Сватба 2017

• 114 876
  • 869
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, днес обиколих няколко магазина за сватбени рокли, просто така ориентировъчно. Много съм разочарована от отношението на почти всички места. Пробвах единствено в Bridal House, където бяха много учтиви. На всички останали места едва ли не ме изгониха, когато разбраха, че сватбата е юли месец, с думите,  "Най-добре е март да търсите". Ми дали ще се върна март според тях? Особено в Paloma - посочих 3 рокли, които ми харесват, нито една от консултантките не ми предложи да пробвам.  #2gunfire
и аз мерих в 3 магазина. Брайдъл фешън, допадна ми една, в Лита една българска модна марка , там си ших шаферската рокля на сестра ми за сватбата(много съм доволна ) и сега биха ми изпълнили изискванията сигурна съм и една нова марка за България с много сладка Представителка в Слънчев бряг Love Braidal London s mnogo приемливи цени ,според мен. Набелязала съм 2 модела ,но несъм ги виждала на живо!!! Та роклята по скай ще си я купя с помоща на сестриче и така. И дано оцеля в десетката

# 91
Здравейте бъдещи булки Wink Много се радвам, че някой се е сетил да пусне такава тема за 2017, тъй като изглежда далеч, но никак не е. С радост ще следя темата, защото и аз ще бъда булка. Все още обаче съм до никаде с приготовленията. Колебая се дали искам изнес ритуал сред природата или не, също и за това дали да бъде бална зала или хубав ресторант, но най-вече немога да си предствавя темата на сватбата и да се хвана за нещо. Вие избрали ли сте тема на сватбата и място на тържеството?  newsm12
Аз Да, май съм редиТемата ми щее горска сватба спрямо сезона , есен или зима. Май към зимата ме влече , искам да съм като ледената кралицата от снежанка ( че тя мие многодевствена...хахах Joy ) та сим ислех за гора , борчета шишарки ,ябълки разбирасе , каква снежанка иначе . Тъкмо ако е около коледа и за медения искам.... абсурдно и неочаквано за мен....на ски в Банско , че мойто ЗАЙЧЕ никога не е карал в БГ. ООООи всичката идея иколо сватбата ми е ,че искам да съм с CROWN , не tiara #Crazy

# 92
Честито на всички момичета. Vani4ka 83 започни от мястото,където искаш да е сватбата. От самото място започва избора на всичко. Конферетна зала, градинска сватба, ресторант затворен и т.н. Това е важно къде си представяш сватбата.

# 93
Абсолютно. Всичко започва от мястото. И преди да правиш уговорки с ресторанта се обърни към агенция.

# 94
Здравейте бъдещи  булки!
Не съм изчела цялата тема, но като сватбен фотограф мога да дам няколко съвета за да харесате наистина снимките си от този ден. Има неща , за които нито сватбените агенти, нито гримъорите, нито ресторантъорите ще се съобразят, защото не ги касае пряко. За да сте доволни после от снимките не е достатъчно само да наемете добър фотограф. Има ситуаций в които и най-добрия няма да извади кадри а само щрак. Добре е да знаете разликата между двете. Не случайно едни от най-добрите фотографи отказват да снимат много от сватбите, които не са в голф клубове, скъпи хотели като Хилтън и прочие.
Аз обаче мисля, че ако бюджета Ви не позволява скъпарските ресторанти и хотели това не означава, че нямате право на красиви спомени и може да се постигне, ако предварително се съобразите с някои на пръв поглед много елементарни неща, но от съществено значение за добрия кадър! Ще се радвам да бъда полезна с отговори на въпросите Ви.

# 95
Привет от мен, мили булки Simple Smile

Аз от булка за 2017 се превърнах в госпожа през 2016 Simple Smile

Мечтаната сватба тип бягство се осъществи по най-приказния възможен начин - сред магичните Родопи, на уникално високо място, с най-близки приятели около нас  txtloves newsm76

Пожелавам на всички булки и младоженци много здраве и любов!

Пускам една снимчица Simple Smile

http://etito89.snimka.bg/?album;aid=928776;pid=37468860

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 10:35 от Ети_

# 96
  • София
Привет от мен, мили булки Simple Smile

Аз от булка за 2017 се превърнах в госпожа през 2016 Simple Smile

Мечтаната сватба тип бягство се осъществи по най-приказния възможен начин - сред магичните Родопи, на уникално високо място, с най-близки приятели около нас  txtloves newsm76

Пожелавам на всички булки и младоженци много здраве и любов!

Пускам една снимчица Simple Smile

http://etito89.snimka.bg/?album;aid=928776;pid=37468860
Честито.  bouquet

# 97
Здравейте и от мен,

Аз също съм в кюпа за 2017г. Датата е 10.06.2017 в компекс Райска градина в Св. Влас.
Към момента вече си резервирахме видео, чакам оферта от фотото, нооо срещам страшен проблем с ди джея. Ако някой има предложения за някой добър на по-нормални цени (говоря за нещо до 700-800 за 5-те часа), ще се радвам да сподели.

# 98
  • Варна
Здравейте и от мен,
Аз също съм в кюпа за 2017г. Датата е 10.06.2017 в компекс Райска градина в Св. Влас.
Към момента вече си резервирахме видео, чакам оферта от фотото, нооо срещам страшен проблем с ди джея. Ако някой има предложения за някой добър на по-нормални цени (говоря за нещо до 700-800 за 5-те часа), ще се радвам да сподели.
Преди няколко години бяхме за няколко дни в комплекса. Гледката и мястото са страшно красиви. Поздравления за избора! Колко струва кувертът в ресторанта им и какъв е капацитетът на местата?

# 99
Здравейте и от мен,
Преди няколко години бяхме за няколко дни в комплекса. Гледката и мястото са страшно красиви. Поздравления за избора! Колко струва кувертът в ресторанта им и какъв е капацитетът на местата?

Те имат два ресторанта, този, който ние избрахме е за 120-130 човека мисля. А относно кувертите, управителят ни предостави менюто и каза изберете си сами каквото пожелаете, а ако не харесате нищо само кажете какво искате и ние ще ви го направим. Така че реално кувертът си го определихме ние, а цените са доста добри за 5 звезден компекс.

# 100
Здравейте момичета,

включвам се и аз с огромно нетърпение. От Варна съм, търся красив ресторант за около 100 души с възможност за изнесен ритуал, в който да разрешават внасяне на алкохол и да не ти прекратяват веселието в 12ч. , та то тогава започва сватбата Grinning Имате ли предложения?

# 101
  • Варна
Мисля,че Бялата къща,както и Хоризонт биха ви побрали.И на двете места има място за изнесен ритуал,единствено за Хоризонт минуса е,че овъртайма е доста висок.

# 102
Здравейте, прекрасни настоящи и бъдещи булки!

Съжалявам, че изоставих темичката, но се завърнах. Simple Smile Честито на младоженците! И някъде из темата прочетох нещо за зимна сватба. Абе да ви кажа моята мечта и тази на мъжо беше да е в стил красавицата и звяра и да е Август. Ама като знам кви жеги бяха и се чудя дали и догодина ще е жега Август  newsm78 И все повече се чудя, дали да е есенна сватба или зимна .. и аз да съм Ледената кралица, принцеса или квот там дойде.... newsm78 Лесно им е на мъжете.... ние има да се чудим кое как какво и що... newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 103
Благодаря, имаш ли някаква по конкретна информаця за Хоризонт? колко е овъртайма и кувертите горе-доло? Като цяло за там несъм пускала запитване, защото насякъде пишат, че е доста амортизирано, но сега като разглеждам сайта им, не изглежда толкова зле. Близките дни ще отида на място, но все пак ще съм благодарна ако някой ми даде инфо за цените  txtloves txtloves txtloves

# 104
Здравейте, прекрасни настоящи и бъдещи булки!

Съжалявам, че изоставих темичката, но се завърнах. Simple Smile Честито на младоженците! И някъде из темата прочетох нещо за зимна сватба. Абе да ви кажа моята мечта и тази на мъжо беше да е в стил красавицата и звяра и да е Август. Ама като знам кви жеги бяха и се чудя дали и догодина ще е жега Август  newsm78 И все повече се чудя, дали да е есенна сватба или зимна .. и аз да съм Ледената кралица, принцеса или квот там дойде.... newsm78 Лесно им е на мъжете.... ние има да се чудим кое как какво и що... newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

Аз мисля, че зимната сватба има много плюсове откъм финансова гледна точка, защото много от нещата отпадат автоматично заради студа (външни украси, изнесен ритуал и т.н.) и организацията е по лесна, когато е само в ресторанта, но от друга страна пък лятната сватба си е лятна , а най - добре е да е есенна - септември, октомври.... стига да не вали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт