Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 156
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Гери,не се притеснявай!!Те са родили ,защото нещо не е било наред (напр. пукнат мехур, преждевременни контракции или друга причина да се предизвика раждането). За съжаление като му дойде времето накрая при някои жени няма признаци ,при други има. Например може да ти падне тапата или да  имаш подготвителни болезнени ,но не редовни контракции и по някое време да станат редовни и да се започне. Просто като наближи времето имай готовност по всяко време и едно наум още отсега Simple Smile А коремът при всички бременни се смъква надолу в последния месец за жалост на пикочния ни мехур  ooooh!

# 586
Katrin- да ви е жива и здрава малката Дария! Прекрасни новини. Честито  Hug
 bouquet

# 587
Жива и здрава да бъде малката принцеса, много радости и усмивки да ви носи и безпроблемно възстановяване на мама Simple Smile

# 588
KATRINKOLEVA,не мога да те намеря с тази поща,нищо не ми излиза.Изпрати лично съобщение тук на iliqna_vasileva или на koikoii,те ще те добавят.Ти как се чувстваш?Ходиш ли вече,боли ли много?

# 589
Катрин честито на теб и на бебето дасте живи и здравички  Hug от давна съм тук и когато чета коментаритеви малко се успокоявам, аз съм 34 седмица с тези повръщтания не мога дасе съвзема киселини възпаления на венци започнаха дами падат килограмите още малко ни остана

# 590
Момичета, как сте днес? Аз вчера спах много зле, имах леки болки, но и вчера с ММ доста работа свършихме из вкъщи, после ходихме на пазар пеша и явно ми дойде в повече.
Днес пак сме дали газ, добре, че той ми помага в къшната работа, че иначе ще се влача ощеее мнооого дни със всичките задачки, дето съм си намислила. Май преди лягане ще пия едно ношпа.

Иначе съм много доволна, днес е доста топло и напрах доста неща  Mr. Green. Сега дано да изсъхне всичко до довечера, пък ще гладя тези дни, като ме хване музата. Имам още неща, но и тях през седмицата. Уж като се гледа не е чак толкова много, но примерно чорапки, шапчици и лигавници бая място си заеха, и в пералнята, на простора така или иначе.
И да ви разкажа майтап, от втората пералня остава точно една минута до приключване на програмата и ми изписа грешка, спря да върти и светна червената лампичка.  Shocked Вратата съответно не се отваря, изключих я от контакта и отивам да търся какво значи тази грешка. И викам на ММ: големи сме каръци, снощи дезинфикцирах до посреднощ и се радвах за днес, пък то... Чета и съвета е, да се обадим на хотлайна, грешка в електорниката.  Twisted Evil Е не, не може да бъде! Но за късмет след около 10 минути я включихме пак и взе, че си тръгна... Crazy Дано да се държи прилично още доста време, че точно сега ми е само до избор и търсене на пералня.

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 18:07 от Mokka8

# 591
Mokka, нашета пералтя точно затова не я пордвам за бебешките неща, пере без грешка точно на две програми , една кратка и дпугата е по дълга на 40 ° , а за да я дезинфекцирам тр да пусна на 90° , а и примерно искам са пера на 60 °бебешките ама ще ми даде някоя грешка, а при мун като даде е към края все и тр и аз да изключвам от контакта и после тръгва отначало пак и ей такива глупости. Затова сега първите работи на ръка ги пера всички и мн се измопявам, поне докато падне пъпчето да са по стирилни, после сигурно ще си пера без дезинфекция на 40 
Одтелно сега ми останаха да изпера хавлиите и дрешките да болницата на беба, но има авария с ношите тръби явнои се наводнява комшията през етаж от нас и не тр да ползвам мн водата и я спираме, майстора чак във вторник ще дойде да кърти и нз колко вр ще отнеме, ама днес ще изпера поне няколко дрешки за болницата, че ми е мн притеснено да не тръгне това бебе, а ще е голо в болницата  Grinning

# 592
katrinkoleva честито бебче,да сте живи и здрави и много хубави моменти с бебка   Hug

# 593
Гери, ами аз дезинфикцирах на 95 градуса, но не мисля след всяко наше пране да го правя, няма да имам нерви.  Sunglasses Все пак трябва от раничко да се каляват.
На ръка, абсурд, сигурно щях да съм вече в родилното. Crazy Направо си за завиждане, щом си си наела.  Hug Имам само няколко дрешки, които са тъмни и тях ще ги мина на ръка. Иначе всичко пуснах на 40 градуса. От дрешките много малко бяха за 60 по етикет, доста на 30. Страх ме беше, ако ги пусна всички на 60 дали няма да се свият. Чаршафи, пеленки, одеалца, калъфа на матрака и тях на 40, мисля, че е достатъчно.  Rolling Eyes

Пу, пу, до сега пералнята само два пъти ни е правила този номер, да изписва грешка. Както казах, надявам се да ни служи вярно още някоя годинка.  Grinning

# 594
Аз всички тези неща , където ги изреди на ръка ги изпрах  Grinning  , не наведнъж де , на няколко пъти. Преди малко приключих с бебешките дрешки, цяла торба бяха, цялата станах вир вода , тук е голяма жега, сутринта иначе и банята мих и пода в апартамента и аз пих едно нош па преди малко, три дена пия по едно, като се претоваря

# 595
Мерси на всички.
Остави емайла. Не държа и без това. Тук ми стигате; )
Иначе за секциото. ..боли няма как...но си заслужава.днес вече ходя сама.опъва ми. ..боли понякога,  но малката принцеса до мен си заслужава

# 596
Контракции има при всички в девети месец. По-скоро е странно, ако няма. Това не значи, че до дни ще се роди бебето. Аз съм с контракции от пети месец, пък още не съм родила  Laughing

Честито на новите мами! Много щастие им желая!  Hug

# 597
майчета някоя с болки в таза има ли, мен ми се променя походката от болка  Embarassed и се надявам след раждане да изчезнат теи болки в края на 33гес.сед. съм.Честито на родилите мамчета

# 598
майчета някоя с болки в таза има ли, мен ми се променя походката от болка  Embarassed и се надявам след раждане да изчезнат теи болки в края на 33гес.сед. съм.Честито на родилите мамчета
Аз нямам още никакви болки нито в таза, нито в кръста, аз съм 36+3 , знам , че някои имат такива болки предварително, нали се разширява таза и там влиза главичката на бебето и започваш да вървиш смешно. Една приятелка ми каза, че с първото дете така я боляло предварително, с второто в деня на раждането мина през всички болки, които трябваше да има последния месец.

# 599
  • Варна
Бррр, току що дезинфекцирах пералнята. Не съм предполагала, че всъщност толкова просто нещо може да ми отнеме толкова време. В момента се чувствам като разглобена. Боли ме кръста и корема и не знам как ще спя пак. И това уж мое любимо занимание, вече ми е доста трудно. Гери, завиждам ти, че нямаш болки. И аз бях така с първото, добре че ми е за последно.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт