Май дОйДе и чЕреШки щЕ яДе сЛАдкОТо ноЕмВриЙсКо дЕтЕ

• 12 703
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
До Тони и Дидка,
моля, не се бъркайте в "А" група, щото Косьо още не казва НИТО ЕДНА смислена дума! С размерите също изостава - 10 кг и 77 см, но пък иначе е пич отвсякъде и много ме кефи.

оКИ...ДАваме ви първенството Peace

Катнадеен, пожелавам ти лека бременност Hug и всичко около вас да се оправи  Peace да сте живи и здрави цялото семейство - ти разбра ли дали ще връзваш панделки Wink

Честит Рожден Ден Миме Wink
С пожелание за много късмет, щастие и любов
  bouquet

# 241
  • София, "Младост 3"
ДИДКА благодаря от сърце! НАдавям се не съм те натъжила още повече с моето черногледство - само да ти кажа, че ще се радвам такъв позитивен човек като тебл да живее в България - имаме нужда!
ДА казаха пола на бебето - Мазнейкова каза мома, че ще е... дано всичко е наред, че нещо и там малко проблеми, но пък всичко е добре когато свърши добре!

На всички останали - много слънчеви дни и щастие с малките пакостници! И дай Боже да сме спокойни и щасливи в Бг за тяхното бъдеще /което изисква и от нас усилия де/!

# 242
  • тук-там
ЧРД, Мимка!!! Много здраве, щастие и мнооого добре да ми гледаш зетчето  Wink! Айде на следващата срещичка и вие да дойдете, че да си го видя сладура на живо.

Гледах страхотни снимки от последната среща. Жалко, че не можахме да дойдем, ама на следващата сме първи писти, обещавам.

Раето вече е на 6. Преборихме разстройството. По съвет на гастрото обаче все още сме на диета - без белтъци  Sad. Нал си прави алергия милата, та май тя провокира и стомашните проблеми.

Честита виза на Дени!

За бг и чужбина - кво да кажа  newsm78. Обичам си корена, ама ме влече и големият свят. Всичко е въпрос на светоглед и как беше там - за на половина пълната и празна чаша. Важното е да си добре там където си и да усещаш живота си поне наполовина пълен  Wink

# 243
Дидееее, не се крий, ами земи почерпи. Mr. Green

Да сте ми живи и здрави с Мирко-свирко, още 80г. да сте заедно и де се обичате  bouquet Hug

# 244
ДИДКА благодаря от сърце! НАдавям се не съм те натъжила още повече с моето черногледство - само да ти кажа, че ще се радвам такъв позитивен човек като тебл да живее в България - имаме нужда!

Много хубави думи - благодаря Hug
Много хубава новина за Момата ви - пожелавам ви да нямате НИКАКВИ проблеми и да прекараш една лека бременност Praynig

Селинка, радвам се, че се появи - почивай си повече, а когато имаш време ни отичтай нас...Лорка е много по-важна Heart Eyes
Аз чакам да ми зареди бгфото и да видя повечко снимчици днес Hug

# 245
Дидееее, не се крий, ами земи почерпи. Mr. Green

Да сте ми живи и здрави с Мирко-свирко, още 80г. да сте заедно и де се обичате  bouquet Hug

Оки...слушам Hug
Благодаря ти за хубавите пожелания мила ДушО  bouquet

Вчера правих тортичка (но не е тази Mr. Green) който не е на диетка - моля да заповяда  Hug а за диетичните мами ето това и млекце

....както и салатка и Сливенска перлова

..а правих и крем карамелче - дето малко след като направих снимката - вече бе на половина

# 246
Както винаги вкуснотийки Hug
заради теб ще си разваля диетката Mr. Green
А от крем-карамела ще дам на Любо, че той го обожава Laughing
Наздраве и Многая лета  bouquet

# 247
Я вижте какъв подарък имам от дечицата в градинката

# 248
Честит рожден ден Миме! Да си здрава, винаги усмихната и много щастлива!  bouquet

И на Диди и Миро честита годишнина! Да се радвате един на друг още много години и да сте все така влюбени!
Мерси за почерпката, преядох, ама перстарала си се просто, браво! Laughing

# 249
Ооо, амур пур тожур
Е вулейву куше....... Mr. Green нататъка не продължавам, че е преди 12 вечерта Mr. Green

# 250
Честит рожден ден,Мими !!! Живот и здраве,любов и щастие и много много успехи !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник,Диде !!! Пожелавам ви още много години прекарани заедно в любов,уважение и разбирателство !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 251
Много сте мили,благодаря! Hug

# 252
Малко със закъснение  Embarassed

Честит Рожден Ден, Мими! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet  bouquet  bouquet

Диде, честита годишнина! Обичайте се все така   bouquet  bouquet  bouquet

# 253
Много сте активни, просто много ме радвате, ние с Еличка сме добре- тя расте и хубавее. Много голям крак е отпрала според мене, ама тя си е голяма по принцип, вече сме на 24 номер, вие кой номер носите?
Предната седмица й купих 23 -ти номер и ходих да го сменям, много бързо расте това дете.
Аз съм все така заета и влизам във форума на пълнолуние меко казано. Обикновено  прочитам малко и съм много радостна, че всички сте толкова активни.
Поздрави и целувки от нас на всички тичащи бебковци.
Неви и Еличка

# 254
Момичета, къде сте?
Разбрах, че е хубаво времето и май за това ви няма Wink

Приятна седмица на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт