се изправя в леглото.Поради тази причина сгъваемите ти вършат работа точно три-четири месеца.
Аз имам сгъваема и я ползвам само за път.

# 520
Аз пък и първият път бях със сгъваема и сега отново си купих. Просто не бих е заменила с нито една дървена. Местих е където си искам, детето ми винаги си е спяло в неговото си легло , дори и на двора е спала.  С изправянето  се изправяше сама от около 7-8 месечна и на 10 проходи. Смисъл не съм усетила да са й липсвали дървените пръчки.
Аз съм доволна от този тип кошари и продължавам да ги ползвам ☺

# 521
Аз се спрях на дървена от типа на тези икейските, само че с две чекмеджета отдолу. Не мисля, че ще са ми излишни. А и в нея детето може да спи докато поотрасне и стане 1,20м т.е. до около 5-6г. може би. Махам решетката и си става легло. Някак си не виждам да я държа в сгъваема до тази възраст, а разликата в цените на сгъваемите и този тип изчистените ми се стори незначителна . Отделно съм поръчала гардеробче и скрин, като на първо време само скрина ще е в спалнята при нас, а гардероба в детската стая и ще си чака беба да се премести. Просто много си ги харесах като комплект и реших отсега да ги взема. Сгъваема мислим да вземем някаква обикновена, просто за да има за пътувания, при бабите като се ходи и т.н.

# 522
С баткото бях взела най-обикновена изчистена от ИКЕА до 5-6м спеше в нея,но когато отидохме при бабите в БГ взехме сгъваема и след това не искаше да спи в дървената. Сега за това изобщо не го мисля баткото спи в сгъваема,а за Бебка остана дървената. Simple Smile

# 523
just_smile как до 5-6 годишно в кошара? Аз дъщеря ми на нямаше и 3 години отиде в детска стая с голямо легло , нормално ,единично 195 на 90 ли как са им размерите

# 524
  • София
Синът ми също изкара до първи клас в дървено легло.Но решетката я махнахме,когато стана на 3 години.
Падна няколко пъти и се научи да спи без нея  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт