"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 489
  • 779
  •   1
Отговори
# 60
  • Gotham City
Аз не виждам лошо в това да демонстрират чувствата си, млади са, връзката им е в началото, обичат се/харесват се (и аз не знам кое е), не са длъжни да спазват 2м. дистанция, за да не наранят Райчиту, само защото то не си събра парцалките и не се махна на време.
Иначе на Рая, единствената връзка с необвързан мъж е била с онзи Светльо. Дани го гони, само като е обвързан, Бранко беше обвързан, като му се чекнеше по бельо, Марио беше обвързан, като спа с него...за тези се сещам на този етап

# 61
  • София
Интересено,когато Рая изпадна в откровеност в онзи момент с Галя и като стана дума за Бранко,защо не и каза,че е спала с него?Още повече,че обеща да казва на Галя само истината,откакто Галя разбра,че я е свалял.Но не,нали тя трябва да е безгрешна пред нея и да и държи сметка с кого се вижда.Извърта нещата ,така че да са в нейна полза.
Митко ме дразни как изобщо не му пука за Надя,поне да и беше звъннал да я пита как е,ей така от загриженост.
Теодора и Марио май пак ще ги събират.Марио как я беше намразил заради парите,а сега изведнъж какъв хрисим стана.

# 62
  • И аз не знам къде
Хайде и аз в новата тема  bouquet bouquet
За тази кола много ми е съмнителна работата. Накрая или билета ще е невалиден или този измислен братовчед ще го гепа и ще забегне. В тази квартира е традиция да се яви я стар приятел,я измислен братовчед, я жена циганка и да заграби каквото може  Laughing
Теодора е повече от дете. ваярно гадно е хората , с които живееш да ти забравят РД, но не е края на света мамка му. Какво беше това цупене,крещене  ooooh! и накрая и Марио пак нежен образ извади , загрижен за Теди - мааале , мале
Рая  този паразит най-накрая се изнесе  newsm68 newsm80  пак не се усети сама да забегне, а трябваше както винаги досега да я изгонят. Не е изцяло нейна вината в това трио, но 70% е нейна.  Нито има усещане,нито себеуважение. Просто не искам да я коментирам повече.
Маргото, за да и разкопчаят сутиена и панталоните ли трябва да свали.
Галя твърде нерешителна с  този Самир. Като изпитва страх от него да оставя апартамента и да се приключва. Сега си плаща вноските , от утре ще трябва и лихви да изплаща  hahaha  и накрая пак няма да има апартамент.
За Дани чак ми е жал. Такова мекотело за мъж  ooooh!Нали беше големия плейбой
Изобщо не доумявам защо сценаристите вкараха тази тъпа сцена със Боби и Лили. Може би заради Мария , ама можеше и без драми да си бодне.Или да се разделят или да женят. Постоянно лигавщини и около тях.
За Митко пък думи нямам. И аз мисля,че Митко е прав в ситуацията с малката сестричка. Такива са законите и трябва да се спазват. С добри адвокати за един два месеца Надето щеше да вземе родителските права. Ама не  разбирам такава голяма любов ка така лесно се преглъща и не се потърсиха ни един път. Надя с малката си сестра по пътищата и Митко за миг не помисли къде са,добре ли са. И още повече,че сега ако ги хване полицията вече ще е страшно , ала май страха от отговорност е бил подстрекателя  за звънкането на социалните.

Viktoriyaa    - Рая е паразит - никога няма да признае своите грешки,нито пък помощта,която е получавала. Спа с Марио,когато Теодора беше с него. Когато Събина беше с Дани,тя пак се навираше около Дани(не се отдръпна,както и сега когато Дани е с Галя). Когато беше със Светлъо плати , за да свалят онази бившата ( а дърпаше речи за морал на Галя,ама забрави тя като ги правеше тези неща) . После Галя беше с Бранко , а тя постоянно в ситуации с него , но не се дърпа,напротив ,все около Бранко се въртеше. Сега и с Дани не се изнесе тя, а остана за да пречи,само повтаря трябва да се махна, мерки не предприема.Може да търси офис със Дани,но квартира , която и е крайно наложителна не.
А какво стана с картата на Бранко,нали Марио я беше гепал,вече трябваше да има голяма олелия. 

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 11:22 от Neat_W

# 63
Ние с ММ си говорихме онази вечер за ситуацията с колата и бяхме на мнение, че евентуално ще е за общо ползване или ще продадем колата и ще разделим печалбата, ако някой приятел ми даде парите за билета, а аз го избера.
В случая Митко има книжка, може да вози Коки.
А иначе това между Митко и Надя...той не я потърси, не показаха къде е отишла и друго ми направи впечатление в последните няколко епизода дават Митко и Коки се състезават по цял ден, а преди Митко работеше по цял ден...сигурно отпуск е взел.
Митко не е без пари ,просто същата вечер не си ги беше взел.Прибират се в квартирата,дава 2 лв на Коки и спират с тъпотиите.Колата си е на Митко
В този сериал,само Коки остана непроменен.Тъпанар от началото до края.

# 64
Ами не е съвсем така, прибират се и му дава 2лв. Коки го накара да си изтегли билет, Митко не искаше и Коки му вика хайде, ето ти 2лв...късмета е на Митко, че изтегли билета, но Коки му даде парите и го накара от тази будка да си купи.
Но както винаги ще има някаква издънка и няма да видят кола. Всъщност те си правят състезания, а не са звъннали да кажат, че имат печеливш билет, да разберат какво следва, какви са правилата и така нататък...което е малко нелогично.

# 65
  • somewhere near the sea
Постоянно вменявате вина на Рая, че е спала с Бранко. Тя и Галя един час след раздялата спа с Дани. Едната и другата двойка бяха свободни, нали? Защо все Рая да е виновна и да няма право да си легне със свободен мъж?

Ако Галя наистина държи на гаджето си ще си го вземе и ще се махнат- нека ливанецът си получи апартамента. Но не, тя си плаща вноските- и е "горката". Сигурно пак Рая е виновна.

Рая не е дърпала Дани за опашката да си търсят офис, да се целува с него...Неколкократно повтаря, че е влюбена в него, но чака той да реши. На него така му е изгодно. Защо се е развълнувал толкова много от връзката на Галя с друг мъж- той какво правеше толкова време. Ами ако бях аз, щях да го наритам и аут.

# 66
Тия докога ще ходят с палта и ботуши?
По колко епизода се снимат на седмица?
Навън вече е жега 40 градуса, а във филма още си ходят с шубите и пуловерите.

# 67
  • Gotham City
Аз не вменявам вина никому, но докато му се чекнеше по гащи, Бранко си беше бая обвързан или за теб Галя е виновна  newsm78 някои тук имам чувството, че направо сте обсебени от Рая... Ама направо си заслужавате една такава в живота, да ви видя тогава и преди да сте наскачали или нещо подобно, да ви питам, какъв е проблема, в това, което казвам, ако Рая е толкова бяла колкото казвате?!

Ако бившата на вашия мъж е влюбена в нея на тепсия ли ще и го поднесете или...?

# 68
Дани е виновен, че казва, че имало химия между него и Рая, а после се обяснява на Галя, че иска да е с нея, факт. Но и Рая  не е невинна. Когато се сгаджосаха Дани и Галя, защо не си потърси квартира да ги остави двамата, ами дреме там, спа с Бранко, Дани се изнесе, че му било трудно да живее с нея, ама тя пак стои там, с Галя отношенията им се обтегнаха, правиха си на пук, но Рая пак живее в апартамента и наглее, държи й сметка кой влизал, кой излизал. Разбра за Галя и Самир и уж да не нарани Дани не му каза, целува се с него и пак от добри чувства не казва на Галя, после мрънка, че ѝ писнало. Кой я кара да се бърка в чужди работи и при мъже, които имат връзка? Да си беше събрала багажа да се изнесе, а те да се оправят както искат, да се лъжат, да се обичат. Ама не, как така. Целуваха се с Дани, размачкваха се, офис щяха да взимат... като иска да е с него да му постави ултиматум или с мен или с Галя... А не да се целуват и после да мрънка.
Дани си беше свободен, когато решиха с Галя да са заедно, питаха Рая...нямаше против уж. А после мрън мрън, провали им екскурзията, която им беше подарила, целува се с Дани и изкарва Галя виновна... Галя е виновна сега, заради това, че спи със Самир, ама е виновна пред Дани, не пред Рая, че тя да ѝ държи сметка и да ѝ кряска отгоре, кой влизал и излизал.

Точно това е моето мнение на 100% !

Колата си е на Митко, билета си беше негов. Ако отслужа на приятелка с пари дали ще си купи билет пред мен или ще си купи кутия цигари не ме интересува, дала съм ѝ 5лв. нейни са, да прави каквото иска с тях.

# 69
Стана ми тъпо за Теди.Реакциите не бяха мн адекватни ,ама да остане сам сама на РД-то си в заведението предполагам ,че не е никак приятно.Сега сигурно ще й спретнат някой изненада.
Направо тоя трилър Рая-Галя- Дани,повръща ми се от тях . #2gunfire Ама от цялата ситуация е най-нагъл Дани.Играе си с двете както си иска .Сега като хвана Галя със сириеца пак ще дотърчи до Рая.Баси боклука. #2gunfire Sick
Аз си мислех ,че края на Лили идва ,ама на... Laughing пак ще гледаме лиглата.

# 70
Никой не е обсебен от Рая,по-скоро темата стана "Да линчуваме Рая"... Вие сте обсебени да я плюете..
За пореден път ще напиша-не одобрявам някои неща в поведението на Рая,но не е виновна само тя. Защо трябва да се отказва от мъж,който обича? И той й се обяснява и й налита нон стоп,което значи, че и тя не му е безразлична. Стелката се буташе на женен мъж с щерка неин набор, ама нея не я плюхте,даже в съжалявахте. Ама нормално, тя не е Рая,иначе щеше да е самият Дявол.  Whistling Stop  И ако моя мъж е влюбен все още в бившата си ще ги оставя да се обичат или ще се боря за него,но не и с методите на Галка.  Wink Защото снощи наистина преувеличи и представи думите на Рая както на нея й е удобно,не беше честно.   Naughty

# 71
Естествено, че колата е на Митко. Като дадеш пари на някой, той си ги ползва за каквото си иска.

И на мен ми стана кофти за Теди, макар че не я харесвам. Дано не се съберат пак с Марио.

Как какво й е наглото на Рая??? Ясно е, че Дани е виновен, че прескача между двете постоянно, но Райчето не е без вина.
В случая Дани ходи с Галя, която уж й е приятелка и живеят заедно. Рая като знае, че Дани е обвързан и то с нейна близка, може да го отблъсне като я целува и т.н.
А не най - нагло да държи тон на Галя, да злобее и да лицемерничи. Особено нагло беше, че уж им подари почивка, а после вика, че се радва, че не са отишли и пак бил избрал нея. Голям парцал!

# 72
  • София
Галя също си има кусури,но Рая е толкова нагла и неблагодарна.Галя и даде подслон точно,когато никой не я искаше(естествено,защото пак е посегнала на чуждо),спаси я от изнасилване,беше и приятелка и подкрепа за всичко.И накрая Райка скача срещу нея.Сдуши със София,която като я няма вече Сабина,забрави как я e плюла.И двете са такива фурнаджийски лопати,че не мога да ги трая вече.

# 73
Аз ли не съм чула правилно, ще взема да пусна пак епизода да видя, но Рая каза на Галя, тъкмо тези неща, които тя на Дани...че се радва, че им е провалила пътуването. Галя и каза нещо от сорта, ти си го направила нарочно и си си измислила, за да не заминем с Дани и Рая реши да не и се обяснява, да ѝ каже, че е имала съмнения, а не просто си е измислила прегледа, за да не отидат и Галя остана с грешно впечатление и отиде да каже на Дани, че Рая си е измислила... Или пък аз не съм разбрала  newsm78

# 74
Добре си разбрала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт