Май дОйДе и чЕреШки щЕ яДе сЛАдкОТо ноЕмВриЙсКо дЕтЕ

• 12 725
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Здрасти и от мен .
Аз пък си изкълчих крака днес и съм на успокоитилни ... винце,уиски и един Аулин . Сега вече не ме боли толкова, но подскачам из къщи на 1 крак . На Митко му е най весело Wink ако можехте да го видите как ме имитира  . Да видим дали и утре ще ми е толкова весело или е от винцето Simple Smile .
Лека нощ , отивам да опъна непослушния си крак , който днес ми изневери тотално . Sad

# 91
Весе, къде го изкълчи тоя крак Confused

Иве, ами тук сме си у Канадско - зимата си продължава до май Mr. Green Има слънчице, но си е бая хладно - вчера направо премръзнахме, днес поне нямаше много вятър на пързалката Wink

....и аз вече си мечтая да ходя по къс ръкав Crazy

# 92
Бързах да заведа Ники на лекар и като пресичах улицата кракът ми поддаде и се изкълчи .
Днес съм по добре . Добре , че Иван е наясно с подобни травми / нали само ходи да рита футбол / та сега вече се разхождам дори.
Снощи положението беше страшно . Не можех дори да стъпвам . Болката беше нетърпима.  Упои ме човека и ме прати да си лягам . Като се събудих беше станало чудо. Все още си ме боли , ноооооооо не е страшно. Ще ми мине Wink .

Ники ми беше с една гадна кашлица и ходихме при нащо педи / как само звучи , добре че е жена/ Оказа се алергична реакция към .... нещо си / някоя трева ? / . Забраниха ни да ходим по паркове и градинки и най вече да не стъпва в тревните площи. То аз очаквах нещо такова , но чак другия месец / като почнат да цъфтят липите / .
 Митко е здрав ... / да не види написаното рогатия / и има вече 12 зъба. От другия месец се готвим за ясла / още няма места /.
Това май е всичко .

Дидка кога точно чакаш бебчо/бебка ?

# 93
Дидка кога точно чакаш бебчо/бебка ?

На 25 юни ми е термина  Wink но си мисля, че по-рано ще родя  newsm78 предчуствие Wink

И това за Ники дето е алергичен - трябва ли да се келува нещо или е за постоянно - хич не съм запозната с тези алергии Embarassed

# 94
  • София, Младост
Ехооо, здравейте и от нас....
Нещо все няма време за писане Embarassed, но чета най-съвестно    Laughing   
Ирина пак кашлюка, но това май вече не нещо ново за никой Cry. Иначе сме добре. В яслата ми мърморят, че не искала да яде, ама тяхната храна не е много за ядене. Сега сме на варианта да й нося пюренца за обяд и плодово млекце за десрт. Вкъщи хапва готвенко(супички) и кърмичка Wink. Със зъбите сме много назад-само 6 хубаво избили и няколко на път Crazy
Тони нещо ми се губи, а Рори съвсем зачезна Thinking

# 95
  • София, Младост
Дидич, то съвсем наближило вече Hug. И аз все си мислех, че Ирина ще избърза и се оказах права Grinning, ако си беше дочакал термина нямаше да ви познавам, трябваше да е декемврийче, така че в това отношение съм й благодарна, че се роди 9 дена по-раничко Laughing. Ще стискаме палци всичко да е наред, а ти се пази колкото можеш до тогава. А за вторите раждания съм чела че дори да не са по-леки поне минават по- бързо  :

Веси, за изкълчени знам компрес с лед-слагаш лед в една найлонова торбичка и слагаш на мястото където те боли колкото можеш да изтърпиш. Това го знам от един познат ортопед. Вече сигурно е късно за този съвет, ама аз да си кажа Grinning

# 96
Диде,аз що така съм се заблудила,4е си определена за 10.юни newsm78май после ти смениха термина....
Вили,колко време мина и Иринка не може да се отърве от тази упорита кашлица,и нас това ни 4ака.
Веси,радвам се,4е бързо е минала болката,и добре,4е е само изкъл4ен Praynig

# 97
холааа Simple Smile
привет и от мен Simple Smile
имах страшно много работа тази седмица и умишено не влизах във форума, че като вляза и излизане няма  ooooh! а работата си чака  Twisted Evil
бяхме за великден на гости при едната баба, качих и мъничко снимчици, но бгфото нали не работи сега  Cry ще дам линк като проработи  Wink

иве (бари) - а алинка оздравя ли? че аз изгубих малко края  Embarassed вече няма Т нали? много вълнуващо, че ще си идвате Simple Smile дано али да не се нервира от пътя, уж нали са по-големи, може да се занимава с нещо, вземай там книжки, моливи... каквото се сетиш и бъди спокойна  Heart Eyes

вили - много неприятно, мила, с таз' кашлица и сополи... лятото да я заведете сега на море ирка и да стане като нова пожелавам Hug

мим (кръстевата) - а питала ли с в яслата дали ще го вземат средата на май? защото и аз си правех такива сметки и накрая се оказа, че няма място, и чак на 1.06, когато преместят навършилите 3 години в ДГ, тогава ще я вземат таня евентуално в яслите...
с една дума - не ставало още от май месец...
приятно изкарване на медения уикенд  Wink

дид - ама то малко останало  Heart Eyes представих си как стягаш дрешките и другите неща за бебето и ми трепна сърцето, да знаеш  Heart Eyes дано всичко да е наред до края  Hug
а т'ва ваш'то време да хване да се засрами и да пекне горещо слънце накрая Simple Smile

веси - съчувствия за крачето Sad съпружеството преди 2 години си го изкълчи, ама съвсем истински, и се беше надул страхотно и въобще... няколко месеца не ходеше като хората и не можеше да връзва маратонките Sad дано при тебе да е по-леко и да ти мине скоро  Hug
иначе съм забелязала, че децата много се кефят като ни гледат как тичаме или скачаме Simple Smile не знам какво толкова забавно има, ама и таня се хили Simple Smile

мими - ама няма ли при вас такива неща, дето майка ти ще носи  Rolling Eyes лютеница айде.. ама луканки и семки .. хич не съм в час, извинявай за глупавия въпрос  Embarassed или просто БГ си е друго и затова искаш Simple Smile

момичета, я кажете къде качвахте снимките освен в бгфото? и има ли пак някъв такъв подобен софтуер за качване на всички снимки от раз, а не една по една.. обмислям да го сменя бгфото с друг сайт, но се чудя с кой...

забравих да кажа, че разгледах снимките на всички още преди няколко дни Simple Smile страхотни яйца сте сътворили Simple Smile много ми харесаха цветовете на мими на яйцата Simple Smile аз нали все розово обичам  Crazy страхотно красиви цветове бяха Simple Smile
и децата много са порастнали пу-пу Simple Smile

целувки на всички ви и до скоро  Heart Eyes

# 98
Тони в http://www.bgalbum.com/ се качват по 5 за един път .
В http://www.snimka.bg/ по 3 за един път.

# 99
  • тук-там
И ние сме тук  Laughing. Доста скиторим, та за това не пиша често.

В петък се видяхме за малко с Тони и Зори. Имам и доста снимки, ама скапаното бгфото пааак не работи  Sad. Тони и тя страхотни снимки направи, дано успее да ги качи някъде другаде.

Ех, това с Иринката-Мандаринката много неприятно. Раята и тя тръгва на ясла от 1 юни, не ми се мисли, какво ме чака  Cry

Дидко, и аз като Тонката много се вълнувам за теб. Сигурна съм, че раждането ще бъде по-бързо и безболезнено от първия път. БТВ, първия път как беше?

# 100
Не помня кой беше ходил на зъболекар .
Дайте координати на зъболекар-хирург / да вади мъдреци/ , ако работи и с ЗК още по-добре.

# 101
Веси,
аз отдавна не съм ходила на зъболекар, но когато се наложи (а то е доста често, щото съм с болнави зъбки), разчитам на услугите на две много добри по моя преценка професионалистки. Д-р Мария Сивова ми е вадила и мъдрец, тя работи със ЗК. Работи в една п-ка на ул. "Миджур", пресечка на "Иван-Асен 2". Тел.: 0885222392.
Другата зъболекарка, от която съм супер доволна, е д-р Маги Стефанова. При нея ходя по-често напоследък, защото ми е много по-близо - работи в Студентски град, но не съм сигурна за ЗК, по-скоро не. Телефонът нещо не мога да го открия сега, но ако проявиш интерес, ще го намеря.

# 102
Li мерси , за утре се уговорих с една зъболекарка , каза че ще го погледне . Но тя вади само "прости варианти " на мъдреци / каквото и да значи това /. Лошото е че трябва да стане най късно до вторник , защото в петък съм на сватба и не искам да изглеждам ....
Ако ми откаже ще пробвам при Д-р Мария Сивова . Мерси !

# 103

мими - ама няма ли при вас такива неща, дето майка ти ще носи  Rolling Eyes лютеница айде.. ама луканки и семки .. хич не съм в час, извинявай за глупавия въпрос  Embarassed или просто БГ си е друго и затова искаш Simple Smile

Има,има...всичко почти,ама не е като нашто си.Друго си е българското сирене,луканката,семчици Laughing Laughing Laughing
Доволна съм сега,вече мирясах,изкарахме и страхотен уикенд.Снимки няма,че нямахме батерийки за фотото пък всичко беше затворено и нямаше от къде да купим.Днес обаче ще се запасим и почва голямото снимане.

Поздрави на всички Heart Eyes

# 104
веси - благодарско за сайтовете, ще поразгледам и ще си избера аз някъде да качвам
това бгфото нещо не ме кефи май ..
за зъболекар - аз ходих да си вадя мъдреца при една зъбарка в стоматологията на иван вазов
д-р Кирякова се казва
тел за часове - 987 84 22/23/24
на четни дати е следобед, на нечетни сутрин
моят мъдрец беше ретиниран в костта, развален от едната страна и въобще гаднярски за вадене, после имах даже два шева след ваденето
справи се супер, много съм доволна
цецо също ходи по спешност да си вади един зъб, който пък се беше разрушил под коронката и беше направил жесток абцес някакъв и той много доволен беше
малко е мизерно там, в стоматалогията, но в този хирургичния кабинет само с това се занимават, да вадят зъби, и според мен си разбират от работата  Rolling Eyes
абе на тебе много ти се събра Sad крака, сега зъби  Cry съчувствам ти  Confused  Hug

мими - и аз така предположих - че си се затъжила за бг вкус, ама да питам Simple Smile сори, че с такива глупости те занимавам Simple Smile айде правете снимки и показвай после:)

аз довечера ще се опитам да си избера някой сайт за снимки и да понакача малко  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт