Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 575
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
На мен ми се появи коластра в началото на 5 мес , ако не и по рано . Чай такъв не пия, чакам да влезе авгус да почна да се мажа с крем.
Аз днес  прах одеалца, пелени , изморих се малко, на ръка ги пера , нещо си мисля , че пералнята няма да ги изпере хубаво, сега чакам да изсъхнат да гладя, голям мерак Grinning

# 466
Аз всичко съм изпрала, но в пералнята. Днес започнах да гладя....много мразя , сега ми е хубаво , щото е за бебка , но живот и здраве да захлади малко и мисля вс в сушилня и да не гладя

# 467
Аз всичко съм изпрала, но в пералнята. Днес започнах да гладя....много мразя , сега ми е хубаво , щото е за бебка , но живот и здраве да захлади малко и мисля вс в сушилня и да не гладя

Аз пуснах една празна пералня с бял прах на 90 градуса, уж за дезинфекция и ще пера в нея. Мисля да гладя точно 2 седмици, първите няколко дни заради пъпа и после още малко бонус и туй ще е то Simple Smile После сушилнята.

# 468
Тази седмица и аз започнах с прането и гладенето,почти приключвам наредила съм повечето неща. Започнах и с приготвянето на чантата за родилното днес накупих всичко,което ми трябва на мен, и тях трябва да ги изпера и вече ще си чакам на спокойствие. Stop Макар,че  и ще се местим,но все още незнам кога ще приключи ремонта,но се надявам преди Бебка да се роди да се преместим,че после ще ми е доста трудно. Crossing Arms

# 469
Аз на нашета пералня не мога да пусна на 90°за дезинфекция, понеже е много трудна някаква и книжката загубих някъде, но дори и когато я имаше нищо не можах да разбера как се пуска и пера само на една прог тя е на 40 ° и затова в началото на ръка ще пера известно време, после ще почна в пералнята

# 470
Аз съм си взела препарат за дезинфекция на пералнята, обаче упътването е написано много неразбрано...накрая едва ли ще е философия, ама ме е страх, да не наводня.  Mr. Green Та ще го връчвам на ММ, той да се оправя и после той да е виновен, ако стане нещо  Joy.
Другата седмица, здраве и живот също започвам с прането.
Мебелите обаче още миришат, та се надявам дрешките след това да не попият много...

# 471
Миришат да Sad , аз сега почнах и да ги забърсвам с вода и после със спирт и още по зле взе да мирише Grinning , днес половината кошара забърсах, утре повече, че ми е трудно, а не доверявам на друг да я свърши

# 472
Аз на нашета пералня не мога да пусна на 90°за дезинфекция, понеже е много трудна някаква и книжката загубих някъде, но дори и когато я имаше нищо не можах да разбера как се пуска и пера само на една прог тя е на 40 ° и затова в началото на ръка ще пера известно време, после ще почна в пералнята

Ами аз пуснах само една на 90 за дезинфекция на барабана (празна). Сега съм пуснала пералнята с дрешки на програма бебе, а иначе чета тук из теми, че дрехите се перат на 60 (според майка ми на 40).

# 473
Аз ги прах на 40 . на толкова пише по етикетите. Не се тревожете, ютията или сушилнята дезинфекзират според мен достатъчно.
Живи и здрави да сме всички и здрави бебета, но искате ли после да продължим да си пишем тук.Защото бебчетата ще са на една възраст и ще е по - лесно да си споделяме радости и неволи Simple Smile

# 474
Момичета за тези от вас,които не следят ФБ групата да ви информирам. Имаме си още едно момченце родено в 34г.с 2500 гр. И той и мама са добре  Party

# 475
  • София
Еха,честито бебче!Да е живо и здраво и много да радва мама и тати!
А на мама бързо възстановяване и влизане в ритъм  bouquet

# 476
 Честито на мама и бебе, да са живи и здрави!!!!!
Катрин, после мисля, че групата преминава в родени септември 2016 и там тр да си пишем .
Аз днес изпрах в пералнята доста пелени, които са от мен още, майка ми ги донесе, ама сложих 2 капачки прах за пране и май много се запени или този бебешкия прах се пене толкова много и не се изплакнаха сякаш много добре ама това е , няма да ги плакна повече , тя и майка преди това ги е прала , да се надявам , че няма да получи алергия

# 477
Здраво и послушно бебече!! Crazy

Аз да ви пипитам всички ли ще гладите дрехите и защо?Само първия път ли или всеки път??

# 478
  • София
Здраво и послушно бебече!! Crazy

Аз да ви пипитам всички ли ще гладите дрехите и защо?Само първия път ли или всеки път??
Аз гладех на Марти нещата до 6 месец.После спрях.И доколкото си спомням след като направи 1-на годинка започнах и да пера неговите дрешки с нашите.
Но гладенето според мен си е начин на живот.Нали знаеш,има хора,които всичко гладят постоянно,има такива като мен,които гладят само,когато дрехата ще се облича.

# 479
Здравейте майчета несъм писала до сега исках само да поздравя.И да попитам дали има мамчета от Пазарджик и в коя болница сте решили да раждате  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт