Сватба 2017

• 114 875
  • 869
  •   1
Отговори
# 480
Да, всичко ще ни е в един ден. Не искахме да имаме няколко дати и да се чудим на коя да празнуваме. Simple Smile А и залата, както казах, е на 2 минутки от църквата, т.е. няма да се разкарваме особено. Simple Smile

# 481
Здравейте отново,  я всяка да каже от колко време е с мъжа си заедно? Интересно ми е?

# 482
Здравейте отново,  я всяка да каже от колко време е с мъжа си заедно? Интересно ми е?

Четири години Simple Smile Преди два дни станаха  Grinning

# 483
  • София
5 г и 3 месеца и 20 дни.  Joy Като се сгодихме бяхме заедно от 2 г и половина, като се оженихме - 3 г и половина, а когато дъщеря ни се роди вече бяхме заедно от 4 г и половина.  Simple Smile

# 484
Заедно от 4 години и 6 месеца   Heart Eyes

Сгодени след 2 години и 5 месеца    Heart Eyes

Щастливо женени от 8 месеца  Heart Eyes

# 485
Заедно сме от 3години
Сгодени сме от 1година
Въпреки ,че като се събрахме и на втория месец искаше да се женим  Crazy

# 486
Ехаа, колко хубаво, браво поздравления момичета, ние сме от 9 години и 3 месеца заедно, сгодени сме от 4 месеца и имаме дете на 5 години и 9 дни Simple Smile

# 487
Заедно сме от 6 год. 4 месеца.
Сгодени от 1 год. 5 месеца.
Иначе още след първата ни среща е казал на най-добрия си приятел, че аз съм жената на мечтите му и ще се ожени за мен!  Joy
P.S. Какво ще кажете всяка да напише датата на бъдещата си сватба през 2017, както беше в темата за 2016, и да се сложи списък най-отпред?

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 22:39 от Алиса_в_страната_на_чудес

# 488
  • Варна
Ние сме от 3 години заедно ,преди 3 месеца ми предложи Simple Smile  Hug Embarassed Simple Smile Peace

# 489
Ние сме заедно почти 14 години(на нова година ги правим). Предложи ма на 14,02 тази година. Сватбата ще бъде на 07.05.2017г.

# 490
Заедно от почти 8г. Сгодени от почти 1г.
Това за списъка с датите е много готино наистина, аз съм "за" Hug Нашата дата е 02.09.2017г.

# 491
Скрит текст:
Браво на вас. Ние освен църквата също сме запазили всички "големи" неща. При нас остава по-малко време, обаче. Относно танците, ще учите хора или хореография за първият сватбен танц? Къде ще ходите на уроци?
Аз също харесвам хората и на сватбата ми ще има такива, ще има почти всякаква музика, за да бъде разнообразно и съответно гостите да останат доволни. Тъпо е, когато младоженците си харесват само някакъв стил и той е преобладаващ на сватбата.
Това, което не ми харесва при DJ-те е, че пускат едни и същи песни (които от 20 години се въртят по заведенията като големи "хитове" като It's my life, Jump around и т.н. Независимо колко са добри като професионалисти. И се чудя как да избегна пускането на такива песни, т.к не се сещам за всички, които искам или не искам да звучат на сватбата. Thinking
Вие как ще процедирате по въпроса?
Относно първи сватбен танц, нашият ще бъде, валс, танго или обикновен блус. Все още не съм го обсъдила с младоженеца. Че тангото и валсът могат да му дойдат в повече  hahaha Като го знам колко е танцувален...
Ако все пак се съгласи на някой от двата варианта, ще ходим на уроци в школата, в която ходех на спортни танци. Много са добри, особено инструктора. Казва се Diva Dance, но то всички школи предлагат уроци за сватбен танц, така че може да потърсите в нета.
Но пък цените не са много ниски, мисля, че един час (който на някои места е 45 мин) за двойка е 50 лв.
Тангото е страхотна идея, много чувствен и емоционален танц, но ... имай предвид, че ако ще си с дълга булчинска рокля ще ти е много трудно да го изтанцуваш и на бъдещия ти съпруг също. Казвам го от личен опит - избрахме танго, научихме го, но го сменихме в последния момент, защото се оказа, че с дългата рокля риска да се оплетем и двамата не е малък.
Благодаря за съвета.  bouquet
Да, наистина, аз съм танцувала и танго, и валс, не е никак лесно, особено ако роклята има обем. Моята като стил е по-подходяща за валс. Ако е валс, искам https://www.youtube.com/watch?v=lgci7ni37BU или https://www.youtube.com/watch?v=KmzFDEu2RoA, но има и още няколко други произведения на Шопен, които харесвам. Ако е блус, не съм мислила все още, коя ще бъде песента.

С приятеля ми сме от седем години заедно, от май месец тази година сме сгодени. Предложи ми в Кавала. Simple Smile Датата ни е 11.06.2017.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 02:57 от shakri

# 492

Четири години Simple Smile Преди два дни станаха  Grinning

Така като ви чета, ще трябва да се допълня Simple Smile

Сгодени сме от 5 месеца, а сватбата е на 10.06.2017г.

# 493
Нашата дата е 07.07.17 Simple Smile

# 494
Ние сме заедно почти 14 години(на нова година ги правим). Предложи ма на 14,02 тази година. Сватбата ще бъде на 07.05.2017г.

През 2016 се оженихме на 07.05. !Прекрасна дата сте избрали,Sania  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт