"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 608
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
На Рая роклята въобще не й стоеше добре, защото й беше голяма...а продавачката бившата на Иван опосума май беше

Порфавор ще си ходи  Peace

# 601
  • Gotham City
Ужасно и стоеше роклята на Рая....

Този сайт, в който Никола пусна обявата, дали не е с някакви от тези изродите, които си купуват животни, за да хранят с тях други животни

# 602
Галя дали наистина не е бременна, както се говореше? Надебеляла е, носи широка блуза + държи някакво яке пред корема си.

# 603
  • I Love You 3000
Моята любимкаааааа леля Мария  Hug Hug Hug Hug

# 604
Галя определено е бременна...

# 605
  • София
Дани и Рая по време на посещението си при Галя през цялото време се държаха за ръце и си тръгнаха прегърнати... Егати тъпата демонстрация

# 606
Да беше си тръгнал Коко не Порфавор  Cry Cry Cry Cry

# 607
Явно Галя ще отиде с Бранко на сватбата ... странно.

# 608
Даньо и Райка за какво отидоха да мрънкат на Галя ? Rolling Eyes ooooh!

# 609
  • Gotham City
Дани и Рая по време на посещението си при Галя през цялото време се държаха за ръце и си тръгнаха прегърнати... Егати тъпата демонстрация

На мен ми стана много смешно как излязоха през вратата гушнати, даже леко май се сбутаха. Иначе Рая много ревеше, че Галя и Дани си демонстрирали любовта Joy

# 610
  • Sofia
Тия "младоженците" що си мислят,че всички се интересуват от тяхното събитие  Crazy.
Голяма тъпня с тоя Коко... Confused

# 611
  • I Love You 3000
Хахаха чухте ли защо Боби е кум  hahaha hahaha hahaha Той ще плаща масрафа  hahaha hahaha hahaha hahaha Страшен е тоя Данчо - нагъл, нагъл та чак да не повярваш колко!

# 612
Коки реве вече, не искал, ама се налагало...хайде бе до сега си ходи без книжка, сега вече се затръшна, че му трябва. Нямало начин, трябвало му пати...еми вземи поработи и изкарай...егати търтея...
Галя за какво ли се обади на Бранко...
Симона и харема ѝ ме дразнят...егати детските изпълнения...

# 613
  • Gotham City
Дали Ина няма да се връща?
Скрит текст:

Би било много интересно в този етап на сериала да се върне според мен!

# 614
Аз не разбрах,двама безработни,единия даже си продаде апарата с който докарваше някой лев,та как тези ще правят
тържества,с какво?

Общи условия

Активация на акаунт