Любители на котки - Тема 106

• 62 167
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Мончо се върна Laughing 3-4 нощи обикалям като лудите посред нощите и го викам. Веднъж го видях на 10 метра, но ми избяга веднага. Идвам си сутринта от фитнес, тръгвам на работа и едно нежно мяуууууу откъм стълбището. Как пак си е намерил входа до вкъщи от другия блок, как е влязъл през външната врата с код, не се знае.
И както му се бях заканила да го нашляпам по дебелото дупе и да му откъсна рошавите уши, така си го нагушках. Но трябваше да тръгвам за работа. И ги оставих двамата да си се радват.
Ми така де, навън няма аплаус.

# 256
Браво на момчето, че си е дошло!
Непослушник Simple Smile

# 257
За животните благодаря за статията  Hug
Браво на Мончо, че се е върнал, домъчняло му е на момчето за мама и батьо  Laughing

# 258
И аз благодаря за статията.
Радвам се, че се е прибрал котьо. Hug

# 259
Сега намерих съвсем избистрена статия от други двама доктора, които преди също са ме впечатлявали с правия си текст по други въпроси, напр. за кристалите в урината. Дават схема за прилагането на елиминационната диета. http://www.peteducation.com/article.cfm?c=1+2141&aid=142

# 260
То пък на английски. Ще ида да пробвам малко с преводача.
Много гузна се чувствам с тоя РК, който продължава да присъства в храната на ПиратЯ. Гледам по-голяма част да е Аплаус, но пустите "бонбонки" на РК много си ги обича. Десетина дни от месеца гледам да е на паучове. Но аз купувам обикновени. Все се каня да ви питам... има ли паучове, които са от готовите и са добри?

# 261
Е, днес не е трудно с машинния преводач, стига да не му се доверяваме повече от 90%. Просто някои нашенски графомани са заразили интернета с някои свои произволни тълкувания на английските понятия. Аз преди 15 години започнах с "ръчния преводач" -- джобен речник с 10,000 думи. Все пак, бях учих френски навремето и половината английска реч е от латински думи.

ПС. Можете да пробвате Catz Finefood от Zooplus.bg, като поръчате заедно с това добавката Felini Complete. След това, да опитате да замествате паучовете с прясно месо, обогатявано с Фелинито.

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 18:39 от за животните

# 262
Вместо запис, ще споделя, за една позната която взе коте от нас. След раждането на 3-тото и дете, когато то беше станало на 1 годинка приблизително, котето започнало да препикава. Пробва какво ли не, накрая си взеха и куче, с което котето много започнало да се разбира и чак тогава спряло да препикава. Оказва се поведенчески проблем. Сега е намерила малко коте на улицата, не могла да го остави и го прибрала да му търси дом, въпросния риж господин, започнал пак да препикава. Търсим дом на малкото:

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 11:41 от adelinda

# 263
Какъв е красавец Heart Eyes дано да го вземе някой добър човек Praynig

# 264
Ох, колко е сладко, дано си намери дом.  Praynig Hug Миличките, ако имах възможност всичките щях да ги прибера.
Топи се чувства добре при баба  Laughing :

Постелката на терасата вече е надрана за има-няма и два дни.  hahaha

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 12:15 от Ивекс

# 265
  • Варна
Oo, Монката е у дома!  Heart Eyes

Преди два дни накапах Магчето с фиприст(за кучета  Crazy). Разбира се, спазих инструкцията за количество препарат.
Снощи рових в козинката и не засякох живот там.  Crazy За всеки случай имам още една доза, евентуално, за след месец. Имам и препарат за пръскане на терасата и пода, но още не съм го използвала.

Женето и Мила са добре-току що ми докладваха по телефона. Мила ставала да иска храна още към 5и30 сутринта. Много голям апетит имала и даже довършвала порцията на Женка.

# 266
Абе Монката беше ли кастриран? Да не да ходи по жени? bombs а как си отваря вратите, това е голяма мистерия  Shocked

# 267

Още снимки на мъничето. Имало е проблем с очичките, който вече е овладян. Пък знае ли се, може късмета да му излезе тук.  Hug

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 20:42 от adelinda

# 268
  • София
Абе Монката беше ли кастриран? Да не да ходи по жени? bombs а как си отваря вратите, това е голяма мистерия  Shocked
Май е кастриран. Но пък и от инструктори има нужда.  Laughing

# 269
  • София
Да ви разкажа една история с неочаквано щастлив край. Снощи изобщо не сме си и помисляли, че може да има такава хубава развръзка.  Grinning

В 2 часа през нощта дъщеря ми ми звънна по телефона. Преобърна ми се всичко! Оказа се, че връщайки се от купон от някаква вила, са намерили блъснато влачещо се на пътя коте. Хубаво, че едното оченце е "светнало" от фаровете и са го видели навреме. Можеше и да минат през него. Грабнала го и ... в ЦВК. Котето било ударено в главата, с мозъчно сътресение, а едното око почти изскочило заради вътрешен кръвоизлив. И не стига, че не се знаеше какво ще стане, ами се оказало, че е кърмачка. На обяд трябваше да отидем да видим какво е станало (и да доплатим  Wink). Невероятно, но котето беше като "ново" - контактно, гальовно, почти без следи от безпомощното състояние, в което го е оставила само 12 часа по-рано. След дълги размисли и уверения на лекаря, че лекарствата ще действат поне още 24 часа и дотогава ще се е възстановила, решихме, че по-добре да я пуснем, за да се погрижи за малките. Все пак за 12 часа има шанс да оцелеят сами, но ако беше стояла още 1 ден - едва ли, особено ако са новородени.

И така до Суходол ... След разпитване около мястото на произшествието, една жена предположила, че може да е котката на съседката. В двора имало момиченце, което си познало котето. А веднага след пускането ѝ, я наобиколили котенцата и започнали да сучат.

Направо звучи невероятно! Вече си представях как мацата ще се бори с дни за живота си, как котенцата няма да оцелеят без майка и т.н.

Да ви покажа и няколко не много добри телефонни снимки:

сладураната с раните

импровизиран обяд

мама и бебета

щастлива мама с бебета

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 21:30 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт