Сватба 2017

• 114 900
  • 869
  •   1
Отговори
# 495
Аз много исках нашата дата да е 07.07.2017, освен че 7 ми е любимо число и любимия лесно ще я запомни Grinning Обаче той каза, че в делничен ден никой няма да ни дойде на сватбата Grinning Та май я сменяме на 17 юни засега.

Иначе сме заедно от година и половина, а се сгодихме преди месец Simple Smile

# 496
Silent_hope, как няма да дойде никой? Петък е началото на уикенда и гостите ще имат цели два дни да реанимират после.  Laughing Ще ги поканим директно в църквата от 18 часа, а преди това ще подпишем само с най-близките. Според мен даже купонът ще е още по на 6 Simple Smile Освен това сме проверили датата и от астрологична гледна точка е мнооого добра, не сме я избрали просто така заради 7-ците Simple Smile

# 497
Вие явно имате сантименти за датите Simple Smile

Ние нямахме никакви предпочитания. Единствено искахме да е юни, защото доста приятели последните години се ожениха септември (нали това са двата сватбарски месеца), та да не сме близки дати.

Това, което ни ръководеше, беше ресторантът и техните изисквания.

# 498
Ако беше в София сватбата, няма проблем да е в петък, но искаме да е на морето. И без това гостите ще пътуват до там само заради нас, няма смисъл да ги затрудняваме и с това да си взимат отпуска.

Между другото някой от вас бил ли е на сватба в Арт Комплекс Анел в Созопол или да е чул отзиви от там?

Ще се радвам, ако някой сподели някакво инфо или впечатление, благодаря предварително!

# 499
И аз да допълня нашата дата е 06.05.2017г. Simple Smile

# 500
Ние сме заедно от едва 9 месеца, сгодени сме от 3, но като срещнеш голямата любов, то не пита  Simple Smile

# 501
Аз най-после си избрах DJ - това ми беше драмата през последния месец - мислех си, че трудно ще намеря и съм закъсняла, защото доста бяха заети. Имам проблем и с декораторката, на която се бях спряла - свързах се само с една, която ми остави страхотно впечатление на първата среща, но при обсъждането на офертата след това започна много да налага мнението си за някои неща и не съм сигурна, че ще остана с нея. Организирам си всичко сама, защото се и занимавам с организация на събития, та е много вълнуващо да съм си собствен клиент.

До момента си имам място, фотограф и DJ - не съм запазвала църквата и ритуалната зала. Самата сватба е на 1 юли, но ще подпишем на 27 юни, когато правим 8 години, та си мисля, че за това има време, но ще го придвижа сега, след като празниците свършиха.

# 502
  • София
Аз най-после си избрах DJ - това ми беше драмата през последния месец - мислех си, че трудно ще намеря и съм закъсняла, защото доста бяха заети. Имам проблем и с декораторката, на която се бях спряла - свързах се само с една, която ми остави страхотно впечатление на първата среща, но при обсъждането на офертата след това започна много да налага мнението си за някои неща и не съм сигурна, че ще остана с нея. Организирам си всичко сама, защото се и занимавам с организация на събития, та е много вълнуващо да съм си собствен клиент.

До момента си имам място, фотограф и DJ - не съм запазвала църквата и ритуалната зала. Самата сватба е на 1 юли, но ще подпишем на 27 юни, когато правим 8 години, та си мисля, че за това има време, но ще го придвижа сега, след като празниците свършиха.

Супер!!! И ние сме на 01.07 в София. Кой ДЖ избра аз от 2 месеца не мога да си намеря, всички са заети  Confused

# 503

Супер!!! И ние сме на 01.07 в София. Кой ДЖ избра аз от 2 месеца не мога да си намеря, всички са заети  Confused

DJ Дефо си избрах - Даниел Денчев. Знам, че за 1ви е свободен и DJ Стиви, чувала съм добри отзиви за него, но аз не дочакаш да се срещнем и капарирах Дефо, защото го харесах на срещата.

# 504

Не е рано да се запази ритуална зала и църква. Ние запазихме зала още на 1.11, т.е. на първия ден, когато беше възможно. Напливът за сватби летните месеци е голям и не е изключено да са заети часовете, които са удобни за вас. Ние запазихме църквата началото на ноември и се наложи тотално да пренаредим програмата за сватбения ден, защото всички удобни за нас часове бяха заети. /Сватбата е 07.07.17 и поради факта, че е петък, мислех, че няма да има много желаещи за тогава, но явно съм се лъгала Simple Smile/

# 505

Не е рано да се запази ритуална зала и църква. Ние запазихме зала още на 1.11, т.е. на първия ден, когато беше възможно. Напливът за сватби летните месеци е голям и не е изключено да са заети часовете, които са удобни за вас. Ние запазихме църквата началото на ноември и се наложи тотално да пренаредим програмата за сватбения ден, защото всички удобни за нас часове бяха заети. /Сватбата е 07.07.17 и поради факта, че е петък, мислех, че няма да има много желаещи за тогава, но явно съм се лъгала Simple Smile/

Ще се разбързам Simple Smile. 27.06 обаче е вторник, а и тогава няма да имам програма - просто отиваме, подписваме и след това отиваме в църквата. Няма да има с какво друго да се съобразявам през този ден. Той ще си е посветен само на тези два ритуала.

Иначе 7.07 още към октомври се оказа доста искана дата - когато обикалях за рокля и си мислех, че е рано, няколко продавачки ми казаха, че вече имат доста поръчани за 7.07.

# 506
Заедно сме от 6 год. 4 месеца.
Сгодени от 1 год. 5 месеца.
Иначе още след първата ни среща е казал на най-добрия си приятел, че аз съм жената на мечтите му и ще се ожени за мен!  Joy
P.S. Какво ще кажете всяка да напише датата на бъдещата си сватба през 2017, както беше в темата за 2016, и да се сложи списък най-отпред?

Чудесна идея! И тъкмо навреме, ние вчера избрахме 15.07.2017, дано ни донесе късмет Simple Smile 

# 507
  • София
Явно 07.07.2017 г е желана заради седмиците.  Simple Smile Симона вие на 01.07 ще имате само тържество, така ли.  Simple Smile

# 508
Заедно сме от 6 год. 4 месеца.
Сгодени от 1 год. 5 месеца.
Иначе още след първата ни среща е казал на най-добрия си приятел, че аз съм жената на мечтите му и ще се ожени за мен!  Joy
P.S. Какво ще кажете всяка да напише датата на бъдещата си сватба през 2017, както беше в темата за 2016, и да се сложи списък най-отпред?

Чудесна идея! И тъкмо навреме, ние вчера избрахме 15.07.2017, дано ни донесе късмет Simple Smile 
Супер! Радвам се, че идеята ми срещна много поддръжници! Сега остава само авторът на темата да напише датичките ни в първия коментар! Simple Smile

# 509
  • London, UK
Здравейте момичета Simple Smile Честита нова година! Нека всички бъдем много щастливи през нея и имаме сватбите за които сме мечтали Simple Smile
По въпроса от колко време сме заедно и кога дойде предложението - заедно сме от 3 години и 4 месеца, предложението дойде на 3-тата годишнина и сватбата ще е на 4-тата (тогава ще подпишем, а празненството ще е няколко дена по-късно).
И аз смятам, че е страхотна идея да си напишем датите на първа страница. Нашата е 02.09.2017 в София.

Общи условия

Активация на акаунт