Сватба 2017

• 114 852
  • 869
  •   1
Отговори
# 390
И аз за халки да попитам къде и как вървят цените
Ние харесахме няколко вида халки в магазин Асос, ноооо цените ми се струват прекалено високи ( почти 1300 лв за златни халки без излишни камъчета )

# 391
Ние харесахме няколко вида халки в магазин Асос, ноооо цените ми се струват прекалено високи ( почти 1300 лв за златни халки без излишни камъчета )
Доста ми се струва и на мен, но зависи колко грама са пръстените. Аз гледах в Сватбения салон в Младост, там грама злато беше 78лв. Още не съм обикаляла на други места и нямам представа дали на всякъде е така.  newsm78

# 392
  • London, UK
Момичета, да ви попитам вие ще имате ли книга за пожелания? Аз исках да имам, но всички ми казват, че ще получа картички и никой няма да пише в нея. Мисля си и за дърво на което всеки си оставя отпечатъка, но ме притеснява, че по-възрастните хора няма да разберат за какво е или няма да искат да се цапат, или като цяло ще им дойде прекалено не-българско. Те и сега ми мрънкат, че искам да вкарам много от американските и западни традиции. Има и едни рамки в които се пускат сърчица на които всеки е написал пожелание. Този вариант ми се струва добър, само че мястото за писане върху сърчицата не е много голямо. Просто ми се иска да имам нещо което ще ми остане като спомен и ще е събрано на едно място, защото като получа 50-100 картички няма как да си ги гледам всички заедно. Последната ми идея (и тя си е лично моя, не съм я виждала никъде) е да си взема книга за пожелания и който пише в нея пише, а аз после на празните страници (защото такива 100% ще има) да си залепя картичките които съм получила. Вие какво мислите? Как ще процедирате с тези неща?

# 393

#Shocked Много скъпо ми се струва

# 394
Там  също не е лошо, зависи и от бройката на гостите. Някои места ги елиминирах заради това, че вместимостта на ресторантите и/или хотелите не достигаше за планирания брой гости. Зависи ти колко хора ще имаш на сватбата. А ти смяташ ли да поемеш нощувките на гостите, защото това също не е малко перо, особено ако гостите ще са на място, от където няма да имат възможност да се приберат.
Относно Вила Екатерина, благодаря за хубавото мнение.
А това, че братовчедка ти е правила сватба там, не е от чак такова значение, защото всяка сватба си носи различни заряд и емоции.
Ако са ти малко гостите, може да видиш и в Пирин Голф Клуб.
Другият вариант е Хидропарк Вятърните Мелници в с. Горна Малина.
Пожелавам ти успех!
[/quote]

Мисля да поема нощувките на най-близките, а на останалите да предложа транспорт или те да си ги поемат. Гостите ни ще са 100-110, като 50 от тях са близки приятели и съм сигурна, че няма да има сърдити. Rolling Eyes

Не съм отписала вилс Екатерина все още...но за сега отказвам да повярвам, че няма сходна алтернатива наоколо  newsm12

Благодаря за предложенията!  Hug

# 395
  • София
Ние имахме книга за пожеланията, но и аз мисля, че може да се мине без нея. Аз не съм фен на идеята с дръвчето, до сега не си била на сватба с такова, но ако не ми е някой много близък не бих се цапала.  Simple Smile

# 396
Момичета, да ви попитам вие ще имате ли книга за пожелания? Аз исках да имам, но всички ми казват, че ще получа картички и никой няма да пише в нея. Мисля си и за дърво на което всеки си оставя отпечатъка, но ме притеснява, че по-възрастните хора няма да разберат за какво е или няма да искат да се цапат, или като цяло ще им дойде прекалено не-българско. Те и сега ми мрънкат, че искам да вкарам много от американските и западни традиции. Има и едни рамки в които се пускат сърчица на които всеки е написал пожелание. Този вариант ми се струва добър, само че мястото за писане върху сърчицата не е много голямо. Просто ми се иска да имам нещо което ще ми остане като спомен и ще е събрано на едно място, защото като получа 50-100 картички няма как да си ги гледам всички заедно. Последната ми идея (и тя си е лично моя, не съм я виждала никъде) е да си взема книга за пожелания и който пише в нея пише, а аз после на празните страници (защото такива 100% ще има) да си залепя картичките които съм получила. Вие какво мислите? Как ще процедирате с тези неща?
Аз също за момента съм се спряла на този вариант с рамката Peace Много е интересен и оригинален. И аз не съм сигурна как ще реагират гостите на него, но в крайна сметка важното е на нас да ни харесва, а вече който реши ще ни остави послание.

# 397
Ние сме избрали модел халки, мъжа ми иска по семпло и традиционно, но ще ходим на няколко места да изберем и ще носим модела за да ни  кажат колко пари ще е.

# 398
  • София
Ние сме избрали модел халки, мъжа ми иска по семпло и традиционно, но ще ходим на няколко места да изберем и ще носим модела за да ни  кажат колко пари ще е.

Уж и ние така искахме и ММ като влезе в магазина и като започна да гледа едни натруфени.  hahaha Едвам го склоних на нещо почти изцяло изчистено.  Laughing

# 399
Ние ще имаме книга за пожелания, на сватбата на сестра ми имаше и тя обиколи всеки един от гостите. После е много мило когато четеш пожеланията, просълзяваш се.

# 400

Аз много исках книга за пожелания. Играх си много , направих си я сама, скрапбукинг албум- книга за пожелания от 50 страници. Всяка страница има собствена декорация, като първите страници бяха надписани за определени хора кумове,шафери и родители. Идеята беше всеки да си напише пожеланията и аз да добавя снимки със съответните хора. Идеята и на двамата ни се виждаше страхотна 2 в 1 . Разбира се , се сгромоляса с гръм и трясък, защото в книгата бяха писали има няма 10 човека от 110 човека гости. Сега книгата си стои в нас и ако някой дойде на гости и успея да го накарам да напише нещо. Стоя и я мисля ,какво да я правя, мислях си да махна част от страниците ,защото е много дебела и да стане само на албум с някое пожелание.
За дървото , от братята китайци поръчах за 6-7$ дърво персонализирано за нас. То "пътува" 4 месеца , за което време аз си бях възстановила и парите ,е в крайна сметка дойде в деня на сватбата. Разбира се , остана не използвано ,нямаше кой да се занимава и с него. Хората ,с които споделих за него , не останаха много очаровани. Представиха си една опашка от хора ,чакащи да се омажат и да си оставят отпечатъците пред едно дърво.
От всички заигравки,които бях подготвила единствено сапунените мехурчета получиха някакво внимание от дечицата.
От моя опит стигнах до извода ,че гостите не искат много много да се натоварват с излишни хрумщини на младоженците. Искат хубава музика, хапване и пийване. Изненади ,в които никой не ги кара на правят нищо ,като ансамбъл по време на вечерята и заря ги радват много.
А картичките са ми едно от най-хубавите неща от сватбата , гледала съм ги и съм ги чела поне по 10 пъти(и все още си поревавам на тях). За мен те са много специални, всяка е различна , всяка някой се е потрудил да я избере и да я надпише специално и лично за вас.Държа си ги в кутията ,в която бяха поставени от гостите.

# 401
Ние нямахме книга за пожелания.Аз дълго го обмислях и накрая реших,че няма да имаме и че картичките са достатъчни(за мен).Тях ги обожавам!И аз честичко си ги разглеждам и чета,всички са толкова хубави !Не съжалявам,че нямахме книга.Картичките са лично избирани от гостите,пожеланията са смислени(обмисляни).Докато книгата като им я връчиш...трудно се измисля нещо наистина смислено(за две,три минутки),знам ли?!

Иначе съм била на сватба,на която след изнесения ритуал,младоженците приемаха поздравления.След като минеш,шаферка те подканя да оставиш видео послание за младоженците-пред камерата на видеоператора Wink И това е идея Wink

# 402
Момичета, да ви попитам нещо...вие кога мислите да ви е сватбената фотосесия - в деня на сватбата, между някой от ритуалите, или в друг ден? На мен много ми се иска да е в същия ден, за да съм си с грима и прическата, но пък тогава ще сме доста по-ограничени откъм време, а и ще трябва да пазим облеклата си Grinning В голяма дилема съм... newsm78  Thinking

# 403
  • София
Момичета, да ви попитам нещо...вие кога мислите да ви е сватбената фотосесия - в деня на сватбата, между някой от ритуалите, или в друг ден? На мен много ми се иска да е в същия ден, за да съм си с грима и прическата, но пък тогава ще сме доста по-ограничени откъм време, а и ще трябва да пазим облеклата си Grinning В голяма дилема съм... newsm78  Thinking

моята ще е  след църквата 1ч. и после ресторанта

# 404
 newsm78 Ами гостите какво ще правят през този час

Общи условия

Активация на акаунт