"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 579
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
И Дани и Рая са виновни, Галя е виновна само пред Дани както се спомена по горе. Спрямо Рая винаги е била честна и добра, помогна в много трудни моменти, а Рая многократно ѝ заби нож в гърба.

Рая се изложи още в началото, когато каз че е ок с техните отношения, а после чупеше стойки. Масажите, оставането по бельо пред Дани, историята с бучката, това че не се изнася и т.н. ТРябваше да сложат картите на масата и това е.

# 76
  • Sofia
   Всичко тръгна от момента, в който Галя несправедливо се нахвърли на Рая за историята с Бранко и в последствие спа с Дани, въпреки че знаеше, че Рая все още има чувства към него. Дори самата Галя твърдеше в предишни епизоди, че никога не би имала нещо с бившето гадже на най-добрата си приятелка. Та, за какво приятелство оттук-нататък бълнувате не мога да ви разбера? След това случай каква приятелка е Галя за Рая? Simple Smile Честно казано, ако съм в позицията на Рая, много бих се озлобила при така поставените обстоятелства, ама много... Peace

# 77
   Всичко тръгна от момента, в който Галя несправедливо се нахвърли на Рая за историята с Бранко и в последствие спа с Дани, въпреки че знаеше, че Рая все още има чувства към него. Дори самата Галя твърдеше в предишни епизоди, че никога не би имала нещо с бившето гадже на най-добрата си приятелка. Та, за какво приятелство оттук-нататък бълнувате не мога да ви разбера? След това случай каква приятелка е Галя за Рая? Simple Smile Честно казано, ако съм в позицията на Рая, много бих се озлобила при така поставените обстоятелства, ама много... Peace

И ще останеш да живееш в апартамента на човека към когото си озлобена? (той не е нейн както се разбра, но това не го знаеше Рая). Ядосвам се на нечистите им отношения, всички имат вина в тая тройка, но защо Рая си седи там, хвърля шоколада с "на си ти шоколада" , това е само пример с ужасното ѝ отношение.

# 78
  • Sofia
   За да има сценарий. Simple Smile Действията на героите, както всички сме забелязали, невинаги са логични. Вижте, аз не се фокусирам върху някоя конкретна постъпка на Рая, а говоря като цяло за линията ѝ на поведение. За мен няма нищо неестествено в развоя на събитията и в отношението ѝ към Галя. Двете просто вече не само че не са приятелки, а са съперници. Друг е въпросът дали обектът на обожанието им си заслужава усилията.

# 79
  • I Love You 3000
   За да има сценарий. Simple Smile Действията на героите, както всички сме забелязали, невинаги са логични. Вижте, аз не се фокусирам върху някоя конкретна постъпка на Рая, а говоря като цяло за линията ѝ на поведение. За мен няма нищо неестествено в развоя на събитията и в отношението ѝ към Галя. Двете просто вече не само че не са приятелки, а са съперници. Друг е въпросът дали обектът на обожанието им си заслужава усилията.

+1 Напълно споделям и това ти мнение и горното!  Hug

Галя, още Дани като го изгониха заради Симона, се кле на Рая , че няма да има нищо общо с бивш на приятелка! Един приятел ако не си спазва думата - какъв приятел ти е?!
И като рекат най- добри приятелки и т.н.  ooooh! Ама как може да определяш един човек като най- добър приятел, като не е минала дори година от познанството ви.  newsm78 Приятели ОК, но най- добър приятел? Е това ми идва малко жалко. Те жени на по 30 откриха най-добрата си приятелка чак сега. До сега какво са правили? Никакви приятели ли са нямали? Ако са нямали толкова по - жалко за тях!

И да кажеш тя една голяма любов с Данчо. ooooh! Ми те като си легнаха първия път с Галя мен ми приличаше , че чисто от съжаление , а и от притеснение да не ги изгонят, си легна с Галя. Какво ли си викаше - "Тая ся я подхващат депресиите и както през ден гони Рая, дай да й пусна , че барем смекчи тази нервна система и ни остави да си живуркаме." После тя взе да му урежда някакви работи с фотосесиите, а той човека си е използвач от класа и хайде да я използваме колкото можем. Изобщо не му вярвам на любовта към Галя.

