Сватба 2017

• 114 880
  • 869
  •   1
Отговори
# 510
Мислите ли, че е време да се обърне внимание и на булчинската рокля? Ориентирали ли сте се какво искате, как си я представяте? Или всички дружно да се втурваме към Асеновград без много, много да му мислим Simple Smile

# 511
Здравейте, бъдещи булки! Честита Нова Година, да ни донесе приказни сватби и сбъдване на съкровените ни мечти!  Heart Eyes
За първи път пиша в тази тема, сгодена съм от миналата година и сега вече започна да ми идва музата за организиране сватба  Mr. Green и затова се включвам. Искам да ви попитам на какво е най-важно да акцентираме при запазването на ресторант? Избрали сме го вече, надявам се до края на тази седмица да го капарираме, но не знам подписва ли се нещо като договор, ако да - какво трябва да фигурира в него (освен куверта на човек - сума, какво включва и т.н., датата и часа)? Изобщо всякакви идеи на тази тема ще са ми от полза, защото нямам близка приятелка, която да се е женила, нямам сестра и като цяло никакъв близък досег до организиране на сватби, майка ми също, а тъй като организирам сватбата от разстояние, тя ще е основният ми помощник, но нещата зависят от мен... Така че, моля ви, споделете опит  bouquet

# 512
  • London, UK
Мислите ли, че е време да се обърне внимание и на булчинската рокля? Ориентирали ли сте се какво искате, как си я представяте? Или всички дружно да се втурваме към Асеновград без много, много да му мислим Simple Smile

Аз започнах търсенето на рокля от началото на Ноември и според мен това ще е най-трудната част. Ходила съм в 3 магазина и съм премерила около 10 рокли, показвах снимки на приятелки и те много ги харесаха, но на мен все нещо ми липсва. Просто не ги чувствам като моята рокля. Другият проблем който срещнах беше, че искам роклята ми да е бяла, а масово роклите са Ivory или Champagne. Мисля да ходя до Асеновград да видя и там как са, но започвам да се отчайвам. 

# 513
Рано е за отчаяние! Има много магазини все в някой ще бъде твоята рокля. Аз съм ходила само в един магазин и пробвах 5 рокли. Имаше почти идеална, но не съвсем. Сега мисля да почвам с голямото обикаляне. Вероятно първо в София, после и Асеновград. Също така мисля, че е време и за пръстени да гледаме. Някой вече да има или още е рано?

# 514
Ние сме заедно почти 14 години(на нова година ги правим). Предложи ма на 14,02 тази година. Сватбата ще бъде на 07.05.2017г.

През 2016 се оженихме на 07.05. !Прекрасна дата сте избрали,Sania  bouquet

Ах супер има и други тук на тази дата, ние на 07.05.2017г. правим две години от както сме заедно, и затова избрахме тогава да бъде и сватбата на нашата дата. Иначе ми предложи миналият октомври.

# 515
  • London, UK
Аз гледах пръстени в Сватбения център в Младост. Имаха няколко хубави модела, но мисля да ги поръчвам около месец - два преди сватбата, за да съм сигурна, че ще са подходящия размер. Чух, че на повечето места за около 5 дена могат да ти ги направят, така че не бързам.

# 516
Супер, къде ще бъде сватбата? Simple Smile

За пръстените знам, че има време и стават бързо, но аз нямам търпение Simple Smile

# 517
Здравейте бъдещи булки! Видях, че някои от вас, също като мен, са избрали да направят ритуалите в отделен ден, преди тържеството. Как мислите да бъдете облечени в деня на подписването?

# 518
  • London, UK
Здравейте бъдещи булки! Видях, че някои от вас, също като мен, са избрали да направят ритуалите в отделен ден, преди тържеството. Как мислите да бъдете облечени в деня на подписването?

Аз мисля да съм с къса бяла рокля, не много официална и не твърде обикновена.

# 519
Tsveti_G, мислиш ли да имаш букет в този ден? Аз още не знам как ще бъда облечена, но все пак трябва да приличаме на булки, не да сме съвсем обикновени, затова мисля варианти Simple Smile

# 520
Честита нова година и от мен, момичета! Бъдете здрави и обичани и прекрасни булки Hug Относно роклята и пръстените - да се включа и аз. Пръстени още не сме харесали, обиколихме 2-3 магазина, но за жалост нямат много налични модели. А и наистина има време за тях. Мен също повече ме притеснява роклята, защото съм сигурна, че няма да бъде лесен избор. Все още никъде не съм обикаляла и пробвала. Знам какви модели ми харесват, но ще видим след пробите дали няма да се окаже, че ще е съвсем различен модел. Иначе това е една от фаворитките ми като модел - семпла, но много красива според мен.
http://millanova.com/sharon/
Не знам как да кача изображението направо тук, извинете ме, за което Grinning

# 521
  • London, UK
Ами честно казано не съм мислила за букет, но може би няма да имам. Ние след това ще имаме изнесена церемония, а подписа ще е само с родителите и кумовете. Няма да е кой знае какво. След това ще седнем в някое заведение да се почерпим и смятам, че букет малко ще ми пречи.

# 522
Здравейте сладурки, Честита Нова Година и от мен, нека тази година ви донесе много здраве и прекрасни емоции. Та относно подписването, наскоро решихме да го направим на моя рожден ден, който е другия месец. Ще избера малко по елегантна рокля за повода. Искаме по - рано да е за да не стане объркване.

# 523
Момичета, никой ли няма да откликне на въпросът/молбата ми за помощ?  Rolling Eyes

# 524
  • London, UK
Момичета, никой ли няма да откликне на въпросът/молбата ми за помощ?  Rolling Eyes

За съжаление не мога да съм ти от голяма помощ. Аз просто преведох капаро и управителя ми потвърди по email, че датата е запазена за мен. Аз също организирам от чужбина и единствено майка ми ми помага с каквото може, но нито аз, нито тя сме се сетили да искаме договор. Просто бяхме чели много добри отзиви за ресторанта и управителя и решихме да капарираме без много да му мислим. Надявам се някои от другите бъдещи булки да могат да ти помогнат повече.

Общи условия

Активация на акаунт