Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 778
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • София
и като подвикваш някой дали ти обръща внимание  Crazy

# 331
  • В сърцето на любимия човек
 hahaha hahaha hahaha
Точно
Спомням си как майка ми и баба ми са оставали без глас да ни викат да излизаме от водата, а ние с брат ми седим с посинели устни и се правим, че не чуваме, хем бяхме по-големи.

# 332
И аз така. Треперя от студ, пръстите ми сгърчени, не мога да си отворя устата, защото зъбите ми тракат, ама не - във водата и това си е Mr. Green

# 333
  • В сърцето на любимия човек
Девер ми е измислил много хитра стратегия, ама неговите момчета са по-големи:
Лятото наемат едно бунгало, което е точно до пункта на спасителите и до сладоледите. Ако момчетиите не слушат и се наложи спасителят да им свирне, за да излизат, няма сладолед после  Mr. Green Обаче съм виждала как накрая той самият влиза и ги изнася като чували с брашно, треперещи и посинели, щото стратегията със спасителя не винаги работи  Joy

# 334
Мда, видях че да си родител и да не изперкаш трябва си стратегия.
Вчера мойто момиче с вид на ангел, поглеждайки ме в очите изля половин шише на стола и на паркета. Побеснях, но не съм крещяла и агресирала. Броих до пет. От оня ден съседските деца се пръскат с пулвелизатори и в момента това е хита и вкъщи. Накарах я да иде и да си излее съдържанието на пръскалото и сама да го хвърли в боклука. Следващият път ще бъде колелото, по следващия ще е пластелина и така нататък. В рев и обещания, че е добра го хвърли.

# 335
  • София
aз пък не смятам че кисненето във водата с нещо вреди, затова си се киснем дружно до посиняване.
само че сега има един страх от водата и не знам как ще стане, ама ще го мислим на място  Rolling Eyes
изобщо едни страхове са го налегнали, от високо, от непознати, от вода, от тъмно, да е сам, направо в паника изпада. а до скоро изобщо не се впечатляваше от тия неща.

# 336
  • Варна
Бамби, явно чувството за самосъхранение на малкия инженер работи в пълна сила.

# 337
Бамба, както се казва - и това ще мине!
Оплаках ли се, че нашият дребен спи само в слинг. Сложа ли го на легло, все едно ток го удря. То добре, но къпане и готвене със слинг няма как да направя, та вкъщи са едни ревове....Онзи ден от 10 сутринта изпитвах неистово желание за едно голямо питие  Crossing Arms

# 338
  • София
Момичета, да ви питам  Simple Smile
За всеки отделен месец ли има биберон със съответния размер?
Че съм виждала само за 0+ и 3+, та се чудя, че скоро правим месец и да търся ....

И още едно въпросче - някоя от вас ползвала ли е baby tummy tub /кофичка за къпане на бебче/?  Grinning
Ето това представлява, един вид бебешко СПА  Heart Eyes

# 339
И на нашто вече му харесва във водата,ама нещо сополи на балони прави и понакихва.Дано не си закараме някоя болест точно за РД.И белчо ще остане,не търпи нищо на главата и все под чадъра,никаква игра на открито.

# 340
  • Пловдив
Бамба, моето голямото до скора чужд човек не даваше да го докосне, изпитваше ужас, сега се поотпусна и си харесва конкретни хора, на които дава възможност да го пипат Laughing Mr. Green та, наистина ми се струва на периоди всичко Rolling Eyes
Фели, наистина по-добре, че единия поне иска да стои на суша, че с моите двамцата както искат все във водата, покой няма, аз нямам против да си кисна, ама слънцето не издържам и си търся сенчица Mr. Green
Мижче, зависи от марката биберони, различни номерации имат сякаш, позабравила съм вече как бяха Thinking
Моме, как е баткото, радва ли се на бебето newsm78

# 341
Хепи, много сладурско спа Simple Smile

# 342
  • София
то това спа като кофа от магазина за левче  Mr. Green
по рекламите все са седнали бебетата, та за съвсем малки не знам дали става  newsm78
аз на малка възраст под чешмата в кухнята го обработвах, за най-лесно.

# 343
аз на малка възраст под чешмата в кухнята го обработвах, за най-лесно.
hahaha hahaha hahaha
Аз си мислех същото, но майка ми вдигна врява до небесата и се зачудих дали съм в ред. Ама явно не съм само аз!

# 344
  • София
ами така ми показаха в болницата, и там ги обработваха по същия начин.
а и е много удобно, повивалника на плота, само се обръщам и вече е опакован.
няма да мъкна кофи, да топля баня, да разнасям корита или подобни.

Общи условия

Активация на акаунт