А за Рая, само за едно съм съгласна с другите. Тя трябваше да се изнесе още веднага като Данчо почна да я налазва. Тогава всичко щеше да приключи много по - бързо. Данчо нямаше да я остави, но поне щеше да е "по-чиста" от цялата тази работа. За нея беше по - логично и нормално да се върне в старата квартира, от колкото за Данчо. Няма я Поли, всички мразят Марио и я пазят от него, приятелки са със Софка , работи за Боби, няма проблеми с Митко и Коки.

Но както каза The Black Cat, трябва да има сценарий, колкото и малоумен да е той!

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 18:35 от Chris_Ch

# 80
  • Варна
Скрит текст:

+1 Напълно споделям и това ти мнение и горното!  Hug

Галя, още Дани като го изгониха заради Симона, се кле на Рая , че няма да има нищо общо с бивш на приятелка! Един приятел ако не си спазва думата - какъв приятел ти е?!
И като рекат най- добри приятелки и т.н.  ooooh! Ама как може да определяш един човек като най- добър приятел, като не е минала дори година от познанството ви.  newsm78 Приятели ОК, но най- добър приятел? Е това ми идва малко жалко. Те жени на по 30 откриха най-добрата си приятелка чак сега. До сега какво са правили? Никакви приятели ли са нямали? Ако са нямали толкова по - жалко за тях!

И да кажеш тя една голяма любов с Данчо. ooooh! Ми те като си легнаха първия път с Галя мен ми приличаше , че чисто от съжаление , а и от притеснение да не ги изгонят, си легна с Галя. Какво ли си викаше - "Тая ся я подхващат депресиите и както през ден гони Рая, дай да й пусна , че барем смекчи тази нервна система и ни остави да си живуркаме." После тя взе да му урежда някакви работи с фотосесиите, а той човека си е използвач от класа и хайде да я използваме колкото можем. Изобщо не му вярвам на любовта към Галя.

А за Рая, само за едно съм съгласна с другите. Тя трябваше да се изнесе още веднага като Данчо почна да я налазва. Тогава всичко щеше да приключи много по - бързо. Данчо нямаше да я остави, но поне щеше да е "по-чиста" от цялата тази работа. За нея беше по - логично и нормално да се върне в старата квартира, от колкото за Данчо. Няма я Поли, всички мразят Марио и я пазят от него, приятелки са със Софка , работи за Боби, няма проблеми с Митко и Коки.

Но както каза The Black Cat, трябва да има сценарий, колкото и малоумен да е той!
+1. Аз харесвах Рая от началото, но напоследък не й симпатизирах особено. Не заради Галините драми, а за това, че са я направили толкова безхарактерна. Един път не можа да тропне на масата и да каже на Дани да спре, или да заяви твърдо и открито една позиция. Едва вчерашния епизод показа зъби и си каза това, което мислеше.
Другото, което аз не разбирам е, защо на Галя все й е виновна Рая, защо ги оправдава тези мъже. Бранко си беше кръшкач (случката в бара с Дани и другите момичета ), ако не беше Рая, щеше да е друга. Дани, където му постелиш, там ще легне, изключително смотан тип.

# 81
# 82
О, Дани е наранен. Горканчо...  Mr. Green

# 83
  • Gotham City
Логиката на Йордан: Аз мога да изневерявам многократно под покрива на приятелката ми, но, ако тя го направи, било то и под натиск - край

Най-добре за Галя далече от тези двамата селяндури, чудни са си един за друг, нагли, нагли, наглиии

# 84
  • I Love You 3000
Какво става? Дайте резюме. Гледаме Еврото и не мога да гледам

# 85
Нещо неразбирам Галя...било я страх от Самир и за това спи с него, не било заради апартамента. Айде бе...ако не и беше за апартамемта да се беше изнесла и да не се занимава с талибана, а тя кога ще ми го прехвърлиш, та кога... Ако беше толкова от страх, щеше да се притеснява, че той ще продължава да я търси, а тя само за този апартамент го пита...не го пита, кога ще ме оставиш на мира.
Дани вече е свободен...значи няма да е интересен на Рая хаха

# 86
Дани реве ''наранен'' от Галя и 1 час по-късно предлага на Рая да спи в стаята му.  hahaha ЖИсток мАжкар!  Sunglasses

# 87
  • Gotham City
Като онзи другия, дето обясняваше как няма да и подари апартамента и секунди след това казва, че си държи на мъжката дума ooooh!

# 88
Хайда Йордан и Рая да не изнасят на... кашон..

# 89
  • Gotham City
Хайда Йордан и Рая да не изнасят на... кашон..

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт