Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 577
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • София
jeni.ivanovaa, megita_84 проверете си имейлите за покана за присъединяване към фейсбук групата Simple Smile

# 316
 Megita_84, и моя термин е за 02.09 Simple Smile , ти къде ще раждаш в Бургас?

# 317
Мамите с бактерии в урината - няма как да се пропусне АБ за съжаление. Трета бременност ми е тази и трите ги карам с бактерии - най-разнообразни (редуват се известни и неизвестни). Двамата батковци след нормално раждане минаха по един курс с АБ, защото се бяха нагълтали/инфектирали по някакъв начин. Очаквам същата ситуация и с малкия мъж през септември (дано изкараме до тогава). Минах вече два курса на АБ, очаквам пак рецидив при следващия тест. Разбира се, спазвам отлична/маниакална хигиена, но явно проблемът е в някакво притискане или нещо друго, няма нищо притеснително в бъбреците - лекувам орално+вагинално. Купонът е пълен, но още малко остана. Дано всичко е наред накрая! Това е и причината още да се чудя къде да раждам, тъй като ми се иска да подходят адекватно с бебока. Предишните две са в Майчин Дом, доволна съм от това как се грижиха за тях.

# 318
l.n.t каква количка си взехте?
Carrera Gusio от Baby Galix намалена е на 529лв. за 3в1 Simple Smile

# 319
Любовчеее, и аз си взех същата   Hug

# 320
Любовчеее, и аз си взех същата   Hug
Много готина каляска ще си имат децата. Офертата не беше за изпускане  Hug

# 321
Добро утро момичета ☺
Честито за придобивките ☺
Как сте днес?  Аз сутринта се събудих в 4 часа , наспана...ужас и след това много мъчно заспах и разбира се после имаше още един обратен ефект, едвам станах 😂
Аз от днес започвам още едни лекарства , вече няма да си ги броя...
Тъй като имам кожно заболяване и съм го предала генетично на дъщеря ми,което е ужасно ,сега са излезнали някакви лекарства , които започвам да пия,за да успеем да предпазим поне тази девойка от заболяването ми. Стават и за бебоци, което е успокоителното. На скромната цена от 67 лв и стотинки от Марешки и това е за 1 месец , а аз ще трябва да ги пия 3 месеца, за да има ефект. Но,ако наистина дребното няма ,си заслужават парите до стотинка.

# 322
l.n.t каква количка си взехте?
Carrera Gusio от Baby Galix намалена е на 529лв. за 3в1 Simple Smile
    еее супер и аз ги гледам, много симпатични изглеждат,но утре ще ги видим на живо Simple Smile

# 323
Здравейте и от мен.
Аз се чувствам ужасна от няколко дена. ..боли ме кръста много.седнала , легнала , всякак...
И нощем се потя , не мога да спя. ..
Изнервена съм и само се караме с мм.при вас така ли е ? Sad

# 324
Здровейте,
ЧЕСТИТО НА МАМИТО, КОЯТО ВЕЧЕ ИМА ДЕТЕНЦЕЕЕ! ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД И ДА СА ЗДРАВИЧКИ.
Честито и за количките. Надявам се след седмицо и ние да си поръчаме нашата вечеее...  КатринКолева... Нормално е. Аз не си го изкарвам на ММ,но хората около мен понякога страдат. Особенно с това време. Като ми е топло съм непоносима... Но на мен много ми тежи коремчето..Не съм качила много в дупе, а презимно в корем и направоо така тежи....

# 325
Момичета, вчера се появиха на бял свят и близначетата на Escarlata - надявам се, да не се разсърди, че го оповестявам тук. Да са й живи и здрави, и скоро да се гушкат вкъщи!  Hug

На мен също ми е много тежко, особено обръщането през нощта, на всяко се будя. Имам и дискомфорт, даже понякога болки и изчаквам да са по-търпими, за да се обърна... Confused  Тези дни е доста топло и съвсем неспокойно спя, но май ще е така до края.

Аз с ММ не се карам често, само доста го поскастрям, но хормони, да влиза в положение.  Mr. Green
Да ви кажа, като, че ли съм станала даже по-спокойна от преди да забременея...или само на мен така ми се струва.  Joy

# 326
Аз с ММ не се карам често, само доста го поскастрям, но хормони, да влиза в положение.  Mr. Green
Да ви кажа, като, че ли съм станала даже по-спокойна от преди да забременея...или само на мен така ми се струва.  Joy
И аз забелязвам, че съм по-спокойна, на моменти не издържам, защото ММ всичко си обяснява с хормоните и не ми обръща внимание, като нещо му мрънкам 😃

# 327
Честито ! Да са живи и здрави. В коя седмица са се появили? Късмет па всички нас. Да издържим до края. Аз чак на 3 съм на преглед

# 328
Честито на Ескарлата!!!
Аз днес бях на преглед , плацентата съвсем се е оправила и ще мога нормално да родя Simple Smile . Беба този път не я забравих, питах колко тежи -2,210  34 г.с. съм , нещо ми се струва , че се е забавила малко, спрях да ям месо и риба достатъчно в тези жеги. Изписаха ми ферофолгама да пия 3×1, не знам как ще се оправя с тез хапчета, с магнерота , който пия 4×1 трябва да имат разлика в два часа, пак ще съм в изчисления само  Grinning . 67 кг съм аз +14

# 329
Гери ние с теб вървим на едно Simple Smile
Ти значи естествено ще раждаш? Браво.ще си чакаш води и контракции, аз се надявам да не започнат моите до 24.08 , че доки ще го няма Sad ама някак ми се струва супер далечно и си мисля , че бебка ще е припряна като мен Simple Smile мн ме е страх от това изтичане на води и т.н. пътя ми до болницата е около час и 20 минути Sad

Общи условия

Активация на акаунт