Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 778
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Amini, нямам уред за готвене на пара, така че трябва да е нещо друго.

Пънче, не е йовтинка таз лампа Mr. Green

# 376
  • София
Кристи, ето го моят - http://www.baby.bg/cangaroo-elektricheski-paren-sterilizator-3-v-1.html
Има и функция за варене на яйца, но още не съм я пробвала  Laughing

Честно казано, за същите пари като този за MW на Авент, бих ти препоръчала нещо от рода на този комбиниран уред на Кенгуру. Ами то стерилизаторите за микровълнови са си едни кутии просто, а цената им.....  Shocked

# 377
  • София
И аз дълго време къпех на мивката в банята. И памперс сменях на всяко хранене, че в началото и измивах дупето винаги, включително и през нощта, щото все имаше ако. Тия кофи за къпане ми се виждат крайно неудобни.....
Стерилизатор имах за микровълновата, 36 лева май беше. Възглавница за кърмене ползвах, много ми беше удобно с нея. Повивалник ползвах до към 5-6 месец, после вече детето доста се въртеше и ме беше страх, че ще се извърти и ще падне.

# 378
Кристи, ето го моят - http://www.baby.bg/cangaroo-elektricheski-paren-sterilizator-3-v-1.html
Има и функция за варене на яйца, но още не съм я пробвала  Laughing

Честно казано, за същите пари като този за MW на Авент, бих ти препоръчала нещо от рода на този комбиниран уред на Кенгуру. Ами то стерилизаторите за микровълнови са си едни кутии, а цената му ...  Shocked
Хепи, това ми се вижда твърде комбинирано за тая цена Shocked В смисъл, чак не ми се вярва Joy

# 379
  • София
Затова го определям като една от най-успешните ми покупки, което не мога да кажа за бебефона на Кенгуру например ...  Mr. Green
По-надолу в линка има описание н функциите му, ако не си го видяла  Simple Smile

# 380
Видях, видях. А други работи могат ли да се слагат или само шишета и бурканчета?

И дай пак линк за онзи шезлонг на Фишер, който ставаше на стол или нещо подобно. Май ти го беше дебнала Simple Smile

# 381
  • София
В долната част, която е доста дълбока, могат да се побират всякаква големина шишета , помпи и какво искаш. В горната част /зелената, прозрачна/ обикновено слагам бибероните, залъгалките и лъжичките на бебо.
Хвърли му едно око някъде "на живо"  Wink

Eто го шезлонгът - http://www.hippoland.net/fisher-price-shezlong-rainforest-friends

# 382
Да, това беше шезлонга Simple Smile Ще се разтърся да видя къде го има наживо стерилизатора.

# 383
Ха.ха Сигме верно си е изкуство, обаче когато са двама няма как да се сдържа и да броя до 5, освен да си забия на себе си един шамар. Не мога да разбера както са кротки, и изведнъж сякаш ток ги удря и става взривоопасна ситуация.
Пънче, моите на твърд повивалник съм ги отгледала, много ми беше удобен. Единственото неудобство беше когато ме сритваха в операцията, щото и аз не съм от високите.
Сега ако трябва да гледам дете бих променила някои неща. Беше ме страх в микровълновата да стерилизам, за това в тенджера завирах вода. До 7 месец купувах Бебелан вода, изворната на Девин върши същата работа.
 Памперси съм сменяла на всяко хранене без значение с какво и колко са пълни. За моите нямаше ден и нощ, точно на 3 часа зяпаха гладни. Опитах да дам вода вместо АМ, те пищят още повече. Всяко дете е различно, водете се по децата.
Обнадеждават ме, че до 7 годишна възраст комуникацията ставала друга и всичко влизало в релси. Изобщо не го вярвам, пред очите ми е 14 годишен тийн, какви работи върши, бедна ми е фантазията просто.

# 384
Ах Фели, такъв си оптимист  hahaha

# 385
  • Пловдив
аз за стерилизиране ползвах електрически стерилизатор на филипс авент, супер доволна съм, ако трябва да избирам пак бих го взела, но гледам, че този на кангаро много го наподобява на външен вид, та сигурно върши и същата работа на по-добра цена Peace в мадъркеър имаше много готина промоция на стартов сет на филипс авент съдържаща стерилизатор, шишета, биберони , не помня вече какво, ама беше много полезен, сигурно още го пускат Rolling Eyes
най-безсмислената покупка при мен беше един бебефон на моторола, имаше функция да наблюдаваш повече от едно дете, камерата се върти, натъртих огромна сума, а само веднъж съм го включвала, така си и седи и събира прах Rolling Eyes
Фели, и аз вземах бебелан, едното педи ми каза тогава, че изворната на девин може по-късно да се дава и аз не посмях, някъде към седмия месец по спомен я въведох Peace
то май няма да изскочи възраст за по-нормална комуникация, миналата година си мислех разни неща за тази, сега пък си мисля за догодина

# 386
Да ви кажа, в момента повече се нервирам от бебето, отколкото от баткото, така че все пак се очовечват с възрастта.

# 387
Гуге, пусни го да го продаваш в ОЛХ.

# 388
  • Пловдив
Сигме, не съм се наканила, иначе съм се сетила, на някого може да е много полезен, то си е до човек, ама аз нещо не го употребих, то всичко е толкова относително, докато не хванеш да гледаш децата, не знаеш кое от полезните неща на друг, ще ти върши работа на теб на момента Rolling Eyes

# 389
Моят повивалник е с твърда основа и в началото стоеше перпендикулярно на детското легло. Около месец след изписването купихме шкаф от Бримнес серията на Икеа, с три чекмеджета и сложих повивалника отгоре. Шкафа е сложен така, че крачетата на Бобчо са към мен и ми е много удобно. Всякакви козметики, пелени и бодита са из чекмеджетата и нямам разхвърляни натурии, а всичко ми е на една ръка разстояние Peace

В началото използвах разтвор за студена стерилизация, след първия месец купих стерилизатор за микровълнова и смених тъпите шишета на Медела за по един чувал пари всяко с общо 4 на МАМ, на обща стойност колкото едно на Медела. Имат опция за стерилизиране в микровълнова без стерилизатор, разглобяват се супер лесно и се почистват още по-лесно.

Памперс и до ден днешен сменям на всяко хранене, някой път и по два пъти. На дивана в детската стая ми беше супер неудобно, там го оправях само след баня първия месец и пак мнохо ме болеше кръста.

Общи условия

Активация на акаунт