"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 608
  • 779
  •   1
Отговори
# 90
Дани обяснява на Боби, как мислил, че Галя е жената на живота му  ooooh! ох, ще ме умори този човек...сега пък с Рая се чувствал чудесно...не било толкова трудно да са заедно...
Интересно ми е Дани от къде плаща наем и сметки, с какво живее, нямаше ли едни пари да връща на Бранко? Сега и Галя я няма да му намира работа  Joy
Това с пеенето на Боби и стриптиза беше трагедия  Thinking Фалшиво пеене, някаква балада пеят, а Лиляна се хвърля и танцува все едно новия хит на Азис са пуснали.

# 91
  • Gotham City
Дани обяснява на Боби, как мислил, че Галя е жената на живота му  ooooh! ох, ще ме умори този човек...сега пък с Рая се чувствал чудесно...не било толкова трудно да са заедно...
Интересно ми е Дани от къде плаща наем и сметки, с какво живее, нямаше ли едни пари да връща на Бранко? Сега и Галя я няма да му намира работа  Joy
Това с пеенето на Боби и стриптиза беше трагедия  Thinking Фалшиво пеене, някаква балада пеят, а Лиляна се хвърля и танцува все едно новия хит на Азис са пуснали.

Точно казвах "Лилянооо това е Staind не е кючек  Joy "

# 92
Като гледам Митко ми се разтапят очите  Heart Eyes Blush Blush

# 93
3 серии ни занимават с тая кола...Накрая да не излезе, че няма печалба  Mr. Green

# 94
Ххехе този епизод трудно го догледах. Колата щяла да е за всички? Те явно са в някакъв обет да са заедно до края на живота си? Ние двамата с мъжа ми трудно успяваме да се организираме с една кола , те ще си я делят 10 човека.

Дани и Рая най после се събраха. Свърши се мъката  Joy Толкова ми е изкуствен целия тоя панаир около тях, но не мога да не отбележа, че се радвам, че цирка свърши.

# 95
  • I Love You 3000
Аз да задам един тъп въпрос Mr. Green , на който едва ли ще можете да ми отговорите, ама : Този пришълеца нали му гепиха чантата с багажа - от къде намери дрехи? Laughing

Да не бързаме да се радваме за Рая и Данчо. Според мен Галя ще се завърне с пълна мощ. Mr. Green

# 96
Аз да задам един тъп въпрос Mr. Green , на който едва ли ще можете да ми отговорите, ама : Този пришълеца нали му гепиха чантата с багажа - от къде намери дрехи? Laughing

Да не бързаме да се радваме за Рая и Данчо. Според мен Галя ще се завърне с пълна мощ. Mr. Green

Дрехи, пари... не знам как стават нещата. Сигурно Дани, Коко и тоя новия са на едно и също работно място , някъде....  Mr. Green

За Галя - не вярвам.

# 97
  • Sofia
   И на мен ми е трудно да повярвам, че ще разкарат Галя от сериала... newsm78

# 98
  • И аз не знам къде

Ти остави дрехите,ами документите? newsm78

# 99
  • I Love You 3000
Скрит текст:

Ти остави дрехите,ами документите? newsm78

Ами предполагам , че тях си ги държи в портфейла, който примерно държи в джоба си. Ох, не знам вече. Опитвам да навържа някаква логика , ама не ми се получава особено Simple Smile

# 100
По Канал 1, а понякога ги дават и по Diema Sport. Simple Smile По Нова няма да дават мач до края на седмицата. Peace
O! Супер! Да си ги държат там  Mr. Green

Нищо не разбрах от всичките тези състезания, в крайна сметка Боби ли получи колата?

# 101
  • I Love You 3000
..........................

Нищо не разбрах от всичките тези състезания, в крайна сметка Боби ли получи колата?

Боби, да. Ама ще я използва цялата комуна Mr. Green

# 102
Дано им дадат нещо по-голямо Mr. Green

Според мен си беше на Митко, ама...

# 103
  • I Love You 3000
Дано им дадат нещо по-голямо Mr. Green

Според мен си беше на Митко, ама...

Абе, то изобщо дали ще им дадат нещо е спорна работа  Thinking Аз не съм много запозната, но някой по горе не каза ли , че те тепърва трябва да идат в студиото при Захари и да играят за спечелването на тази кола? Т.е. за колата май и там се играе и пак не е сигурно , че ще я вземеш. А то и ако има давност това билетче и тази игра, отиде. Те както се мотаха да се правят на идиоти, като нищо са изтървали тегленето. Mr. Green

# 104
Еййй много се ядосах!! #Cussing out Тоя дърт помияр Боби кво се набута в глупостта за колата #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт