Сватба 2017

• 114 868
  • 869
  •   1
Отговори
# 360
Хайде сладурки,която има рокля да покаже, мн ми е интересно кой на каква се е спрял.

На снимката ми е голяма, ще има малко корекции.
Влюбих се, семпла, изчистена.
На мен не ми излиза снимката, можете ли на лично да ми я пуснете, аз си купих рокля за 550 лв, чакам само да се обадят да отида да я взема, защото направихме малко корекции, като я взема ще пусна снимка.

# 361
Става въпрос за София sea.sea
alayne Значи ще трябва да се насочим в църква, в която ще са по-отворени и склонни да направим първо църковен брак. Все си мисля, че с добра дума и ако попаднем на разбран човек всичко е възможно в днешно време, но винаги е по-добре да предвидиш и всичк спънки, коитo могат да се появят.
Доста странно наистина да се пуснат гостите към средата след като вече Ви е венчал  newsm78
Предложения за църкви където сте попадали на отзивчиви Божи служители?
Аз съм кръстена в Св. Неделя и винаги много съм я харесвала, но не знам дали там ще направим църковния?!?! Някой да има някакви впечатления?

Момичета споделете и Вие на кои църкви сте се спрели за София!
Благодаря  Blush

Здравей!Малко късно идва моя отговор,но пък мисля,че ще съм ти полезна Simple Smile Първо,църковен брак преди граждански МОЖЕ ,официално! И това го позволява законът! Новият семеен кодекс от 2009,четете момичета.Години след приемането му,част от църквите не приемат новия закон-сиреч...за тях църковния брак е след гражданския.За ,,Св.Неделя,,-няма проблем.Лично от свещеника там ни бе предложена опцията първо църковен брак,после граждански.И така,иди и питай там,ако не си взела друго решение.

Лично за нас този вариант не беше удачен,или по-скоро не ни хареса.Ние се оженихме тази година май месец.Ритуална зала,църква,ресторант-класика(Ротондата,зад президентството,избрахме ние Simple Smile  ).Но законът позволява и други варианти,изборът е лично ваш.Успех  bouquet

# 362
  • София
Това не го знаех.  Thinking И то е от доста време - 7 г... Rolling Eyes

# 363
И аз не го знаех.
А може ли само църковен брак тогава? Това разрешено ли е?

# 364
И аз не го знаех.
А може ли само църковен брак тогава? Това разрешено ли е?

Може ! Църковен брак може да се сключва без и преди да има граждански такъв .

# 365
Много странен ъгъл на заснемане.
Иначе роклята е хубава. Изчистена. Без бродерии, пайети и тем подобни. Дълга (което на мен много ми харесва). С един воал и голям букет от бели рози... супер Peace

# 366
 Момичета,тази статия е много хубава.За гражданския и църковния брак,хвърлете й по едно око,ако ви е интересно.Информацията ще ви бъде полезна Simple Smile http://nmitev.com/blog/граждански-брак-преди-църковен-брак/

# 367
Толкова красиви рокли има, че направо ме е яд, че вече съм бракувана   Laughing

На мен тази ми харесва и ако моят мил се престраши пак да мине под венчило би ме видял така (последният модел)  newsm03

http://lita-wedding.com/index.php?p=27&l=1

# 368
За момента съм малко суеверна, по-нататък може да покажа роклята.  Simple Smile
Относно отношението на консултантите в магазините за булчински рокли, аз имам опит само с два.
В първият  Bridal House, от където всъщност си купих роклята, имаше невероятно отношение (както вече писах). Жената беше много усмихната, предложи ми да разгледам и да пробвам това, което си харесам. Съдейства ми за всичко.
Втория магазин, като отидох, посрещането беше всичко друго, но не и ведро.
Политиката им е пробата на рокля над 3000 лв., да се заплаща и това струва 50 лв.
От една страна разбирам, че има хора, които пробват и са наясно, че няма да отделят толкова пари.
Но пък от друга страна не ми допада тази политика. Роклите са в гардероби и реално не можеш да ги разгледаш, а ти предлагат от каталог, което мен лично не ме устройва. Харесах няколко рокли, тя дори не направи труда да ги запише, а казваше, че ги е запомнила. После, разбира се, се прелистваше пак каталога, защото не беше запомнила нищо.
Пробвах две рокли, но определено тази в Bridal House беше в  пъти по-красива. От пръв поглед се влюбих в нея. И направо отидох да си я купя.
За църквата- точно в Св. Неделя ходих да питам свещеника за църковен брак преди гражданския.
Аз съм се спряла или на Семинарията или църквата във Вакарел, която все още не съм отишла да я видя и да проверя как стоят нещата.
Все още на дневен ред ми е DJ. Още нямаме и се колебая много.

# 369
Купих си рокля! Много съм доволна! От Bridal House в мол България.
Освен, че обслужването е страхотно, роклите са прекрасни.

Здравей, може ли да попитам как варират цените там?

# 370
Купих си рокля! Много съм доволна! От Bridal House в мол България.
Освен, че обслужването е страхотно, роклите са прекрасни.

Здравей, може ли да попитам как варират цените там?

Здравей,
Не съм гледала на всички рокли цените, мога да кажа горе долу, на тези, които ми харесаха и съм пробвала. Бяха от порядъка на 3000-5000 лв. Най-евтината, която видях (ако не се лъжа), беше 1700 лв.
Но определено си заслужават парите. Изглеждат великолепно.
И нещо важно, този петък ще правят черен петък в мол България и в Bridal House ще има намаления на роклите с 40 %.

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 22:29 от shakri

# 371
Здравейте, дами. Смених си датата за 24.06.2017 и си запазих фотограф, ди-джей, ритуална, заведение, църква и ритуал ... какви ще са ви тематиките на сватбите. Дайте ми идея Simple Smile Заведението ми кафяво и мисли да е в златисно и бяло Simple Smile

# 372
  • София
Ние сме на сватба на 24.06, другата година се очертава само една. Sad . Обожавам сватби  Heart Eyes

# 373
  • София
Имам проблем с ДЖ...всички добри са заети за моята дата..и Стоян и Емил
....

# 374
Здравейте, дами. Смених си датата за 24.06.2017 и си запазих фотограф, ди-джей, ритуална, заведение, църква и ритуал ... какви ще са ви тематиките на сватбите. Дайте ми идея Simple Smile Заведението ми кафяво и мисли да е в златисно и бяло Simple Smile
Това ми е любимата комбинация. Нашата сватба щеше да е в златно и бяло, но тъй като ще бъде градинска сватба, реших да сменя и да е в бяло и в различни нюанси на розово със златен акцент.
Относно твоите цветове, кафяво, златно и бяло си пасват чудесно. Аз лично го виждам в по тежък стил като барок. Може да сложиш свещи с камъчета (безцветни или бели), рози - бели и кремави, може и бледо жълти да добавиш.
Ето един по-изчистен вариант, може да се добавят към него златни неща: https://charmybride.com/images/svatba-ukrasa-kremavo-122.gif
https://charmybride.com/images/svatba-ukrasa-kremavo-122.gif

Друга комбинация, която според мен ще бъде много подходяща е кафяво, бяло, пепел от рози като в този линк http://www.burgasinfo.com/uploads/images/dsc07934.jpg (тук показвам само какъв цвят имам предвид) и със златен акцент.
Ето една украса, в подобна комбинация, но цветята могат да бъдат рози в бяло, кремаво и пепел от рози  в златни вази. https://static.wixstatic.com/media/953ac2_b4338ff7cb164f0abeeb51 … 51727e297e47.webp

Моля те да споделиш кои са фотографът и DJ-ят.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт