Май дОйДе и чЕреШки щЕ яДе сЛАдкОТо ноЕмВриЙсКо дЕтЕ

• 12 713
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Дидич, то съвсем наближило вече Hug.

...дид - ама то малко останало  Heart Eyes представих си как стягаш дрешките и другите неща за бебето и ми трепна сърцето, да знаеш  Heart Eyes дано всичко да е наред до края  Hug

Прави сте  Wink и аз вече искам да излиза и да го гушкам  Hug че така ме подлудява още от сега

Сега като приготвям багажа се сетих за първият път какъв ентусиазъм ме гонеше, как се вълнувах  Heart Eyes сега пак е същото, но в по-малки граници.Най-вече ми се иска да се роди живо и здраво и да е добре
Много по-сигурна и уверена съм в себе си - и най-вече се радвам на чувството, че ще се справя Wink Напоследък всеки ми "напомня" колко трудно ще ми е и как ще съм могла да се справя в ситуацията. Ако не го вярвах, нямаше да предпиемем тази стъпка - неимоверно ще ми е ТРУДНО Crazy

Диде,аз що така съм се заблудила,4е си определена за 10.юни newsm78май после ти смениха термина....

Така бе Иве, но после - след ехографа примениха датата - ама хич не ми се чака до края на юни Whistling

...Дидко, и аз като Тонката много се вълнувам за теб. Сигурна съм, че раждането ще бъде по-бързо и безболезнено от първия път. БТВ, първия път как беше?

Не бе никак лесно, макар и с епидурал - родих трудно, 22 часа, Вики не искаше да излиза, дръпнаха го с форцепс, правиха ми епизиотомия (до дупето Embarassed) накрая ме шиха ей така - без упойка и твърде дълго, младшата лекарка се обучаваше на мен hahaha и имах чувството, че ми гледаха сеира...и най-гадното, накрая ми дадоха Вики само за 1м (дали имаше) и после чак на другия ден Tired
Надявам се това да не се повтори този път Peace

# 106
Спокойно Дидке втория път става много по-бързо. В 9 се обадих да кажа на Иван , че няма да раждам , а в 11 му диктувах мерките . Човека беше на първия си работен ден / в нова фирма / и беше напълно откачил. Simple Smile
Да не говорим , че в 13 вече се разхождах по коридорите и го чаках с нетърпение да донесе нещо за ядене Wink

# 107
Спокойно Дидке втория път става много по-бързо. В 9 се обадих да кажа на Иван , че няма да раждам , а в 11 му диктувах мерките . Човека беше на първия си работен ден / в нова фирма / и беше напълно откачил. Simple Smile
Да не говорим , че в 13 вече се разхождах по коридорите и го чаках с нетърпение да донесе нещо за ядене Wink

Скица, дано Господ те чуе и стане и така при мен Wink

# 108
Ето малко снимчици ако на някой му е домъчняло за нас и за баба Цицоланка Wink

Последна редакция: вт, 02 май 2006, 14:42 от ДидКа лЮбопИтКа

# 109
  • София, Младост
Здравейте и от нас!!
Тази седмица съм втора смяна и току що заведох Мандаринката на ясла. Не се разплака Hug. Обикновено бащта й я води та сега ми е малко странно Wink

Иве(Али), много хубаво, че ще си идвате Hug, дано всичко е наред с пасавана на Илиян и да нямате никакви спънки покрай пътуването Praynig. Стискам палци и Али да слушка  Praynig. Кога точно кацате? Ще имате ли посрещачи?  bouquet

Диде, аз съм сигурна че ще се справиш Peace и въобще не слушай тия които само те объркват Naughty. Ти си една чудесна майка, а и все пак Викича вече ходи на ясла...

# 110
няма снимки Sad

# 111
Ми няма, щото не го е копнала както трябва Mr. Green
Ето

# 112
Ми няма, щото не го е копнала както трябва Mr. Green
Ето

Иве, мерси Wink
...и Ви благодарим за вчера  Hug Поздрави и целувки от нас за цялото ви семейство  bouquet

Иве, АЛи...надявам се пътуването да мине добре и да си прекарате страхотно в Бг Wink

Вили, мерси за окуражителните думи Hug....как е Ири сега - надявам се вече по-добре Wink

Целувки от топъл, но мрачен Монреал Heart Eyes

# 113
Здравейте,
ДИДЕ,ами,4е то и при вас изглежда лятно времето Grinning
ВИЛИ,ще имаме посреща4и,то се знае сестра ми с наш приятел ще ни 4акат,дано не закъснее полета,4е миналата година кацнахме в 23.15.Ирка свикна с градината,щом не пла4е ве4е Hug
Бях намислила и друго да пиша,но забравих какво.....за Али,мисля,4е пак ще бяга от роднините,дано този път по-бързо свикне с новите хора.
А тук започва пролетната фиеста,то4но ще я хванем на 6 и 7-ми,и на осми пътуваме.

# 114
Момичета една (поне кратка) среща да съберем малко парички за памперси искате ли?

# 115
Мери и аз замислям как да ти пратя парички  newsm78 много бих искала Hug
Направо ми става неудобно как вие давате, а аз не Tired

# 116
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. Ние се върнахме благополучно от Цигов чарк. Добре си изкарахме макар че времето беше доста скапано. В кръчмите обаче беше топло и приятно така че не сме имали проблем. Имам снимки, но са предимно на пещерата Снежанка и на любимия който се учи да пали скара с въглища така че надали ще са ви интересни.

Мери, аз самата мислех да предложа една срещичка преди да пратя Мартин на ясла, но нека да е другата седмица. Срам ме е вече да казвам че ние пак събираме багажите. Ще ходим в прованса да празнуваме гергьовден на гошко и 6 месеца на свекъра. Така че ако искате като се върнем да се видим.

Тони, в една ясла тук при нас са приели Мартин и ми дават зор че не искат да ми пазят мястото затова бързам да го пусна. Казаха ми че ще го вземат от средата на месеца без проблем, стига да са му наред изследванията.

# 117
 Здравейте, мили мами и дечица!

Аз само да споделя, че Слава Богу! сме О.К.
Ивана има 11 зъбчета и още няколко на път и ни мъчат, но ще поникнат, нали? Консултацията от преди седмица показа 11,500 кг и 84 см с обувките:)
Ние напоследък много празнуваме и живи и здрави ше сме така до края на седмицата:)
От време на време, макар и ужасно рядко за мое съжаление, надничам в темичката и си мисля (доста по-често) за вас. Липсвате ми и ще се радвам ако решите да се срещнем в почивен ден и някой ми се обади Praynig

Сега ви изпращаме много целувки и още повече танци (Ивана все се кълчи) и ДО СКОРО!, надявам се!

# 118
Оооо на Ивана майка и Simple Smile, много се радвам да чуя че сте добре, все така да се чува.
Срещата ще е в почивен ден, за да дойдат Сели и Вили. Акцията се тъкми за 21-22.05 до колкото разбрах, та имаме време до тогава да съберем парички.
Дид не го мисли мила, много си далече, глупаво е да дадеш за услугата толкова колкото ще дариш, така че забрави. Целувам те по тумбачето!

Мами Ива от вчера ми вдига за кратко 37.3-4-5, днес ходихме на лекар, няма и нищо, много е възпален венеца обаче, явно третия кучешки много я мъчи. Иначе има вече 14 зъба, 15 всеки миг ще пробие. Тежи 12.600кг с дрехите, демек е към 12кг, и е 82см.
И да ви споделя, педката каза да мажа венеца с Панадол, много помагало. Още не съм опитала, но ще пробвам.
Ставам че мрънка насън а като съм до нея се гушка, суче и спи спокойно.
Целувки и много здраве на всички!

# 119
  • София
здравейте и от нас с Ники:)

Ники е много пораснал, голям танцьор ще се извъди, само прави представления пред гостите, никак не е срамежлив, което ме радва и никой не му дава по-малко от 2 годинки...изглежда големичък, а и много плямпа:)
знае имената ни, както и тези на баба и дядо, повтаря непрекъснато думите, които казваме, става много послушен, спи по цяла нощ, следобед по 3 часа...на гърнето е редовен, освен когато сме навън, макар че вече два пъти върши работа и навън. пада си и сваляч от малък, непрекъснато гони момиченца, които хареса по детската площадка да ги гушка и целува Embarassed
по-късно ще кача и снимки:)
поздрави и целувки на дечицата!

Общи условия

Активация на акаунт