Сватба 2017

• 115 019
  • 869
  •   1
Отговори
# 180
Red devil Кетъринг  и Right Rental на за наем на каквото се сетиш. Двете фирми са заедно и мога да кажа едни от най-добрите в България

# 181
  • София
Може ли някой да изкаже мнение за DJ Найден Найденов?

# 182
Здравейте и Честито, момичета!
Радвам се, че и аз ще споделям емоции с вас за предстояща сватба през 2017-та. Засега сме се спрели на датата 19/08, но все още не сме резервирали ресторант.
Малко ще ни е трудно, живеем в чужбина и определено ще трябва да разчитаме на сватбен агент. Сватбата ще бъде в Силистра. Ако някой познава добър сватбен агент и видеооператор, нека да сподели.
Част от сватбените аксесоари мисля да си изработя сама. В момента си правя кошничка 😜

# 183
  • София
Момичета извинявайте за тъпия въпрос, но днес пробвах 7-8 рокли и се снимах. И не се сдържах и ги показах на мъжО  Laughing . Не съм купила никоя. Нали това не носи лош късмет?

# 184
Момичета извинявайте за тъпия въпрос, но днес пробвах 7-8 рокли и се снимах. И не се сдържах и ги показах на мъжО  Laughing . Не съм купила никоя. Нали това не носи лош късмет?
Мими не мисля,че носи каквото и да било. Не се замисляй за такива неща,които само ще те стресират допълнително. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 185
Хей не се притеснявай, аз също пробвах 2 и ги показах на мъжа ми, но въобще не се впрягам за суеверията. Имам колежка, която с мъжа си заедно са купували нейната рокля, пък са 20 години щастливо женени.

# 186
  • Пловдив
Здравейте,

Моята сватба също ще бъде в Пловдив през 2017г.
Хотелът, на когото се спрях е Империал - Бална Зала. Атмосферата и обслужването са на ниво и има прекрасна градина за изнесен ритуал.
Що се отнася до Dj, фото и видео - всичко съм запазила, благодарение на насоките на фотографа - Денис Василев, който по нищо не отстъпва на Яков и много от уж големите имена. Взимам лично мнение, защото съм запозната с работата му и сме ползвали услугите му с мъжа ми.

Иначе, някой да може да препоръча добър фризьор?

# 187
Здравейте,

Хотелът, на когото се спрях е Империал - Бална Зала. Атмосферата и обслужването са на ниво и има прекрасна градина за изнесен ритуал.
Що се отнася до Dj, фото и видео - всичко съм запазила, благодарение на насоките на фотографа - Денис Василев, който по нищо не отстъпва на Яков и много от уж големите имена. Взимам лично мнение, защото съм запозната с работата му и сме ползвали услугите му с мъжа ми.

И аз си избрах същият хотел и зала  Laughing Laughing и същата градина с арката и фонтана  Laughing Laughing Вие кога сте?
Понеже живея в чужбина мисля да се прибера Февруари / Март и тогава да търся Фризьор, Гримьор и агенция за цветята. За сега само съм казала на роднини да разпитват. Ако получа препоръки ще ти кажа.

# 188
  • София
Братът на ММ ще се жени догодина в Империал.И те ще организират от чужбина. Simple Smile

# 189
Братът на ММ ще се жени догодина в Империал.И те ще организират от чужбина. Simple Smile

Не съм изненадана..  Laughing Хотелът е хубав, персоналът знае английски, имат голям паркинг за другите гости, стаите също са хубави и на достъпни цени (и не, не им правя реклама) единствения проблем е че навигацията ни води на друго място (на 500м от хотела  Joy Joy Joy)

# 190
Здравейте момичета! трескава подготовка ни чака!
Моята сватба ще е през май 2017
Вече доста неща отметнах -ресторант,заснемане датата само трябва да се запази но и това предстои

# 191
Вече доста неща отметнах -ресторант,заснемане датата само трябва да се запази но и това предстои

Здрасти на коя дата сте се спряли май месец, нашата сватба ще е на 06.05.2017

# 192

Здрасти на коя дата сте се спряли май месец, нашата сватба ще е на 06.05.2017

На 13 май ще бъде ! Избрахте ли си ресторант?

# 193
знаете ли сайтове за онлайн покана за сватба ?

# 194
  • Пловдив
Здравейте,

И аз си избрах същият хотел и зала  Laughing Laughing и същата градина с арката и фонтана  Laughing Laughing Вие кога сте?
Понеже живея в чужбина мисля да се прибера Февруари / Март и тогава да търся Фризьор, Гримьор и агенция за цветята. За сега само съм казала на роднини да разпитват. Ако получа препоръки ще ти кажа.

На 1.10 сме ние. За Гримьор се спрях на Красимира Петкова и я запазих вече, а за агенция се двоумя все още.

Общи условия

Активация на акаунт