Сватба 2017

• 115 014
  • 869
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Първо, честито на всичко бъдещи булки!  bouquet

Ресторанта/хотела е едно от първите неща, на което трябва да се спрем, след като сме избрали дата за важния ден! Да, но как да се спрем на правилния..?
Мненията в интернет са или твърде разпръснати, или твърде стари, затова ще се радвам тук да се съберат "пресни" мнения от вече сключили брак през 2015 и 2016 година.  Идеята ми е да се публикуват мнения само от булки/младоженци , тъй като гостите не знаят как е протекла организацията, какви са били цените, отношението на персонала, включените екстри и т.н.

Така че, млади семейства, моля, споделете подробно всичко около ресторанта/хотела, в който е протекла сватбата Ви през изминалите 2 години?   newsm51

п.п. Предстои ми сватба през септември 2017 и искрено се надявам, благодарение на темичката, да харесам правилния ресторант/хотел, в който всичко да мине страхотно, а не да е поредица от разочарования. Предполагам, че темата ще е полезна на всички бъдещи младоженци!  Peace

# 196
  • София
Аз се омъжих 2015 г, но не в София, но пък бяхме на сватба там в "Ниагара". Знам,че ще говоря като гост, но това беше най-добре организираната сватба, на която съм била и най-доброто обслужване от ресторант, които съм виждала. Сватбата обаче беше малка 50,60 човека.

За да може хората да ти дадат съвет е хубаво да кажеш колко гости ще имате г.д, ще искате ли градина или нещо по-специфично и т.н  Hug

# 197
  • София
От София съм, гостите не са напълно уточнени, но са между 100 и 120.
За сега получих оферта от х-л Рамада (бившия Принцес) и х-л Хемус. В Хемус нещата, доколкото знам протичат идеално, но и кувертите са по 100лв на човек.  Иска ми да се чуя мнения за Рамада, защото залата ми харесва, но в същото време да разгледам и други ресторанти, от които има добри отзиви и доволни младоженци от последните 2 години, а не 5-6 години назад.
Разбрах, че Лаура (НДК) е хубав, но не ми харесва, че е с продълговата форма. Иска ми се да има повече място за танцуване. Сигурна съм, че пресни мнения ще бъдат в голяма полза на всички, които още не са се спрели на ресторант.  Peace

# 198
От София съм, гостите не са напълно уточнени, но са между 100 и 120.
За сега получих оферта от х-л Рамада (бившия Принцес) и х-л Хемус. В Хемус нещата, доколкото знам протичат идеално, но и кувертите са по 100лв на човек.  Иска ми да се чуя мнения за Рамада, защото залата ми харесва, но в същото време да разгледам и други ресторанти, от които има добри отзиви и доволни младоженци от последните 2 години, а не 5-6 години назад.
Разбрах, че Лаура (НДК) е хубав, но не ми харесва, че е с продълговата форма. Иска ми се да има повече място за танцуване. Сигурна съм, че пресни мнения ще бъдат в голяма полза на всички, които още не са се спрели на ресторант.  Peace
Ние бяхме в спа Хотел Драгалевци. Куверта беше 45лв и може да се внесе алкохол.

# 199
Момичета, като си избрахте датата за сватбата, съобразихте ли се с астрологията или нумерологията, например, за мен бе важно ретроградието на Венера (отговарящо за брака). Избрах си точната дата след него,  но пък ме притесни датата от гледна точка на нумерологията, и сега се чудя дали да не я променя с един ден.  #Crazy  Всеки ми казва че съм луда, но аз си падам по тези неща и се чудя дали съм единствената, която се съобразява с тези неща   Embarassed

# 200
знаете ли сайтове за онлайн покана за сватба ?

Виж тук:
- http://www.wedivite.com/
или
- https://www.jukeboxprint.com/custom-printed-wedding-invitations.php   (по средата на страницата)

Искат регистрация.

Това също е вариант:
http://webinki.com/kak-da-si-napravite-sait-pokana-za-svatba/

# 201
Момичета, да се похваля и аз! Избрахме ресторант най-после! Party Наложи се обаче да сменим първоначално избраната дата, тъй като няколкото места, които ни допаднаха все бяха заети на нашата дата. Бяхме избрали 17.06.2017, но окончателната дата е 02.09.2017. Не разбирам нищо от нумерология и астрология, но се надявам да е за добро тази промяна. Искаше ни се да е открита сватба, но не намерихме подходящото място, а харесахме много балната зала на х-л Интернационал в Златни пясъци...така че това е нашето място! Laughing След като вече сме капарирали ресторант, можем спокойно да преминем към следващите много важни неща..фото, видео и dj. Някой, който да сподели впечатления и мнения за добър dj (за Варна и околността)? newsm78

# 202
Специално за датата не съм се съобразявала с нищо! Не ме вълнуват тези неща честно казано.Единствено понеже искахме първоначално църковен брак се съобразихме с това кога може - казаха ни че първата възможна дата е 6.05 но е Гергьовден а на 7 сме кумове и за това решихме датата да е 13!

аз слава богу имам вече заснемане и музика,по сложно ще ми е да си намеря фризьор

# 203
Момичета, да се похваля и аз! Избрахме ресторант най-после! Party Наложи се обаче да сменим първоначално избраната дата, тъй като няколкото места, които ни допаднаха все бяха заети на нашата дата. Бяхме избрали 17.06.2017, но окончателната дата е 02.09.2017. Не разбирам нищо от нумерология и астрология, но се надявам да е за добро тази промяна. Искаше ни се да е открита сватба, но не намерихме подходящото място, а харесахме много балната зала на х-л Интернационал в Златни пясъци...така че това е нашето място! Laughing След като вече сме капарирали ресторант, можем спокойно да преминем към следващите много важни неща..фото, видео и dj. Някой, който да сподели впечатления и мнения за добър dj (за Варна и околността)? newsm78
Извинявай какви са цените на куверта? Ако не е тайна.

# 204
Извинявай какви са цените на куверта? Ако не е тайна.
Ами минималният е 55лв., като ти дават право ти да си направиш менюто и вече в зависимост от това, което избереш ти се формира цената на куверта. Останах много изненадана, че имат куверти на такива цени.

# 205
  • София
Момичета (и момчета),
Да споделя и аз равносметката с ресторантите.
Спрях се на няколко и трябва да избера между тях:
1. Х-л Рамада, зала Опал - хубава зала, куверта не перфектен, но пък не е и лош. Проблема е, че няма никакви скорошни мнения за сватби там.
2. Х-л Метрополитън - бях решила да видя залата, но се оказа ,че ресторанта ми харесва повече. Дамата каза, че повечето маси ще са на горното ниво и почти цялото второ ниво ще е за дансинг.
3. Резиденция Тера - бях чула (прочела) няколко мнения за там относно лоша храна и мръсни покривки и мислех да не се занимавам, но днес минах и направо се влюбих в голямата зала на втория етаж. Прекрасна е!

Моля ви, давайте съвети и мнения, защото трябва да направя избора си, докато все още го имам.  bouquet

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 18:46 от fire_bow

# 206
  • София

2. Х-л Метрополитън - бях решила да видя залата, но се оказа ,че ресторанта ми харесва повече. Дамата каза, че повечето маси ще са на горното ниво и почти цялото второ ниво ще е за дансинг.

Това означава ли,че гостите ще са разделени и няма всички да са на един етаж. Thinking

# 207
  • София

Това означава ли,че гостите ще са разделени и няма всички да са на един етаж. Thinking

На втория най-много да има 2 маси в двата края, но там най-вероятно ще настаним деца. По-скоро се чудя заради това да не би някой да се изтърси по време на танците, иначе ресторанта е наистина хубав. Забравих да попитам обаче дали е възможно да се сложат кръгли маси в него  newsm78

# 208
Момичета, ние имаме голям спор - дневна или вечерна сватба, в неделя е датата. Аз съм твърдо за вечерна, приятеля ми-за дневна, заради гостите които не са от града. За мен дневните сватби са ужасно скучни, не толкова тържествени, а и дълги. Вие какво мислите? Съботна не е вариант за нас. Най-накрая се чудим дали да не я направим "следобедна" сватба, каквато видяхме наскоро - трябваше да бъде дневна, но младоженците толкова много закъсняха, че вместо в 15ч, влязоха в рестораната в 17ч, и продължи до 3ч пред нощта! Дали се правят такива сватби? newsm78

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 22:13 от magic-girl

# 209
  • София
Момичета, ние имаме голям спор - дневна или вечерна сватба, в неделя е датата. Аз съм твърдо за вечерна, приятеля ми-за дневна, заради гостите които не са от града. За мен дневните сватби са ужасно скучни, не толкова тържествени, а и дълга. Вие какво мислите? Съботна не е вариант за нас. Най-накрая се чудим дали да не я направим "следобедна" сватба, каквато видяхме наскоро - трябваше да бъде дневна, но младоженците толкова много закъсняха, че вместо в 15ч, влязоха в рестораната в 17ч, и продължи до 3ч пред нощта! Дали се правят такива сватби? newsm78

Ние влязохме към 17.30,18.00 , ама пак си го брояхме за вечерна.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт