Май дОйДе и чЕреШки щЕ яДе сЛАдкОТо ноЕмВриЙсКо дЕтЕ

• 12 704
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Не мога да не се похваля  Mr. Green  .... http://www.dino.bg/ ... Ники

# 166
Здравейте,
отдавна не съм писала, нямах и време да чета, успях да прегледам само последните две странички - съжалявам за болните дребчовци - дано бързо се оправят.
За разтройство мога да пепоръчам да се купи една ампула Гентамицин 2 мл и да се даде половината през устата - при моя син действа безотказно.
Дано Иван бързо се оправи и да не влизате в болница Иви  - Клацида е сериозен антибиотик, хубаво е да хапва преди да поеме, защото дразни стомаха.
Приятно изкарване в България на Бари!
Дидка - радвам се, че се чувстваш добре!
На последната консултация Еми е 10 700 и 80 см, спи вечер от 22 до 7-8 сутринта, следобед 2 часа. хапва всичко, преди да заспи вечер - мляко.
В събота ще бъда на среща със съучениците в Стара Загора - 20 години - кога мина това време...с моята приятелка обаче ще ги разбием като млади майки:))
Пращаме целувчици на всички и ако ви се гледа съм качила малко снимки!

# 167
Снимките:

-От увеселителния парк http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariyana_blazheva/album?.dir=96b9r … lazheva/my_photos

Имаме снимки от влакчето на ужасите,но трябва да ги сканирам.Това чудо ме довърши,не се качвам вече,много ми беше страшно Embarassed Embarassed Embarassed

-други снимки на Ян http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariyana_blazheva/album?.dir=9491r … lazheva/my_photos

Приятно гледане Hug

# 168
Весе, заслужено ти е маникен и модел Ники - страхотно излъчване има и е много чаровен Hug

Мимка, как те лазцосвам за мамето Wink Много хубави снимки, а Ян младши си е вече едно пораснало, голямо и сладко момченце Heart Eyes Wink

Иве, чакам с нетърпение новини от вас Praynig

# 169
Новините са добри PartyРазминахме се с болницата.Само дето възпалението се е преместило от едното на другото ухо, но това не е нещо сериозно.Дробовете да му чисти, не хърка вече така.няма Т и дрис-дрис Mr. Green

# 170
Браво Иве .. само така!!!

# 171
Новините са добри PartyРазминахме се с болницата.Само дето възпалението се е преместило от едното на другото ухо, но това не е нещо сериозно.Дробовете да му чисти, не хърка вече така.няма Т и дрис-дрис Mr. Green

Много се радвам ИВе....сега се успокой и ще чакаме да се похвалиш и почерпиш за рожденничката Hug
Сигурно много се радва Маги Heart Eyes

Целувки от нас Hug

# 172
Ей Иве много се радвам мила че всичко се нарежда! Hug Дано по бързо оздравява Ивчо! Heart Eyes

tangeo и мими23  чудесни са ви съкровищата!  bouquet
tangeo влизай по- често да пишеш, то е ясно че нямаш време за четене, но поне списвай по нещичко да знаем как сте Grinning
Целувки! Heart Eyes

# 173
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. И ние като Мери нямахме нет няколко дни.  Онзи ден изчезна в бурята и аз след като търпеливо чаках да стигнат до нас с ремонта защото имало много повреди днес вече звъннах и се опитах да подобря обслужването с един здрав скандал. Иве, хич не съм разбрала че Ивчо е толкова закъсал милия, радвам се че вече се оправяте. Голям късмет че сте се разминали с болницата.

Тони, най-важните изследвания са на акото. Слага се по малко в две шишенца и се носи за изследване. Може да е от единия ден за другия ако Таничка върши вечер работата, но трябва да го държиш в хладилника. Освен това лекарката ми даде едно стъкълце с тиксо на него. Сутринта преди тоалета му лепнах тиксото на дупето, отлепих го и го залепих пак на стъкълцето. След това  го дадох заедно с шишенцата. Трябва да се правят изследвания на кръв и урина на детето и васерман на нас, но това ни го спестиха и разбрах че е масова практика. Васерман не са правили на повечето родители, просто са им дали бележка че са здрави. Както ми обясни лекарката понеже сме интелигентни хора ще си кажем ако сме болни. А кръв и урина на Мартин не са взимали а преписаха тези, които правихме в болницата щото били правени скоро. Купихме му здравен картон, още един картон и имунизационен паспорт.
Друго не се сещам.

Мими, радвам се че е дошла майка ти.

Весе, много са ти готини децата, да са живи и здрави.

Ще има ли среща тези почивни дни или не се очертава?

# 174
Диде , а защо не пробваш направо на тоалетната с детска дъска? Може там да му е по интересно .

Аз съм го измислила това, но да ти кажа все се чудя каква точно да взема
...тук има от 5 до 50$ такива...има ли значение каква ще е

# 175
Заведи го да си избере ... нали той ще седи на нея Wink... с малка дупка Simple Smile

# 176
Заведи го да си избере ... нали той ще седи на нея Wink... с малка дупка Simple Smile

Хе хе...ама си скица Wink
То тук в единия магазин има един вид, в другия - втори вид и трети не съм виждала Crossing Arms....само в онлайн магазините Confused

# 177
Иве,изпуснала съм за Ивчо,но много се радвам сега ,че гадното е минало и болницата ви се е разминала. Hug

# 178
Уф, милият Ивчо!!! Стана ми много мъчно за сладура! Стискам палци да се разминете с болницата!

На Раето му направиха посявка. Утре ще ходим за резултата. За сега няма подобрение  Sad. Отказа и да яде, само като види хляб и картоф, вика не-не и бута чинията. Ценни съвети сте ми дали. Дано някой от тях помогне!
Уф,дано при вас да няма нещо сериозно,макар че предполагам че вече си се притеснила.Дано Раичка да се пребори скоро с тая гадория. Praynig

# 179
Хайде среща в неделя (14.05) да направим, за да дойдат и Вили и Сели. Аз претенции за мястото нямам, казвайте къде искате вие. Ива все още ми спи навън около 14.30ч така че мога от рано.
Акцията за памперсите ще е на 20 и 21.05, тъкмо сега като се видим който иска ще даде парички да занеса от ноемврийки 04' Grinning
Ето обявата:
НА 20 И 21 МАЙ 2006 ГОДИНА, ОТ 10.00 ДО 13.00 ЧАСА, В ЮЖНИЯ ПАРК - ВХОД ОТКЪМ УЛИЦА НИШАВА, "ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" ЩЕ ПРОВЕДЕ ВТОРАТА СИ АКЦИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА, НЕОБХОДИМИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА МЕСЕЧНАТА НУЖДА ОТ ПАМПЕРСИ ЗА ДЕЦАТА В ГР. ПЕРНИК.Акцията отново е под надслов "да спестим едно кафе - да е сухо едно дупе", като очакваме и евентуалното и заснемане от екип на Нова телевизия, при първата акция бяха събрани БЛАГОДАРЕНИЕ  на всички Вас повече от 1100 лева, с които бяха закупени над 12000 памперса, разпределни между домовете в Перник, Св. Параскева в София и майките сираци, на които Движението помага,също така с парите бяха закупени и малко количество мокри кърпички, а съвместно с служителите на центарлния офис на една софийска банка - закупени и необходимте памперси за децата с увреждания от село Медвен.
Мили майки, бащи и всички вие , които направихте живота на дечицата малко по лек и приятен - призовавам ви с цялата си майчина душа да се включите отново - Вашата помощ ни е безценна, благодарността ни към всеки един от вас ОГРОМНА, и вече знам - че заедно наистина можем много.
очаквам ви - с цялата си Благодарност - viki1 - Кристина Николова

Общи условия

Активация на акаунт