Май дОйДе и чЕреШки щЕ яДе сЛАдкОТо ноЕмВриЙсКо дЕтЕ

• 12 721
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • в мъжки прегръдки
Мери, как така с панадол? Направо от шишето взимаш с тампон и мажеш така ли? Или има и панадол за мазане?
За срещата стига да не е тази седмица съм навита. Може ако искате другата събота или неделя.

# 121
Здравейте Simple Smile

Хей, Рорка, много се радвам, че писа Simple Smile. Отдавна не се беше включвала. Ники е супер готин, аз съм го признала Wink Браво за гърнето, за думичките и всички други умения. Много селувки  Heart Eyes Ще чакам за снимки Wink

Ивке (бари), стегна ли багажа? Не остана  Mr. Green

Диде, разгледах снимките. Вики е пораснал супер много, а ти все повече се разхубавяваш  Heart Eyes

Днес при нас е голяма жега. Даваха го 25С, но мисля, че е повече. Цял ден сме в градината, Зори е само по фанелка и памперс. Купихме си 2ра употреба градински играчки (пързалка, 2 кончета, кола, тунел, пясъчник) и пада голяма игра. Ще направя снимки и ще ги пусна.

Дайте да си сверим малко часовниците Wink
- кога и по колко спат дечицата;
-какво хапват за закуска, обяд, вечеря.

Щях да забравя. Зори от няколко седмици е на прясно мляко. Много добре и понася, засища я за по дълго. Много съм доволна.

Целувки на всички!!!!

# 122
здравейте и от нас с Ники:)

..... пада си и сваляч от малък, непрекъснато гони момиченца, които хареса по детската площадка да ги гушка и целува Embarassed
по-късно ще кача и снимки:)

Здрасти Рорка Hug
НА кой ли се е метнал малкия newsm78 такъв Г-н сваляч Wink
Много се радвам, че писа в темичката ни Heart Eyes и ще чакаме снимки по-скоро Peace

Дени, Вики спи вечер от към 20-20.30-21ч. до към 6-7-8 в зависисмост от това през деня колко е спинкал в градината Wink
Обедното му спане е от 12-13ч. до към 14.30-15ч.
Иначе за хапване  сутрин си хапва мляко с грис, с корнфлекс, с бисквити, вафли, кроасани, баничка - абе всичко Peace

На обяд към 12-12.30 обядва с манжора, каквато съм сътворила (както и на яслата) следобед или плоб (макар, че не им е голям привърженил), но най-вече различно плодово млекце, или вафла, бисквити, солети, давам гумени мечета също, сок непременно със сламка (от скоро се науи да я употребява)...пие много вода - метнал се е на мен по това Mr. Green

Вечеря с манджичка или сандвич и като го слагам да спи - пийва по 200гр пр. мляко Wink

Аз се чудя къде се изгуби Сели newsm78

Ние днес посрещаме едно семейство от Сливен и няколко дни ще са ни на гости Mr. Green за това, че чакам МирОто да стане и да започваме чистката Mr. Green

Цунки - мунки по муцунки

# 123

Диде, разгледах снимките. Вики е пораснал супер много, а ти все повече се разхубавяваш  Heart Eyes

ДА не ме лъжеш ей Wink Heart Eyes

Нали казват, че бременната като носи мъжко и се разхубавявала bowuu...аз се чудя на къде по-хубава да ставам Mr. Green Mr. Green Mr. Green ХА ха...умря ми циганката Sunglasses

Чакаме и вашите снимчици Wink

# 124
Мимка, мажеш с каквото ти е удобно, може и с пръст даже. Аз имам дозатор под формата на спринцовка, църкам малко и размазвам на венеца добре.

Дидко, Сели е на работа от вторник, много страда за Лори Sad иначе бива. Като намери малко време сама ще обясни повече.
А ти наистина грееш, много си красива! Heart Eyes

# 125
За срещата - аз немога другата събота и неделя, защото Маги има на 12-ти РД и ще го празнуваме в събота, а в неделя съм на преглед за очите Cry
А зъбите от време на време мажа или с Калгел, или с Дентинокс, или с Солкосерил.Но не мажа редовно.Само като ми реве много.
Дени, моя спи един път на ден от 2 до 5-6 часа.Вечер си ляга към 9:30 най-късно и става към 9:30 най-рано.
За хапването - закуска: корнфлейкс с мляко, сандвич, баничка, кашкавалка и т.н., абе к`вото ми дойде на акъла.На обяд яде каквото има от кухнята - супа и второ, следобяд изяжда десерта от кухнята, а вечер мляко.Като между храненията яде бисквити.

# 126
момичета-кокичета, имам супер много работа, домашни пиша за училище и нямам и минутка свободно време Sad
с триста зора за няколко дни накачих малко снимки
ето линкчетата
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … p;security=EjOxOH
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … p;security=cCTlIU

исках още много неща да пиша, но нямам време, обещавам да наваксам скоро  Confused
целувки на всички ви

# 127
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИРИНКАТА! ВИЛИ, ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО И ДА Е ГОЛЯМА КЪСМЕТЛИЙКА!!! С ИВАНА ВИ ЦЕЛУВАМЕ И ДВЕТЕ И ВИ ЖЕЛАЕМ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 128
  • в мъжки прегръдки
ЧИД на Иринка! Да е жива и здрава и да порастне голяма красавица!
Вили, честита ти именничка.

# 129
Честит Имен Ден на сладката Иринка-Мандаринка!!! Да е жива и здрава, много усмихната и да радва мама и тати!!!

# 130
Да е живо и здраво името на Иринка! Да и носи радост и късмет в живота!

Дени Ива спи веднъж от 14.30ч, час, час и половина, два, различно всеки ден.
За хапването не сме критерий, все така злояда върви.
Закусва в 11ч, до тогава е на кърма, попара, макарони, каша, корнфлейкс, грис, пудинг, и т.н, това всъщност е подзакуска.
Обядва в 14ч ядене от кухнята, вече 3 седмици взимам, харесва и.
Следобед яде десерта.
Вечер супичката.
Количествата са около 100гр на ядене!

# 131
Здравейте и от мен,
ВИЛИ,да ти е жива и здрава  Иринка,4естит й имен ден!!!
Аз,приготвям багажа усилено,обхванала ме е една паника,да не забравя нещо,пак ще е хладно и влажно ,и този май месец нямаме късмет.

# 132
Честит Имен Ден на Ирката и на всички празнуващи днес с това хубаво и свято име Георги Heart Eyes   

# 133
Честит Имен Ден на всички днес!!! Да са живи и здрави и много засмяни!!!

# 134
  • тук-там
Честит имен ден на всички празнуващи днес! И ЧИД не Иринката на патерица!

Раята ми е с разстройство вече 2 седмици  #Crazy. Подлуднах се! Диета, ентерол, смекта - нищо не помага. В допълнение подсечена и изприщена дупа. Казвайте някоя бабина рецепта, че ми се обезводни патенцето.

Общи условия

Активация на акаунт