Рая се изложи още в началото, когато каз че е ок с техните отношения, а после чупеше стойки. Масажите, оставането по бельо пред Дани, историята с бучката, това че не се изнася и т.н. ТРябваше да сложат картите на масата и това е.
Честно казано, ако съм в позицията на Рая, много бих се озлобила при така поставените обстоятелства, ама много...
Честно казано, ако съм в позицията на Рая, много бих се озлобила при така поставените обстоятелства, ама много... 
Действията на героите, както всички сме забелязали, невинаги са логични. Вижте, аз не се фокусирам върху някоя конкретна постъпка на Рая, а говоря като цяло за линията ѝ на поведение. За мен няма нищо неестествено в развоя на събитията и в отношението ѝ към Галя. Двете просто вече не само че не са приятелки, а са съперници. Друг е въпросът дали обектът на обожанието им си заслужава усилията.
Действията на героите, както всички сме забелязали, невинаги са логични. Вижте, аз не се фокусирам върху някоя конкретна постъпка на Рая, а говоря като цяло за линията ѝ на поведение. За мен няма нищо неестествено в развоя на събитията и в отношението ѝ към Галя. Двете просто вече не само че не са приятелки, а са съперници. Друг е въпросът дали обектът на обожанието им си заслужава усилията.
Ама как може да определяш един човек като най- добър приятел, като не е минала дори година от познанството ви.
Приятели ОК, но най- добър приятел? Е това ми идва малко жалко. Те жени на по 30 откриха най-добрата си приятелка чак сега. До сега какво са правили? Никакви приятели ли са нямали? Ако са нямали толкова по - жалко за тях!
Ми те като си легнаха първия път с Галя мен ми приличаше , че чисто от съжаление , а и от притеснение да не ги изгонят, си легна с Галя. Какво ли си викаше - "Тая ся я подхващат депресиите и както през ден гони Рая, дай да й пусна , че барем смекчи тази нервна система и ни остави да си живуркаме." После тя взе да му урежда някакви работи с фотосесиите, а той човека си е използвач от класа и хайде да я използваме колкото можем. Изобщо не му вярвам на любовта към Галя.
Ама как може да определяш един човек като най- добър приятел, като не е минала дори година от познанството ви.
Приятели ОК, но най- добър приятел? Е това ми идва малко жалко. Те жени на по 30 откриха най-добрата си приятелка чак сега. До сега какво са правили? Никакви приятели ли са нямали? Ако са нямали толкова по - жалко за тях!
Ми те като си легнаха първия път с Галя мен ми приличаше , че чисто от съжаление , а и от притеснение да не ги изгонят, си легна с Галя. Какво ли си викаше - "Тая ся я подхващат депресиите и както през ден гони Рая, дай да й пусна , че барем смекчи тази нервна система и ни остави да си живуркаме." После тя взе да му урежда някакви работи с фотосесиите, а той човека си е използвач от класа и хайде да я използваме колкото можем. Изобщо не му вярвам на любовта към Галя.Препоръчани теми