Сватба 2017

• 114 836
  • 869
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Kaчвам ви още няколко снимки от украсата и тортата  Simple Smile

Скрит текст:

Ле- ле, каква голяма торта! Сеа, колко гости сте имали?

100  Laughing Като разглеждах снимките и аз така си казах, а бе много голяма ми се вижда тази торта, на сватбата не ми изглеждаше така. Уж се води за 120 парчета.  Simple Smile

# 451
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала. Аз сега съм на тема халки, нека някой запознат с някоя фирма предлагаща качество на нормални цени сподели. Иначе да се похваля имам запазени дати за ритуална зала, църква, запазен ресторант, избрана тема за украса, запазени фото и видео избрах "Андрееви", запазен ДЖ Хорхе доста ни допадна и мисля, че е голям купонджия, и си имам прекрасна рокля точно тази за която мечтаех.  Blush Ще имаме уелкъм дринк и се чудя за някакви допълнителни занимавки и идеи, гледах някакво дърво картина на което си оставят гостите отпечатъците а после ви остава за спомен. Ако някой има идеи и иска да сподели нека напише приемам всякакви идеи. bouquet

# 452

Аз си наех флористка за украсата. Ние ще сме с живи цветя. Тарифата на жената е 10% от стойността на цветята. Транспорта е отделно.
За цена на цветята е доста относително, тъй като има някои, които не се намират всеки сезон и съответно се оскъпява ако ги искаш извън сезона. Ориентировъчно една висока ваза с цветя е от порядъка на 40-70 лв., по-ниските са по-евтини. За украса на младоженската маса цените са около 250-350. Ако нещо друго те интересува, питай Wink
А ти от къде си? Може би си споменала по-назад, но съм пропуснала. Трябва ми флористка от Варна (по възможност). И в твоя случай предполагам няма да има агенция, нали? Май и аз искам така да направя, но не съм сигурна дали една жена ще успее да се оправи сама. newsm78
[/quote]

Ох аз съм сложна с този въпрос от къде съм Simple Smile По принцип съм от Стара Загора, живея в София, а сватбата ще е в Свети Влас  Joy
Нямам агенция, да. Отказах се. Първоначално говорих с една агенция, почти си стиснахме ръцете и в един момент аз започнах да върша всичко и установих, че немалката сума, която ми искат мога да си я спестя и сама да звъня по телефона и да организирам хората Simple Smile
Имам флористка и декораторка. Флористката е от Поморие и ще прави украсата както за изнесения ритуал, така и за ресторанта. Декораторката ми е от Сливен. Работи много добре (ползвала съм я за различни неща и преди). Тя ще ми направи поканите, табелките и всичко от този сорт.

# 453
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала. Аз сега съм на тема халки, нека някой запознат с някоя фирма предлагаща качество на нормални цени сподели. Иначе да се похваля имам запазени дати за ритуална зала, църква, запазен ресторант, избрана тема за украса, запазени фото и видео избрах "Андрееви", запазен ДЖ Хорхе доста ни допадна и мисля, че е голям купонджия, и си имам прекрасна рокля точно тази за която мечтаех.  Blush Ще имаме уелкъм дринк и се чудя за някакви допълнителни занимавки и идеи, гледах някакво дърво картина на което си оставят гостите отпечатъците а после ви остава за спомен. Ако някой има идеи и иска да сподели нека напише приемам всякакви идеи. bouquet

За халките мои приятелки са си ги поръчали от Сара Трейд в Раковски, има магазин и в Пловдив. Много са доволни и за това и ние мислим да си ги вземем от там. Ценита са добри и избора е голам над 2000 сватбени халки! Хубавото е, че ги имат всички в наличност и можеш да ги видиш на живо как стоят. Ние ще отидем сигурно другия месец за тях.
Иначе сме запазили ритуалната, DJ- Иван от ИСИ Wedding, фото и видео ще бъдат Димитър Чимев и Николай от Благоевград, украсата ще бъде от СА Хриси от Перник. Не сме запазили църквата, също нямам рокля, кустюма на младоженеца, пръстени... абе имаме си още неща...

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 20:55 от Sania07

# 454
Kaчвам ви още няколко снимки от украсата и тортата  Simple Smile

Скрит текст:

Ле- ле, каква голяма торта! Сеа, колко гости сте имали?

100  Laughing Като разглеждах снимките и аз така си казах, а бе много голяма ми се вижда тази торта, на сватбата не ми изглеждаше така. Уж се води за 120 парчета.  Simple Smile

Нашите гости бяха 60. И пак много ми се видяха. То реално само една маса беше с мои приятели. Останалото роднини и от "отсрещната" страна хора.
Сега, ако можех да върна времето назад бих го карала по- скромно. Само най- близките Simple Smile

# 455
  • Варна
Здравейте момичета,с моя бъдещ мъж скоро правихме примерен списък за гости,оказа се че ще бъдат около 100-110.Избрахме си ресторант в Поморие и след Нова година ще го запазим.Сега и ние трябва да търсим халки.Избрала съм няколко модела,но не знам къде да търся.Живеем във Варна,ако някой има наблюдения ще очаквам предложения Simple Smile

# 456
Здравейте, и нашата сватба ще е през 2017 иии може би от самата еуфория вече сме приготвили над половината работи Grinning Запазихме си църквата, засега си имаме и ресторант, остава ни да си намерим добър Dj, даже фотограф си запазихме Grinning Просто, когато имаш нестихващ ентусиазъм и дори мъничко свободно време - със сигурност нямаш спирачки... Joy

# 457
  • София
Здравейте, и нашата сватба ще е през 2017 иии може би от самата еуфория вече сме приготвили над половината работи Grinning Запазихме си църквата, засега си имаме и ресторант, остава ни да си намерим добър Dj, даже фотограф си запазихме Grinning Просто, когато имаш нестихващ ентусиазъм и дори мъничко свободно време - със сигурност нямаш спирачки... Joy

По-добре така, отколкото в последния момент.  Peace

# 458
Здравейте
И аз се включвам в темата моята сватба ще бъде на 10.06.17, и вече започнах с приготовленията.
Живеем с младоженеца във Варна но сватбата ще бъде в Пазарджик и изпитвам леки затруднения в намирането на фотограф и видео оператор, някой има ли мнения за добър фотограф ?

# 459
Здравейте момичета и весели празници на всички! Бъдете здрави,много щастливи и не на последно място едни прекрасни булки! bouquet Нещо много утихна темата, та затова реших да ви питам нещо (по-конкретно тези, които сами са се заели с декорацията за сватбата). Вариантът ако не се наеме агенция е да се наеме флористка/декораторка или и двете, но в такъв случай се чудя как си набавяте необходимите неща за украсата - като вази, пандели за столове и разни такива? Това не ми е много ясно..а не искам сякаш да наемаме агенция. Дори не съм ходила по агенции да видя как точно стоят нещата, какви са цените и т.н., но предполагам ще излезе доста по-скъпо.

# 460
Здравейте момичета и весели празници на всички! Бъдете здрави,много щастливи и не на последно място едни прекрасни булки! bouquet Нещо много утихна темата, та затова реших да ви питам нещо (по-конкретно тези, които сами са се заели с декорацията за сватбата). Вариантът ако не се наеме агенция е да се наеме флористка/декораторка или и двете, но в такъв случай се чудя как си набавяте необходимите неща за украсата - като вази, пандели за столове и разни такива? Това не ми е много ясно..а не искам сякаш да наемаме агенция. Дори не съм ходила по агенции да видя как точно стоят нещата, какви са цените и т.н., но предполагам ще излезе доста по-скъпо.
Съветвам те първо да провериш какво ще ти предложат по агенциите. Мнението на много хора (и моето също беше такова), е че излиза много скъпо, НО.... обикалях с приятелка (за съжаление доста след моята сватба) и всичко изглеждаше съвсем в рамките на нормалното. Много от нещата биха ти излезли дори по-евтино отколкото да купуваш,изработваш и т.н. Една ваза под наем,например, ни предложиха за 2лв/бр! Това ми беше достатъчно! Зависи къде попаднеш, какво договориш и т.н. Според мен - пробвай! Simple Smile Влез в някоя агенция, задай си ясно въпросите, кажи какво искаш (и отстоявай!) и чуй какво ще ти предложат. Не си трови нервичките хахахахаххаха

# 461
Съветвам те първо да провериш какво ще ти предложат по агенциите. Мнението на много хора (и моето също беше такова), е че излиза много скъпо, НО.... обикалях с приятелка (за съжаление доста след моята сватба) и всичко изглеждаше съвсем в рамките на нормалното. Много от нещата биха ти излезли дори по-евтино отколкото да купуваш,изработваш и т.н. Една ваза под наем,например, ни предложиха за 2лв/бр! Това ми беше достатъчно! Зависи къде попаднеш, какво договориш и т.н. Според мен - пробвай! Simple Smile Влез в някоя агенция, задай си ясно въпросите, кажи какво искаш (и отстоявай!) и чуй какво ще ти предложат. Не си трови нервичките хахахахаххаха
Благодаря! Може и така да направя, поне да видя за какво става въпрос.. Пък вече след това ще преценя кое е по-удачният вариант. Wink

# 462
Благодаря! Може и така да направя, поне да видя за какво става въпрос.. Пък вече след това ще преценя кое е по-удачният вариант. Wink
Тъй де, нищо не губиш Wink Къде ще е сватбата?

# 463
Ами родом сме от Добрич, живеем във Варна, а сватбата ще е в Златни пясъци. Grinning

# 464
Да се похваля - всичко "голямо" е вече уредено още преди НГ, какъвто беше планът. Имаме си DJ, ритуална зала, църква, ресторант, фотограф и двама оператори /повярвайте ми, качеството на филма с двама е мноого по-добро/. Сега имаме 6 месеца за облекло, халки, подаръчета за гости, ходене на уроци по танци, медицински свидетелства и други дреболии. Simple Smile Мисля, че са предостатъчни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт