Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 203
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Сигурно е защото си била по - активна днес. Повечето бебочета от люшкането като върви майката и заспиват. Важното е , че си я усетил , не де притеснявай , всичко ще е наред. Има бебета , които пък с напредване на бременноста не се движат толкова ,защото им е тясно и предпочитат да спинкат повече.
Аз това с ходенето дори го ползвах за преспиване на бебето през нощта като ме риташе,сега не става,това е инато и дори като се движа тя не спира...

# 211
Grinning маята и тя не спира, легнала, седнала, права, на пазходка, гя е като шило цял ден, през нощта не ме притеснява , спи явно. Ама е нормално като се разхождаш бебето да спи, те като се родят нали пак ги друсаш , люлееш да заспят, те от корема са свикнали на това, аз си мисля , че моята не е наред, че не спи докато аз вървя

# 212
Добро утро. Благодаря будна съм от 5:30 и накрая в 8 станах.....този път ще спя следобяд май Simple Smile
И мен много ме рита понякога. ...нямам търпение да стане вторник за прегледа...
Вчера си взех количката.Бекса. Много съм доволна.много си я харесвах още от преди .Вие къде мислите да си ги държите? Аз живея на 1 етаж , но е доста тясно по стълбите , а и след операцията не знам как ще я свалям сама....а никак не ми те иска да е в гаража. Мисля рамата в гаража , коша горе....ама пък да я свалям всеки ден , да сгъвам и разгъвам. ..ще видим Simple Smile
Тези от вас, които мислят на кърмят, подготвяте ли се някак?

# 213
Добро утро и от мен!

Аз стягам багажа за Китен и с големият ми син и племенника ми отиваме на плаж.  Grinning
Снощи, както и предните две три вечери едвам успявам да поспя, всичко ме боли и ми е схванато. Сутринта се събудих с остра болка в дясната ръка или по- точно в китката.

Аз се подготвям да кърмя този път сериозно, но за момента купих електрическа помпа за началото и си мажа зърната с Гармастан. Не знам какви са отзивите, просто взех нещо, каквото ми препоръчаха в аптеката.

Според вас Марин хубаво име ли е в нашия съвременен свят? Идеи, как да му казваме галено  Rolling Eyes

Записах себе си и големият син при д-р Таня Димитрова в ДКЦ 1 Бургас, смятам и бебко да е при нея, ако не дай Боже се налага нещо, ще водя децата на частно, но май парите не винаги са гаранция за качество... Thinking

# 214
Ох мореее блазе ти.
Името не е лошо , но как ще му казват? Освен Маринчо, не се сещам за друго. Но ми харесва , че е българско.
Приятен плаж

# 215
  • София
Моят дядо се казваше Марин  Heart Eyes
Катрин, честита ти количка.Нашата в старото ни жилище стоеше в коридора на апартамента,но от няколко години сме в друго и коридора ни е много малък.Затова пък на етажа имаме огромен дълъг коридор,който планираме да усвоим с една прекрасна врата  Mr. Green.Заедно с нас живее и едно друго семейство с две малки деца.И те са пълни с колички,колела и т.н.
Та,аз смятам количката ми да стои там барабар с коша си.Когато облека бебето за излизане,слагам я вътре обувам се и хайде на разходка.Освен това на нашите стълби има релса.Тъй че не се притеснявам за вдигане и качване.
На старият ни апартамент нямаше и още помня как катерех като луда тежката количка до асансьора.Пък ако си и пазарувала-сваляш торбите,качваш количката,слагаш торбите и се приземяваш.Просто чудно  Rolling Eyes
Да се оплача-излезе ми херпес на горната устна.Направо кошмар.То какво ли няма да ми излезе  ooooh!
И ремонт на банята правим и постоянно чистя и мета и пак е прашно и вече нямам сили за нищо.

# 216
Добро утрооо  Hug
Katrinkoleva Честито за количката. И аз нямам търпение да си поръчам моята, но ще е другия месец.
Марин е хубаво име, на наистина освен Маринчо няма друго галено, а пък това май е важно.
Вчера както се притеснявах че не рита много... вечерта към 12 като почна една ритмично движение...бум,бум,бум поне 20на пъти...върти се, думка...чак се притесних какво става пък сега хахахахахха ама мъжа ми ме скастри че угодия нямам и да оставя детето да си играе на спокойствие  Joy Та...вече е добре
А снощи какво ми се случи... Санувам че идва някой е почва да блъска на вратата да ни продава шапки...ама блъскане..и аз ставам (наистина ставам, вече будна) и събуждам мъжото да ходи да проверява какво става и кой чука на вратата. Чак м2 хвана страх да отида до тоалетна... Толкова се смяхме с него тая сутрин  Joy

# 217
Здравейте да се включа и аз за да ви питам някой поръчвал ли си е нещо от този сайт Babyartikel.de харесала съм си количка но малко се притеснявам дали са корекни ??? Все още съм само със списък другата седмица ще си прегледам дрешките които имам от каката да видим какво ще ни трябва още и така

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 11:42 от бибито 123456

# 218
  • София
Бибито,от немските сайтове ползвам само амазон.

# 219
Бибито,от немските сайтове ползвам само амазон.

Благодаря много ми се иска да мога спокойно да си поръчам това което ми хареса но се притеснявам!

# 220
  • София
Биби,
Скрит текст:
преди да поръчваш смело прегледай форума за пазаруване от чуждестранни сайтове.После виж сайта,който си харесала дали има доставка до България.Ако няма провери дали можеш да ползваш услугите на превозвач.Виж си таксите за доставки и тогава вече поръчвай.
Това,което разбрах е че можеш да ползваш за плащане карти на виза и мастеркард,които са популярни за разплащане в чуждестранни сайтове.Лично аз пазарувам от амазон-немския и английския.И за голямото ми дете и за ММ и за себе си.За бебока също съм харесала доста неща,просто чакам да наближи времето за да пусна поръчка.

# 221
Бибито,този сайт го чувам за пирви път,но пък има  добри отзиви https://www.trustedshops.de/bewertung/info_XA2EF864014A142CF9EDC2483FE556551.html
Доставят и до  България в рамките  на  5 работни дни за 20 евро,но предполагам зависи колко и какви кашони са.

# 222
Здравейте, момичета! И аз да се запиша при вас. Казвам се Марияна от Смядово, бременността ми е първа, а терминът ми е за 15 септември. До момента нямам сериозни оплаквания или затруднения, дано и занапред да е така. Само дето все още не са ни казали категорично пола на бебчето.

# 223
Оххх какъв сън му ударих:) не бях спала следобяд от първия триместър Simple Smile
Ама като ме ритат нощем....Така ще е май
Вие спите ли следобед?

# 224
Здравейте, момичета! И аз да се запиша при вас. Казвам се Марияна от Смядово, бременността ми е първа, а терминът ми е за 15 септември. До момента нямам сериозни оплаквания или затруднения, дано и занапред да е така. Само дето все още не са ни казали категорично пола на бебчето.
Всичко да е наред това е най важното

Общи условия

Активация на акаунт