Май дОйДе и чЕреШки щЕ яДе сЛАдкОТо ноЕмВриЙсКо дЕтЕ

• 12 714
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
ДИДЕ,ние изкарахме Великден с температура,ве4е 2 дни Алисия вдига 39 ,смъква я бързо щом й дам сиропче.В къщи си бяхме,на Али най-интересно й беше да бели яйцата..
  Наистина ли е от тези пусти кучешки зъби,защото отказва и да се храни,пие по малко мляко само,но няма други симптоми на болест.

# 76
  • тук-там
Не ми се вярва да е от зъбите, по-скоро е лепнала някое вирусче, заради поолабената имунна с-ма. Дано скоро се съвземе и преборите гадната Т.!

# 77
Иве, стискам палци бързо да се оправи Алка  Praynig

Разгледах снимките на Мими. Яйцата наистина са страхотни, а Янчо става все по-сладък и по-сладък  Heart Eyes

Много исках да разгледам снимките и на Раичка, обаче това бг-фото... По-късно пак ще пробвам...

# 78
  • в мъжки прегръдки
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ И В НАШАТА КЪЩА!
Чак днес се прибираме от прованса та затова не съм писала.
Изкарахме си страхотно, обиколих си роднините да се видим а и да видят Мартин защото някои не бяха го виждали още.
Като чета и вие добре сте си изкарали. Радвам се.

# 79
Христос Воскресе и от нас !
Ето и снимков материал ... това сътворих за празничната трапеза .... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32625
А това са Митко и Ники на празника ... http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2116&AlbumId=50029

# 80
  • София
Здравейте на всички Simple Smile
Ние бяхме по Ловешкия край за празниците, изкарахме си чудесно и снощи благополучно се прибрахме. Много ми е хубаво като ходим натам, но за съжаление все е за малко Confused На сутринта на Великден като се бихме с яйцата, това на Лори победи, та тя ни е борачето (ако не знаете какво означава борак -> яйце-победител Wink Отделно там се отприщи много да си бъбри и все обяснява нещо, ама на неин си език Simple Smile Вече много неща  взе да разбира и си личи, че расте маймуната  Grinning
Вили, мъчничко ми е като чета, че Иринката кашлюка и е хремавка Sad Дано сега като се затопли, да се пооправи вече душичката и да не боледува  Praynig А ти как си, свикна ли с режима ти, че си на работа? Много целувки ви пращаме с Лори  Heart Eyes
Веси, козунаците не можах да ги видя, защото не мога да отварям snimka.bg , но младежта я видях и са много готини Simple Smile
Иве (бари), супер козунак си измайсторила, както и яйчица Simple Smile Браво, абе страшни сте с Дидката Wink А Али как е, оправи ли се милата?
Мими23, първо да ти кажа, че много се радвам за визата на майчето ти Simple Smile И второ - много хубав великденски кът си направила, много се накефих Wink А за Ян какво да кажа - страхотен е Simple Smile
Иве (сватя), абе като гледам, добре сте отпразнували Великден, само така  Party И как беше в Планета Пайнер Simple Smile
Мари, снимките ви, както винаги са разкошни  Grinning Много ме кефи Раята, а и като се присетя за "буляла" (така ли беше) и ми става много весело Simple Smile Кой знае какви ги бъбри още Simple Smile
Дидко, пази се мила, още малко ти остана Simple Smile После ще се радваш на двама малки сладури и един голям Wink Ще трябва много да си те уважават, като единствената дама в къщата Wink Ама като ти гледам вкуснотиите, които си измайсторила ... направо равна нямаш  Grinning Е как да му се не прияде на човек   chef
Аз също имам снимки, но по-късно ще ги кача Wink

# 81
Иве много тъжно че Али е болничка, дано оздравява бързо!
Мари моята сладурка пак ми напълни душата, чудна е!
Миме и Ян много пораснал и ти е отрязал главата, много е красив!
Веси големи красоти си сътворила, браво! А дечицата ти са чудесни просто!
И на Дидката евала за майсторлъка, направо запреглъщах като гледах снимките Grinning Моля те Дид пази се повечко сладка, сега трябва да си малко повече егоист, не заради теб, заради малкото човече което идва. Целувам те по тумбачето, което обзалагам се е пораснало много напоследък, я подхвърли някоя прясна снимка Wink
Днес се видях с Вили и Иринка, и двете изглеждат чудесно! Ира е пораснала много и гледа едно умно умно и сериозно, много е  сладка.
На Ива пробиха вече 2 кучешки, трети чака, много я мъчат милата, почти не яде, 3 дни беше само на кърма, не спи спокойно, слава на Бога че поне ми е здравичка! Иначе много ме радва с номерцата си. Казва си къде я боли, показва, също и какво иска. Абе от ден на ден стават все по-интересни малките слънца! Heart Eyes
Хиляди целувки от нас с Ивелина! Praynig

Последна редакция: вт, 25 апр 2006, 23:38 от Мери

# 82
И на Дидката евала за майсторлъка, направо запреглъщах като гледах снимките Grinning

Дидко Ама като ти гледам вкуснотиите, които си измайсторила ... направо равна нямаш  Grinning Е как да му се не прияде на човек   chef

Хе хе...вдигнах си акциите Blush на всеки би се случило в чужбина или поне на повечето майки - тук като няма майки, свекърви или баби и трябва самичък да си майсториш и твориш Peace
Ще се пазя аз ooooh!....ама да ви кажа, че втората бременност е по-тежка, а аз си мислех точно обратното newsm78
Може би раждането е по-лесно или отново бъркам Thinking

Получих целувките  Heart Eyes за което благодаря Hug ама ще чакам МирОто да се върне, че не мога да си стигна коремОка Mr. Green
Изпращаме ви и ние малко разхлаждащи такива - тук днес направо си бе баба зима Sick Дано вече се оправя това време, че се схванахме в къщи Confused

# 83

Миме и Ян много пораснал и ти е отрязал главата, много е красив!

Мими23, първо да ти кажа, че много се радвам за визата на майчето ти Simple Smile И второ - много хубав великденски кът си направила, много се накефих Wink А за Ян какво да кажа - страхотен е Simple Smile

Цитат
Разгледах снимките на Мими. Яйцата наистина са страхотни, а Янчо става все по-сладък и по-сладък 
Цитат
Рая и Ян младши са много сладки....Раята вече е малка госпожица с тази количка, а Джей - Джей как сладко премигва
Сладури

Благодарим на всички за комплиментите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мери,аз на всички разправям,че детето прилича на мене а те не та не-на Ян прилича Mr. GreenЛошо няма...имам една снимка като бебе на която не може да каже човек-аз ли съм,Янчо ли е.Трябва да я сканирам и да я пусна да видите.
При нас пак празници тая седмица-деня на Кралицата е и пак ще има веселби и забави,и майчето ще е тук в събота...та пълна програма се очертава.
Поздрави  bouquet

# 84
...аз на всички разправям,че детето прилича на мене а те не та не-на Ян прилича Mr. GreenЛошо няма...имам една снимка като бебе на която не може да каже човек-аз ли съм,Янчо ли е.Трябва да я сканирам и да я пусна да видите.

Смея да потвърдя, че изцялото ти е резнал главата Wink

Вики днес не е на ясла - сега спинка и след малко ще ходим на рожден ден на едно комшийче  Wink
Поздрави и целувчици от нас за ВАС

# 85
Айде бееее, къде стеее newsm78
Мариянче, много поздрави на майка ти и да си изкарате страхотно.а най-вече ти да си починеш малко.

# 86
Айде бееее, къде стеее newsm78
Мариянче, много поздрави на майка ти и да си изкарате страхотно.а най-вече ти да си починеш малко.
Няма никой два дена...тръгнали са по разходки Grinning Grinning Grinning
Мерси,Иве ще и предам.Одеве говорихме,стяга багажа...че куп работи съм и заръчала да вземе.Ще е кат Бай Ганъо с дисагите-със сиренце,с лютеничка,луканка,слънчогледови семки,шарена сол....чак ми става смешно Laughing Laughing LaughingАма какво да се прави.
Утре по това време ще е вече тук newsm44 newsm44 newsm44 Супер !!!
Аз съм изчистила,оправила...готова съм.

# 87
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. Ние нали бяхме в прованса и докато разопаковаме багажа и го изперем и то дойде време да го събираме. Затова все не остава време за писане. А пък и все гледам Мартин да е навън защото спи по-добре. Новото при нас е че реших да го дам на ясла да походи 1-2 месеца преди да затворят яслата за лятото защото сега има най-малко вируси така че се надявам Мартин да не боледува много а пък и сега най-малко деца записват та лелите ще имат време да се разправят повече с него. Мисля да го пусна от средата на май и докато походи по половин ден то ще мине месеца и ще остане да ходи юни само защото яслата я затварят юли. Така че наесен като тръгне вече ще знае за какво става дума и няма да се шашка толкова.
Аз изчезвам да събирам багажите и да чистя защото мама идва да гледа децата три дни а ние отиваме на меден уикенд с любимия на Цигов чарк. Да не се чудите че пак няма да съм на линия. И да не ме забравите ей.

# 88
Добро утро.....ох  ooooh! бях написала тук един ферман и не знам какво стана, но изчезна Tired
Ние сме тук, ама то никой не се появява в темичката и аз да не досаждам - не пиша Peace
При нас времето още си е хладно, направо зима бе няколко дни и вече се чудя дали лятото не е  минало newsm78

Вчера мама ми изпрати колет за бебето и сега започвам да приготвям дрехите, че два дни не бях влизала в отчетната темичка на бременлийките и хоп - една мама вече е родила от юнските Crazy
Правя си и почистването, че другата седмица идват едни познати от Сливен и може би около седмица ще са в къщи Peace
Пожелавам ви лека, петъчна вечер и много целувки от нас Heart Eyes

Аз изчезвам да събирам багажите и да чистя защото мама идва да гледа децата три дни а ние отиваме на меден уикенд с любимия на Цигов чарк. Да не се чудите че пак няма да съм на линия. И да не ме забравите ей.

Хе хе...като те чета Мимка и  Sad ама и аз се надявам един ден и ние да оставяме ремаркенцата и да си хоцкаме Wink
Да ти кажа честно не сте нито за Америка, нито за Канада  Naughty не ги слушай твоите приятели, те са прави, че ходят напред - назад, но с децата...за това, че ско решите да идвате насам - забрави за тази мисъл да сте така освободени и да си живуркате Mr. Green

# 89
Ето ме и мен,
като стана дума за багажи....и ние стягаме багажа,но за България!
На 8.05. след обяд летим,вълнувам се много за Али как ще се държи този път,дали ще ме прави пак луда.Илиян има ходене до Мадрид  за пасаван,дано го вземе,4е изгряме с билетите.
МИМИ,радвам се,до срещата с май4ето ти време не остана Hug
ДИДЕ,каква е тази зима,тук 23-25 градуса,днес сме по къси ръкави.
Мимката /на Марти/приятен меден уикенд!
Из4езвам,4е Алисия ме зове......само да вметна,бяхме на консулта днес 12.300 /85 см,ка4ила е само 300 грама,зле сме с храненето напоследък,хи4 няма апетит.Във вторник сме на ваксини и сме готови за път.

Общи условия

Активация на акаунт