Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 149
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
На мен друга болка ми се появи от няколко дена, доло , надвечер ми се появява, лека болка, такава все едно ще ми идва и като легна след малко ми минава, не знам от какво е от преумора през деня ли

# 601
Честито за бебочетооо! Много се радвам.
Мамиии имаме си кошарааа. Вече от утре почвам с прането и подреждането. Бях на преглед днес, бебонка е главично и ми казаха да я очаквам около 37сед. Сега съм 34+5 хиихи още малкоооо....

# 602
  • София
Леле момичетааа,колко много сте изписали!Добре сте пораздвижили темичката,изпуснала съм доста.
Първо честито на родилите мамчета и да са ви живи и здрави бебоците!

Katrinkoleva много се радвам за теб!Да ви расте много здрава и щастлива малката принцеска и бързо възстановяване на теб.Страхотно име сте и избрали!И нашето бебче щеше да се казва така но се оказа ,че е момченце.Пиши от време на време как сте,не ни забравяй! Hug

Geri аз съм с такива болки през цялата бременност и колко много папаверин изпих не е истина.Пък сега вече е нормално да ги има.Не се притеснявай, подготвя се матката за това което я чака.Време ни е вече!

WesiWasilewa как решиха,че точно тогава ще дойде бебка?Отговаря на по-голяма седмица ли?

Аз от днес започвам 37 седм. и вчера бях на тонове.Поизплашиха ме малко,че тоновете не били добри и имайки на предвид нашата омотана пъпна връв около вратлето, изпаднах в ужас.Върнаха ме да ги повторя и докторката отново се намръщи.После ме заведе при Чавеева на доплер и едва тогава се успокоих,че всичко е наред.Но постоянно ми е свито сърцето.Иначе, моето секцио е за началото на септември в Щерев.Има ли някоя от вас, която ще ражда там по това време ?

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 09:54 от krasolka02

# 603
И аз съм в началото на Септември, но ще съм в Майчин дом... Дано всичко да е наред Simple Smile

# 604
И аз съм в началото на Септември, но ще съм в Майчин дом... Дано всичко да е наред Simple Smile

А ти при кого ще раждаш в Майчин дом? Или без избор на екип?
Питам, защото и ние очакваме събитието да е тогава Simple Smile

# 605
Иначе, моето секцио е за началото на септември в Щерев.Има ли някоя от вас, която ще ражда там по това време ?

Аз, обаче секцио на 30.08.

# 606
  • София
Lyn ти нали при Арабаджи ще раждаш?И аз ще съм при нея но на 6 септ.Бях при Андреева но се преместих и за сега съм много доволна.Между другото тя ме попита дали искам на 30.08 но малко раничко ми се стори.Иначе щяхме да сме заедно в реанимацията.Жалко, че ще се разминем.Надявам се после да разкажеш как е минало всичко и да се похвалиш с добри новини.Ти всяка седмица ли ходиш на тонове или по-рядко?

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 13:02 от krasolka02

# 607
Да ви питам от скоро забелязах някакви засъхнали петна по тениските с които ходя у дома. С дрехите навън нямам петна ,защото навън съм със сутиен,а в къщи не нося. Петната са там където са ми зърната. Аз съм в средата на осми месец. Исках да питам дали е нормално? Дали на някоя друга и се е случвало? И какво трябва да значат тези петна?

# 608
  • София
Да ви питам от скоро забелязах някакви засъхнали петна по тениските с които ходя у дома. С дрехите навън нямам петна ,защото навън съм със сутиен,а в къщи не нося. Петната са там където са ми зърната. Аз съм в средата на осми месец. Исках да питам дали е нормално? Дали на някоя друга и се е случвало? И какво трябва да значат тези петна?
Коластра.

# 609
Аз миналата седмица за първи път ходих на тонове като станах 36 и сега всяка седмица трябва да ходя на тези тонове и всяка седмица на преглед, излеза , че два пъти в седмицата ще съм под ноблюдение, на ЖК не ми мерят тоновете, а ги мерят на друго място, в родилното и е безплатно, там праща лекаря

# 610

А ти при кого ще раждаш в Майчин дом? Или без избор на екип?
Питам, защото и ние очакваме събитието да е тогава Simple Smile
При доктор Марков съм 6-7 Септември, ще го доуточняваме най - вероятно, че моята бебешорка е много голяма, аз съм с много компактни размери Simple Smile

# 611
Супер Simple Smile Може да се засечем, въпреки че ще видим нашето човече кога ще ни изненада Simple Smile

# 612
Мами , ще ви кажа само едно : стягайте багажите , защото ако бебо е припрян , е много трудно без багаж.аз уж имах всичко и пак всеки ден нещо искам да ми носят....Иначе сме добре.утре ни изписват

# 613
Болки имам също, особено като ставам от леглото или дивана или се обръщам...Било нормално. Я като менструални, я в таза, я някъде другаде... И корема ме опъва, сякаш още се разширява...мазане не облекчава чувството, че всеки момент ще се пръсна .Crossing Arms

Иначе да се похваля, че след Х перални почти всичко е изпрано и изгладено, даже и играчките.  Party
Имам да доглаждам още малко и да изпера няколко неща на ръка и май съм готова!?  Thinking
Багажа за болницата е почти събран, само трябва да сложа всичко в една чанта.  Mr. Green

Ро.ко, аз дезинфикцирах с препарат за повода и пуснах пералнята празна на 95 градуса, само гумените  уплътнения и камерата за препаратите мих и търках. При теб звучи, да е била друга тактиката...

Леле, скоро ще започне бебевалежа и при нас! Доста момичета са секцио края на месеца, при мен се очертава също някъде там да ме приемат в болницата за предизвикване, ако бебките не решат по-рано да тръгнат.  Crazy

# 614
  • София
Аз днес се поуплаших малко,че бебето от вчера доста флегматично рита и ходих до АГ-то за тонове(в провинцията съм и си казах,че по-добре да отскоча да проверя,а не да чакам да се прибера в СФ).Слава богу всичко е наред,но ще трябва вече да я карам по-полека.
Исках да питам има ли още някоя бъдеща мама в близки до моите седмици с необърнало се бебе?
Все още е седалищно.

Общи условия

Активация на акаунт