Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 168
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Здрасти. Не съм във фб групата , така че тук е достатъчно мисля Simple Smile
Иначе благодаря на всички. Тези,  които са в 9 месец да стягат багажите Simple Smile
А иначе нямах нито болки...нищо.тапата нз падна ли.имаше и слуз и кръв. ...луда работа Wink Лека нощ от мен

# 571
   Катрин честита рожба,да ви е жива и здрава,а на теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате у дома! bouquet

# 572
Здрасти. Не съм във фб групата , така че тук е достатъчно мисля Simple Smile
....

Разбира се, аз затова попитах  Hug!

Аз имам още две седмици до 9 месец  Praynig, но и аз ще стягам. Днес изсъхнаха някои неща за мен, а за Бебките се надявам утре най-сетне да грейне слънчице и да изпера поне нещата за изписването, да са готови. Че и ММ дава вече зор.  Crazy

# 573
Катрин,честита бебка! Д а ви е жива и здрава и много да ви радва.

Това ми напомня,че е крайно време да покрия спалнята  с водонепромокаемите чаршафи,напълно забравих!Леглото ни е едва на 4 месеца  Whistling

# 574
Kokontessa, много добра идея!  Peace От къде ги взе тези чаршафи да погледна и аз.  Mr. Green

# 575
Действайте мами , действайте.

# 576
Катрин аз съм ги купувала някъде от Бг за старото легло,трябва да видя дали ще станат на  новото,иначе пазарувам основно през Амазон и ми доставят на следващия ден Simple Smile Ето това представляват:

https://www.amazon.de/STODOMED-Matratzenschutz-Matzratzenschoner … D9MC6KKGRQHA6GD4A

ето и в БГ на Роксима:
http://roxymadream.com/index.php?route=product/category&path=103_147
  , предполагам  ги има  във  всеки магазин за спално белъо.

Аз вчера в 35+5 гс реших да правя спорт за бременни,намерих упражнения и хайде започвам.Допаднаха ми в началото ,по 30 секунди  на страна. На третата минута лежах на земята като кит и се опитвах да си повдигна краката в синхрон с клипчето,но беше абсурдно. Докато се завъртях на другата страна  да повторя упражнениято с другия крак вече бяха изтекли 30те секунди и вече беше започнало ново упражнение   Joy . ПОсмях си се сама на себе си ,изкатерих се да  стана и дотам. Евентуално ще ида да поплувам и това ще е до ражданетоплюс разходки. Тук поне е  20 градуса и се живее. За първи път оценявам климата в Западна Германия( тип  Холандия или Лондон) !!

# 577
Коконтесса, мерси. Ние имаме подобен, ама вече непомня дали е водонепромокаем... newsm78. Най-много да си покаже  Mr. Green.
Аз упражнение даже не съм си и мислила сериозно да започвам, едвам вървя и се обръщам по 3 мин. в леглото, та с упражненията ще съм направо като хипипотам на сухо... Laughing
На подготвителния курс бях в най-малки седмици, ама почти с най-голям корем и на упражненията на земята се налагаше да ме издърпват после... Joy

# 578
KATRINKOLEVA ,честито!!!Прекрасно име сте избрали!Да ви е жива и здрава и бързо възстановяване ти желая!Това е трето бебе,за което чета днес,във фейсбук групата имаме две от снощи  Heart EyesHeart Eyes Каня те да се присъединиш,ще ти хареса,плюс това е тайна група и никой не може да види,че членуваш в нея. bouquet

# 579
  • Варна
Честито момиченце, Катрин! Да расте щастлива и обичана!

# 580
Мерси. А щом е тайна ако съм тагната, моите приятели ще виждат ли?

# 581
Мерси. А щом е тайна ако съм тагната, моите приятели ще виждат ли?
Никой от приятелите ти не вижда, когато си тагната в групата.

# 582
Дай покана , ако можеш. kiss_13@abv.bg

# 583
Катрин честито!!! Да ви е жива и здрава принцесата. Много бързо да минат и твоите болки. Гооолкова много бебета. 2 вчера са се родили още..и двете в 35 седмица. А като се замисля, че съм 34+3 и се плаша малко....

# 584
А другите мами, където родиха, те имаха ли някакви предварителни признаци, как така изведнъж става? Нали корема трябва да падне на доло също известно време преди раждане. Аз още не съм готова, не съм се настроила, не мога да си представя как така изведнъж става това Grinning . Все си мисля, че ще имом индикации някакви и ще имам време да се приготвя

Общи условия

Активация на акаунт