Май дОйДе и чЕреШки щЕ яДе сЛАдкОТо ноЕмВриЙсКо дЕтЕ

• 12 706
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте Simple Smile
набързо се включвам да се похваля Simple Smile

Взехме безсрочните визиииииииии!!!!!!!!!!!! Място не мога да си намеря от радост!!! Видя му се края на 5 годишните мъки.
Вече ще търсим къща за купуване, ще мога да взимам детски за Зори, ще можем да си идваме в БГ когато и колкото си искаме... Абе друго се диша така... На 7-мото небе сме...

Ще си идваме в Бг някъде началото-средата на юни, за 2 месеца. Днес или утре ще вземем билетите.

Целувки на всички!

# 211
  • София
честито, Дени!!! супер новини!
айде, ще с радвам да се види мкато си дойдете!!!

# 212
Дени,сърдечно честито и от мен !!!
Радвам се,че най накрая дългото ви чакане се увенча с положителен резултат.От сега нататък ще сте си спокойни.Хубаво да го отпразнувате,ей Grinning Grinning Grinning

# 213
Диди, пиша ти, за да те подкрепя да се върнете тук! ти си мила и чувствителна и знам, че сред близките и хората, които обичаш и те обичат ще се чувстваш най-добре! с теб си приличаме по това, за това и го казвам Wink
не бива да се плашиш от живота тук, има неуредени въпроси (но къде ли няма), но пък приятелите и близките са тук. хайде, откога не си ходила на дискотека или на кръчма с приятели. живота е прекрасен заради нюансите в него, за да можеш наред с отговорностите да имаш време за приятелите и за себе си. а там съм сигурна,че нямаш.
не бива да сме такива материалисти, защото там има повече пари и е по-уредено да забравим за себе си. човек може да живее и с по-малко, стига да е доволен и щастлив. толкова пъти си била тъжна и самотна, защото макар Вики и Миро да са целия ти свят, всеки човек има нужда от време за себе си, за разтоварване, за разговори с други хора, които обича и са му мили.
свръхчувствителните хора трудно виреят в една чужда страна. аз съм от тях и никога не бих могла.
много обичам да пътувам по света и да срещам различните култури и хора, но не мога да си представя да не мога да прегърна майка си, часовете с приятелите ми, които са ми така ценни...няма как да усещам така нужната ми топлина през телефона и компютъра...
онези малки неща, които ни карат да сме спокойни, усмихнати и щастливи.
ти знаеш кои са те за теб и само ти можеш да прецениш кое те кара да се чувстваш свободна и щастлива.
целувам те и те прегръщам силно!!!
По- добре едва ли бих го казала Hug
Диденце, това е и моето мниние, мила Peace
От толкова време говориш, че искаш да се върнете......защо трябва да се тормозиш и да стоиш в държава, където се чустваш изхвърлен.Пък и виж какво им е здравеопазването.Мильони да ми дават, никога не бих отишла да живея толкова далеч.Да, може , но ако е в Европа, поне на 2-3 хил.км от БГ.Но и тогава пак бих се замислила.Та целия живот ми е минал тук, всички приятели и роднини са тук.
А работа винаги може да се намери, не бъдете такива песимисти.В началото може да има някаква стагнация, но винаги е така.Помисли си само - майка ти, баща ти, сестра ти, всички са тук.Винаги ще ти помогнат.А знаеш, че и аз също с каквото мога, ще ти помагам.Любо и той. Peace Hug

# 214
Дени, и тук да ти честитя за визите PeaceБраво, много се радвам Hug
А как е Дени?Оправи ли се?

Рори, много е готино т`ва с професора. Peace

Абе, Мариянче, за к`ва буря бре жено newsm78Може и да съм забрамила, ама я ме подсети.Децата са добре.Днес водих Маги в Правителствена на преглед.От другата седмица е на изправителна гимнастика и плуване.

# 215

Абе, Мариянче, за к`ва буря бре жено newsm78Може и да съм забрамила, ама я ме подсети.Децата са добре.Днес водих Маги в Правителствена на преглед.От другата седмица е на изправителна гимнастика и плуване.

Не бе аз се изразих просто така Peace
Имам на предвид минаха ли болестите и притесненията.
Радвам се,че са добре.
Поздрави Heart Eyes

# 216

Радвам се,че са добре.
Поздрави Heart Eyes
Ааааа, схванах Joy
А по въпроса ти за говоренето  - моя синковец сигурно ще проговори последен.Речника му се състои от следното:
всички животни са - бау, бау(без зайчето, то е айше Mr. Green)
всички пернати са - па па
всички жени и деца са - кака
храна, биберона залъгалка, вода и т.н. - ам ам
и другите са - дедоу, баба, тата, цице(чичо, чиче) и туте(вуйчо, вуйче)
Е те тва ни е речника, беден та знае ли се Mr. Green

# 217
Момичета здравейте!
Тия дно нещо не мога да си събера акъла и да пиша, чета чета, обаче ...  newsm78, не съм в час нещо.

Дени честито ви миличка свобода! Hug Наистина прекрасна новина!

Дидко не се двоуми мила, слушай си сърцето, нали знаеш- то никога не лъже! Тонката и Рори са го казали прекрасно, и аз мисля като тях. И ти го казвам от позицията на човек живеещ на ръба на мизерията! Но и аз като Тони не губя надежда, знам че ще се оправим! Peace

Иве радвам се че рожбите ти се оправят! Hug

Тони и Сели благодаря ви за паричките за памперси за бебетата-сирачета! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Убедена съм че тази малка добрина топли много сърца и един ден търкаляйки по пътя на живота се ще ви се върне претрупана с чудесии и в невероятни размери! Обичам ви за това което сте! Heart Eyes

Целувки на всички!

# 218
Забравих на Мими да отговоря за бърборенето. Ива повтаря много думи ни рядко ползва някоя по предназначение. Също и много от тях ги казва странно, ао е трудна дума повтаря смао интонацията но звученето е съвсем различно Mr. Green, много е смешна защото се надува.
Казва "мами дай деее!" като иска нещо, което ще рече че по цял ден го повтаря Crazy, казва "долу", "качи"- за качвам се, "сожи"- за сложи тук, повтаря имена, "крака" го казва много отдавна и май съм го писала преди, с "пис-пис" вика котарака, "гушиши" е думата да я гушна, а "вишиши" е да видя нещо Mr. Green. Много се смея с нея по цял ден. Като иска да суче ме вика "мамоооо, мамеееее, мамииии" и ми показва къде да седна, аз сядам а те "ам-ам, тити,ам, тити" и така до безкрай докато не види титито, засмява се с глас и засуква, а като свърши ме целува. Heart Eyes

# 219
Момичета златни - благодаря ви!
От думите на всяка една от вас ще си взема поука  Peace на мен тук не, че не ми харесва, но ми е мноого мъчно за нашите и за племениците...
Постоянно си мисля, че ще ми се обадят и ще ми кажат някой лоша новина, както се случи вече на 2 пъти с баба ми и дядо ми.
Това ми е болното място - имаме много силна връзка с моите родители и това много ми липсва тук Sad

Повече няма да ви занимавам с моите проблеми и още веднъж ви благодаря за мнението ви!!!

Рорка, страхотна история Peace

Дени, новината е за напиване Wink Радвам се за вас - бъдете щастливи и а си намерите една хубава къщичка Hug

Мери, ако знаеш, че много пъти те вземам теб за пример Peace

Ами какво стана с нашата работарка Сели newsm78

Много целувки от нас Heart Eyes и ви обичам  bouquet

# 220

Радвам се,че са добре.
Поздрави Heart Eyes
Ааааа, схванах Joy
А по въпроса ти за говоренето  - моя синковец сигурно ще проговори последен.Речника му се състои от следното:
всички животни са - бау, бау(без зайчето, то е айше Mr. Green)
всички пернати са - па па
всички жени и деца са - кака
храна, биберона залъгалка, вода и т.н. - ам ам
и другите са - дедоу, баба, тата, цице(чичо, чиче) и туте(вуйчо, вуйче)
Е те тва ни е речника, беден та знае ли се Mr. Green

Е,пак е нещо бе Laughing Laughing Laughing
Мери и Ива си е добре.
Аз имах на предвид,че Ян почти нищо не казва.Постоянно като някакъв професор се изправя и с пръсти наляво-надясно размахва и се пали да обяснява ама единственото,което казва е "Зъ,зъ,зъ......жъ,жъ....ай,ай...че,че...".Като няква пчеличка жужи Laughing Laughing LaughingИначе като набара телефон-ела го виж....смях голям.Наистина може да си помисли човек че говори с някой.Друг път взима и лист и записва нещо или се смее с глас.Получава някакви сигнали ама от къде и кого само той си знае Mr. Green

# 221
  • в мъжки прегръдки
Здравейте.

Мери, защо не казахте оня ден като се видяхме за парите? Аз напълно бях изключила. А все обещавам като се видим да дам. Много ме е яд че пак не се включих. Знам че е неудобно да искаш направо ама само да беше подхвърлила колкото да се сетя. Даже и Невена щеше да даде нещо.

Абе я да ви питам нещо. Сега като съм го пратила на ясла дали ще ми спрат или намалят майчинството? Знае ли някой как стоят нещата?
Иначе да докладвам че днес рев имаше само докато влизаше в групата, след което млъкна и на обяд не плачеше като го взимах.

За думите не знам дали да казвам че с нашия батко сме научили едни работи, не са за приказване.
Като види мацка някъде сочи и казва "кака, цици", като му посочиш дупето казва "гъз, ака", казва "сссс" на гъската, "пете" на петела, "коко" - кокошката, "папа" - патицата, "гугу" - гълъба и всички птици, кончето, кучето и магарето не мога да ги възпроизведа в писмен вид, "е-беее" - овцата, "меее" - козата, "кока" - котката,  "Гого" на батко си, "не" и "да" като го питаш нещо но на произволен принцип, мъчи се да повтаря и разни други, но не много успешно. Учим и англииски с батко му, само че не "тенкю" а като му каже Гошко " гив ми файв"  пляска с ръчичка ръката на батко си, а като му каже "шиит" си сочи дупето. Като иска да каже че нещо е негово сочи първо предмета после себе си. Друго не се сещам. Днес е изпохапал сестрите в яслата като са играли навън защото не са му давали да ходи където си иска и да се катери Освен това се е научил да бие с ръка и да вика "на на". Не знам от кой честно казано.

А да ви питам и още нещо. Случвало ли ви се е при запек да има кръв по акото? И оня ден и днес акото много твърдо и в началото тъмна кръв по него. Обадих се на лекарката, но беше само сестрата и каза че било нормално ама на мен ми е притеснено. Каза ми ако пак се случи и се притеснявам да го водя на хирург. Ще пусна сега едно питане и в здравния.

# 222
Благодаря ви, момичета  Hug
Така смятам да се напия, че... Ще правим купон, но още не сме решили кога.

Днес си купихме билети. Идваме си на 5.юни и ще стоим до 7.август.

Целувки!

# 223
Пращаме целувчици на всички и ако ви се гледа съм качила малко снимки!

Таничка, Еми е страхотна - разгледах снимките  bouquet Ще ти пиша после като сложим Гери да спинка Heart Eyes

# 224
  • София
Здравейте, малки и големи, момичета и момчета Simple Smile
Аз верно малко се затрих в последно време, ама така е. Вечер ми е толкова уморено, че хич не ми се сяда на компа  Tired То цял ден като гледам в монитора и си напъвам главата, вечер вече нямам желание, пък и нямам време. Гледам да си се нарадвам на Лори, както и тя на мен, да се пооправя из нас нещо и айде хоризонтално Simple Smile Иначе сме добре, Лори е голяма хитруша и постоянно си бърбори нещичко. Напъва се да повтаря, но все още не може да го докарва съвсем Wink Миналата седмица в понеделник й се показа 4-я от горните резци, а във вторник - кътник пак отгоре, та в момента е с 12 зъбчета на брой. В сряда пък беше на консултация и мога да сепохваля, че вече е минала 10-те кила - сега е 10.500 и 82см  Grinning Понаправила е бузки Wink Между другото имаме нови снимчици, а също и от срещичката ни с Мери, Тони и Мими в неделя. Линка е в подписа - последните 2 албума Wink
Имаме си баба при нас (на Лори прабаба) и от нея Лори се учи на разни работи, игри, думички и е много забавно Simple Smile Само дето като тръгне баба да я храни и Лори прави бойкот на яденето, а ако накой от нас с татито е там - си яде без проблем. Надявам се и с това да се справим Wink Общо взето това е при нас Simple Smile
Искам да честитя със закъснение на всички празнували - рожденни, именни дни, други поводи и събития   bouquet
Дени, на вас честити визи, това наистина е страхотна новина и определено си е повод за качествено отбелязване на случая Wink
Дидко, по въпроса с Българията - аз съм на мнението на Тони и останалите, предпочитащи да си живеят в Бг. И двамата с Калин сме си такива, че тук си ние най-добре. Знам, че навън може и да има повече възможности, но аз съм от онзи тип чувствителни хора, дето не могат да се отделят от корените си. Ако може не си затваряйте вратата за обратно връщане в Канада, пък ако нещо стане, да можете пак да заминете Wink Ще си прецените тук на място Simple Smile Каквото и да казваме, вие трябва сами да си усетите нещата Simple Smile
А ти иначе как си? Малко време остана и ще си имате още едно безценно съкровище  Grinning Вики как е, как е с градината?
Иве (бари), как ли си изкарвате в БГ-то Simple Smile Не можах да пожелая приятно изкарване, но не се съмнявам, че е такова Wink Предварително благодаря за Свищовските снимки  Grinning
Веси, какво стана с крака ти, оправи ли се вече?
Вили, а при вас как са нещата? Иринката как е, че нали последно кашлюкаше? Надявам се да е добре вече Simple Smile
Силве и теб те е хванала работната треска, но поне е хубаво, че сте го ударили и на празнуване заедно с това Simple Smile Само хубави поводи да има за събиране Wink
Рори, привет и на теб Simple Smile като гледам, Ники си продължава със същия темп на развитие и ще е умника на ноемврийчетата Wink А какво стана с обещаните снимки?
Аз нищо, че не съм писала отдавна, но периодично разглеждам за нови снимки при всички Wink
Мари, а Раичка как е, оправи ли се красавицата?
Ивке (сватя), при вас как са нещата, как ми е зетчето? Съжалявам, че много неща са ти се струпали накуп на главата, но е хубаво, че са се разминали леко и дано повече да не се повтарят:) Надявах се, че ще се видим в неделя, но явно все по- трудно ще се напвасваме за срещи. А на теб очетата как са ти?
Таня, привет и на теб Simple Smile Не знам дали въобще ще прочетеш това, но не мога да се въздържа и да не кажа колко е пораснала Емили Simple Smile Много чаровно и усмихнато дете, страхотна е Simple Smile
Мими23, сигурно си много щастлива сега като се радваш на твоята мама Simple Smile Друго си е мама да си е до теб, ама за съжаление не винаги е възможно. Много хубаво емоции ви пожелавам Simple Smile
Меринка, мила моя, не се поддавай на житейските неволи, не се давай разни негативни мисли да те преборват. Горе главата и нали знаеш, че винаги можеш да разчиташ на мен  Hug
Тони, така като гледам вече ти си иззела функциите на дългописането, все някой трябва да има да я върши  Laughing
Пак да си кажа, че разгледах с голямо удоволствие всички нови снимчици и се нарадвах на пораснали ноемврийчета  Grinning От мен толкова за сега и до скоро включване Wink Ще се постарая да не правя толкова дълги паузи, но както дойде. Много целувки на всички дребчоввци  Heart Eyes
Рапорт даден  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт