Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 473
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Слагах настрани в началото, според инструкциите от МД. Към 2-рия месец започна сам да си спи по гръб и да си върти главата.

Показаното от Амини столче ми харесва, но ми се струва неподжодящо за 6-7 месечно.

# 721
момичета, някоя опитна мама може ли да коментира столчето на фишър прайс по-горе

ще ми се да знам дали ще свърши работа, за да не купувам още едно столче със стойка

малък ни е апартамента, търся вариант за прикрепяне към обикновен стол

# 722
  • София
ами според мен малко като понатежи може да се обърне барабар с големия стол, на който е закрепено  Rolling Eyes
детските са с по-широко разположени крака и са по-стабилни от обикновен стол.

# 723
  • гр. София
Аз имам едно на Cam, което се прикрепя към стол, но Анди нещо не го хареса и даже не е ползвано та ще трябва да го пусна в някой сайт. Иначе на Кенгароо бяхме взели, но бързо губи интерес и иска да слиза, та се храним на дивана.  ooooh!

# 724
Фокси, защо да е неподходящо? То ако е за два месеца няма проблеми.
Мен ме ядосва разминаването в столчетата за кола.
Първото от 0 до 13, второто от 9 до 15 и третото от 15 нататък  Crossing Arms

# 725
Фокси, защо да е неподходящо? То ако е за два месеца няма проблеми.
Мен ме ядосва разминаването в столчетата за кола.
Първото от 0 до 13, второто от 9 до 15 и третото от 15 нататък  Crossing Arms

Еми пари трябва да изкарват хората...

# 726
  • В сърцето на любимия човек
Меца в другата тема коментираше столчетата за кола и май спомена за такова, което обединява две групи:
Цитат
Cybex Pallas 2 Fix - отговаря на изискванията ми да има Isofix, функция шезлонг и да е от група 9-36кг, както и дишащи неспарващи материали

# 727
Амини- няма висока облегалка, а малките ми се струва, че трябва да са около годинката за да могат добре да си контролират добре гръбчето и главата за да няма резки залитания. Някой по-опитен да каже все пак Peace

При столчетата за кола има много разнообразие. Cybex имат модел, който се води 0+, но става до 13 кг или нещо такова. Мисля, че е Сирона. Аз взех Клауд кю, но аз го използвам и като кош за новородено. Може би към края на годината ще търся по-голям вече, но най-вериятно отново Сайбекс или Бритакс. Пътувам много и стола на детето трябва да е възможно най-висок клас за да му е удобен и сигурен Peace

# 728
  • Пловдив
ние първо бяхме с кошници макси кози, много бързо ги сменихме, като бяха на 7-8 месеца купихме следващите столове, предпочетох също да е 9-36 кг., първо гледах сайбекс, но в магазина ми обясниха, че много деца не търпят преградката отпред и действително сега не мога да си ги представя така защипани да искат да стоят, в крайна сметка взехме ето това http://kasida.bg/coletto-stolche-za-kola-vivaro-isofix-black-600-26850.html, покриваше всичките ми изисквания и ми се струва, че им е много удобно на децата, аз също държах на изофикс, да може да полягва назад, много е удобно като спят напът и да е 9-36кг., имаше и добри оценки на краштестове  Peace в Касида казваха, че това им е най-търсеното и продавано столче

# 729
Гуги, има ли за двете столчета изофикс накрайници в колата ?

# 730
  • Пловдив
да, има, за трето няма Laughing Mr. Green

# 731
а трябва ли задължително колата да ги има тези накрайници за да се монтира изофикса, че нашата е малко по-стар модел и се оказа, че нямаме....

# 732
  • Пловдив
мисля, че трябва, то иначе на какво ще се закачат Rolling Eyes по спомен се продават и бази с изофикс, но доста скъпо май ставаше, не съм сигурна newsm78

# 733
  • София
гуги, а дали наистина ще вършат работа до 36кг?
аз понеже искам да не е с коланите на колата издирвам приемлива цена за стол със собствени колани.

# 734
  • Пловдив
нямам идея, надявам се  Thinking уж го дават до толкова Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт