Сватба 2017

• 114 829
  • 869
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Be_Special, много ти благодаря за подробната информация относно украсата bouquet Аз също мисля, че ще е не само по-евтино, но и много по-приятно ако сами си направим тези неща. Надявам се само да се справим, защото май не се очертава да имам помагачи. Трябва да поразгледам как вървят във Варна цените на цветята.

Ама трябва и да си го можеш... Не знам дали, защото съм левичарка, но съм с две леви ръце. Нямаше никакъв шанс да се справя сама с украсата, виж на идеи бях много богата, ама на изпълнение  Laughing

# 436
Be_Special, много ти благодаря за подробната информация относно украсата bouquet Аз също мисля, че ще е не само по-евтино, но и много по-приятно ако сами си направим тези неща. Надявам се само да се справим, защото май не се очертава да имам помагачи. Трябва да поразгледам как вървят във Варна цените на цветята.

Ама трябва и да си го можеш... Не знам дали, защото съм левичарка, но съм с две леви ръце. Нямаше никакъв шанс да се справя сама с украсата, виж на идеи бях много богата, ама на изпълнение  Laughing
За момента и аз на идеи съм доста богата, но изпълнението ще видим. Искам сама да си направя поканите, бутониерите, тейбъл картичките и разни такива, нооо ще видим. Да не си остана само с идеите Laughing

# 437

Seа,веднага се съгласявам с теб.Идеи ок,ако нямаш ще вземеш от Интернет,ама ако не го можеш...Аз не съм сръчна,просто имаме късмет с приятелите,те ни помагаха,а кумата върви към професионалист Wink Аз не мога и аз имам идеи,но Simple Smile
Ще споделя с вас много яка идея(много лесна) за Тейбъл картички(номера за маса).Нашите бяха такива!Номерата се изпринтват от компютъра(цифрите)на катастрон,изрязват се и се слагат в рамки Wink Става чудесно,нашите цветове бяха златно и екрю,та и рамките в екрю Simple Smile))

# 438
Ооо и аз съм виждала такива в рамки, много са стилни Peace

# 439
  • София
Kaчвам ви още няколко снимки от украсата и тортата  Simple Smile

Скрит текст:

# 440
Sea. sea Много е хубаво, браво! Нашата ще е лилаво и бяло Simple Smile

# 441
  • София
Мерси, луд фен съм ма лилавото.  Laughing Heart Eyes

# 442
Аз също съм фен на лилавото и цвета на сватбата ни ще бъде тъмно лилаво и бяло Simple Smile

# 443
и аз съм третата луда фенка на лилавото, обужавам го, все гледам повечето неща да са в лилаво. Това е цвета на греха хахах

# 444
Момичета, аз да се похваля, че вече си имаме запазен час в гражданското, в църквата, капариран ресторант, ди джей. Сега на дневен ред е фотото и видеото. Определили сме бюджет около 1200-1300 лв и за двете и сега търсим нещо подходящо. Стиманивижън, които се споменават във форума, имат пакетни цени за по-малко от 1000 лв. и видеото изглежда добре, но не мога да кажа същото за качеството на снимките /поне това, което виждам в нета/. Може би все пак ще трябва да се отиде на място. Някой има ли впечатления от тях?

# 445
  • София
 Hug И моята сватба ще е бяло и лилаво. До тук имам ритулна зала,църква,ресторант,фотограф и рокля  Peace Нямам ДЖ всички, които се обсъждат по форумите и ми препоръчаха са заети за моята дата. Много съм се притеснила, защото общо взето ДЖ прави купона. Ако се сещате за някой, казвайте  Heart Eyes

# 446
Момичета, браво, че сте се организирали с толкова много неща. 
Аз съм само с ресторант и рокля. Относно DJ -те - за нашата сватба този, който си избрах, беше свободен, но не ми харесва това, че си налага вкуса и стила, както между другото и други го правят. Ще продължа с организацията след Нова година.
Искате ли да споделяме и имената на фотографите, DJ, ресторанти и т.н? Мисля, че така можем да бъдем по-полезни една на друга. Heart Eyes

# 447
Здравейте!Включвам се и аз за сватба 2017 от Варна.Нашата дата е 03.06.2017 .Някой ако може да ни даде предложения за ресторант за 70 човека.Благодаря!😊😊😊
Зависи от куверта - Берлин, Персей,Барите,Интернационал.....различна обстановка, различни куверти.

# 448
Здравейте, ние почти всичко сме наели, организирали, остава мъжа да си купи костюм, чакам все още роклята да е готова. Видео и фото са на Сашко Георгиев хората. Украсата ми я прави Теодора Джоджова, както и подаръците за гостите, тези които се хвърлят пред църквата, бутониерите, гривните за жените. Водещата на сватбата е Сибила Гешева, тя ще направи и изнесения ритуал. Диджей ще е Джовани - Иван Николов. Като цяло сме готови. А вие?

# 449
Kaчвам ви още няколко снимки от украсата и тортата  Simple Smile

Скрит текст:

Ле- ле, каква голяма торта! Сеа, колко гости сте имали?

Общи условия

Активация на акаунт